Gündem Son dakika! İstanbul'da trafik yoğunluğu

Son dakika! İstanbul'da trafik yoğunluğu

17.01.2020 - 19:06 | Son Güncellenme:

Gelen bir son dakika haberine göre; İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80',n üzerine çıktı. Cuma trafiğine yarıyıl tatili için yola çıkanlar da eklenince yoğunluk yaşanmaya başladı. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda benzer yoğunluk yaşanıyor. Tatili fırsat bilen binlerce kişi havalimanına akın etti.

Son dakika İstanbulda trafik yoğunluğu

Cuma günleri, diğer günlere oranla daha da yoğun olan trafik, hem yağmurun başlamasıyla hem de okulların tatile girmesiyle daha erken saatte yoğunlaşmaya başladı.

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yoğunluk haritasına göre saat 18.00 sıralarında kentte yoğunluk yüzde 76'ya ulaştı. Özellikle köprü ve bağlantı yollarındaki yoğunluk dikkat çekti.

Yoğunluk havadan da görüntülendi.

Son dakika İstanbulda trafik yoğunluğu

YÜZDE 80'İN ÜZERİNE ÇIKTI

Gelen son bilgilere göre ise İstanbul'da trafik 18 .50 itibariyle yüzde 80'in üzerine çıktı.

Son dakika İstanbulda trafik yoğunluğu

SABİHA GÖKÇEN'DE YOĞUNLUK YAŞANIYOR

Yarıyıl tatilinin başlamasıyla seyahate çıkan yolcular nedeniyle Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda hareketlilik yaşanıyor.

Öğrencilerin karne almasının ardından yurt içi ve dışına gitmek isteyen yolcular, havalimanında yoğunluk oluşturdu.

Yolcular, kontrol noktalarından geçerek iç ve dış hat terminallerinde bilet işlemlerini yaptı. Ailelerin yarıyıl tatili için çoğunlukla yurt içini tercih ettiği görüldü.

Haberin Devamı

Havalimanı çalışanları, yoğunluğun yaşandığı terminallerdeki yolcuları yönlendirerek, işlemlerini gerçekleştirdi.

 

Son dakika İstanbulda trafik yoğunluğu

 

Öte yandan Üsküdar'da yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan servis midibüsü, trafik ışığı direğine çarptı. Kazada yaralanan olmazken trafikte yoğunluk yaşandı.

Emin Şahin'in kullandığı 34 LZD 879 plakalı servis midibüsü, yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıktı. Sürücü, yol kenarındaki trafik ışığı direğine çarparak durabildi.

Son dakika İstanbulda trafik yoğunluğu

Kazayı gören vatandaşlar, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri, başka bir kazanın yaşanmaması için önlem aldı. Kazada yaralanan olmazken araçta hasar oluştu. Kaza nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı.

Sürücü Emin Şahin “ seyir halindeydim, araç bir anda kaydı. Yaralanan olmadı “ diye konuştu.