Gündem Son dakika deprem haberleri!

Son dakika deprem haberleri!

10.11.2014 - 11:49 | Son Güncellenme:

Sabah saatlerinde Amasya'da, Akdeniz'de ve Muğla'nın Ula ilçesinde meydana gelen deprem 'şiddet' karmaşasını da beraberinde getirdi. Peki nerde kaç şiddetinde deprem meydana geldi işte o ayrıntılar...

Son dakika deprem haberleri

Amasya'da 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre saat 04.09'da merkez üssü Amasya il merkezine bağlı İlyas köyü mevkiisinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 4,5 kilometre altında meydana gelen depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı.

Haberin Devamı

Muğla'da deprem

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 4,8; Datça açıklarında da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 06.16'da Köyceğiz ilçesinde 4,8 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Deprem, yerin 8,02 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Öte yandan, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında da 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, 01.24'te Akdeniz doğu baseninde 4,4 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem 84,6 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nin verilerine göre, deprem saat 01.24'te, Girit Adası'nın güneydoğusu açıklarında,...

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nin verilerine göre, deprem saat 01.24'te, Girit Adası'nın güneydoğusu açıklarında, yerin 103,6 kilometre derinliğinde gerçekleşti.