Gündem Fenomenler Özlem ve Tayyar Öz'e soruşturma başlatıldı

Fenomenler Özlem ve Tayyar Öz'e soruşturma başlatıldı

28.11.2023 - 14:50 | Son Güncellenme:

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahipleri Tayyar Öz ile eşi Özlem Öz hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturmaya ilişkin detaylar da belli oldu.

Dilan Polat ve Engin Polat ailesine yürütülen soruşturmanın ardından diğer sosyal medya fenomenleri ve güzellik merkezi sahipleri hakkında da iddialar ortaya atılmıştı.

Haberin Devamı

Polat ailesi gibi sosyal medyada milyonlarca takipçiye ulaşan Öz çiftinin güzellik merkezleri ve kliniği vardı. Çift hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Öz çifti hakkında, ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma’, ‘Resmi belgede sahtecilik’, ‘Vergi usul kanununa muhalefet’ ve ‘Malvarlığı değerlerinin gayri meşru kaynağını gizlemek’ suçlarından soruşturma başlatıldı.

Fenomenler Özlem ve Tayyar Öze soruşturma başlatıldı

HACAMAT YAPIYORLAR

Fenomen Özlem Öz’ün eşi doktor Tayyar Öz’ün Ataşehir’de “klinik” yazmayan bir apartman dairesinde sülük tedavisi, hacamat, dolgu, botoks ve ortopedi tedavisi uyguladığı ortaya çıktı.

Avukat Feyza Altun önce, “Bu Tayyargiller sürekli sağlık beyanında bulunuyor. Adam ortopedistmiş ama gece gündüz krem ve içinde bal olan bir ürünü 1 yaş altında çocuklara öneriyor. Daha önce sağlık beyanından 340 bin TL ceza yemişler” demişti. Ardından çiftin videosunu paylaşarak, “Bu Tayyargiller size tanıdık geliyor mu? Dandik kremler ve bebekler için macun satarak havuzlu villalarda yaşıyor, Range’lere biniyorlar” diye yazmıştı.

Haberin Devamı

Fenomenler Özlem ve Tayyar Öze soruşturma başlatıldı

VİLLADAN YER SOFRASINA

Soruşturma korkusunun fakirleştirdiği Tayyargiller geçtiğimiz gün sosyal medyada bir kez daha gündem olmuştu.

Paris'ten Bali'den bazen yurt içinden bazen dışından farklı mekanlardan videolar çekip lüks yaşantılarını takipçileriyle paylaşıyorlardı. Ancak Dilan-Engin Polat'ın cezaevine girmesinden sonra o lüks içindeki paylaşımların yerini daha sade köy hayatı aldı.

Çift soba önünde ve yer sofrasında poz verince takipçilerden 'Tamam, en fakir sizsiniz' yorumu geldi.

Özlem Öz, geçen sene köyde çekilen fotoğrafını da paylaştı, altına da 'Geçen senede en fakir bizmişiz' notunu düştü. Kaynak: Kanal D Haber, Haber: Aytaç Can - Kamera: Hakan Kahraman