Gündem Sevgi ve bağlılığın simgesi alyans modelleri

Sevgi ve bağlılığın simgesi alyans modelleri

24.04.2018 - 09:28 | Son Güncellenme:

Alyans, gelenek ve kültürümüzün değişmez bir parçasıdır. Sıradan bir takı, aksesuardan daha çok maneviyatı yüksek bir semboldür. Sadakat ve bağlılığı temsil eder. Kimlikteki medeni durumun beden üzerindeki yansımasıdır. Kimi modelleri çok gösterişli ve pahaca fazla olduğu gibi kimi modelleri de son derece sadedir. Farklı bedenlere ve zevklere göre üretimleri hazır olarak bulunabildiği gibi özel tasarım ürünler de elde edilebilinir. Sizler için derledik.

Sevgi ve bağlılığın simgesi alyans modelleri

Taşlı altın alyans

Tüm alyansın çevresini saran taşlı alyanslar pahaca değerli olmasına rağmen son derece şık modellerdir. Taşların değeri ve işçiliği zevklere ve bütçeye göre farklılık göstermektedir. Genellikle taşların altın oranı on dört ayardadır. Dışarıdan sade bir görünüm beklentisinde olan alıcılar için değerli taşları olan alyanların iç taraflarına gömülü şekilde olan modelleri de mevcuttur. İnsanlar yatırım amaçlı ya da eşlerine bir nevi miras olarak bu modelleri tercih etmektedirler.

Desenli altın alyans

Hasır örgü deseni, örgü desenli, burma motifli, kral modeli , çift renkli, sarı – beyaz altın karışımı ön plana çıkan çok farklı desen ve motiflerdeki altın alyanslar mevcuttur. Sarı altın üstüne beyaz altın ile yapılan desenler ya da beyaz altın yerine cebini düşünenler için gümüş ile yapılan desenler alyanslara son derece farklı bir hareket katmıştır.

En çok tercih edilen alyans modelleri

Gümüş ve altın karışımı olan beyaz altınlı alyanslar özellikle altın rengini tercih etmeyen bireyler arasında popüler bir tercihtir. Günlük hayatta da kullanılabilecek bir ürün olması da ayarlanabilir ya da hafif özellikteki alyanslara olan istekleri doğurmuştur. Bombeli alyans da bunlardan farklı olarak değişik bir çeşit olarak karşımıza çıkmaktadır. Fazla gösterişe sahip alyanslar da daha genç bireyler arasında sıkça tercih edilirken taşlı ve pahada ağır modeller ise yetişkin kadınlar tarafından daha çok ilgi görmektedir.

Son dokunuşlar

Elinizin yapısına göre özel modeller de bulabilmeniz mümkündür . Dilerseniz sizin için anlamlı günü, bir anınızı, isminizi, aranızdaki bir şifrenizi bu alyans modelleriyle yansıtabilirsiniz.