Gündem Son dakika... Yağmur Sarnıç yakalandı

Son dakika... Yağmur Sarnıç yakalandı

31.08.2022 - 12:30 | Son Güncellenme:

Eski eşi milli futbolcu Emre Aşık’ın avukatını tehdit ettiği iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Yağmur Sarnıç Küçükçekmece’de yakalandı. Sarnıç’ın biri kesinleşmiş hapis cezası olmak üzere 6 dosyadan hakkında yakalama kararı olduğu ortaya çıktı.

Son dakika... Yağmur Sarnıç yakalandı

Eski milli futbolcu Emre Aşık ve üç çocuğunun annesi Yağmur Sarnıç’ın boşanma davası 2,5 yıl sürmüştü. Çekişmeli süren boşanma davası ve ikilinin arasında geçenler günlerce gündemden düşmemişti.

Haberin Devamı

Boşanma ve velayet davalarının devam ettiği sırada Yağmur Sarnıç, Emre Aşık’ın avukatı Funda Sadıkahmet’i arayarak hakarette bulunup tehdit edince bu sefer de avukat Sadıkahmet ile davalık oldu. Hakkında, “hakaret” ve “tehdit” suçlarından dava açılan Sarnıç, mahkemeye gitmeyince hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

6 SUÇTAN YAKALAMA

Sarnıç, hakkındaki yakalama kararı kapsamında bugün Küçükçekmece’de yakalandı. Emniyete götürülen Yağmur Sarnıç’ın biri kesinleşmiş hapis cezası olmak üzere 6 farklı dosya kapsamında hakkında yakalama kararı olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Sarnıç’ın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

"3 SANİYELİK GÖRÜŞMEDE TEHDİT VE HAKARET ETMEM MÜMKÜN DEĞİL"

Bakırköy Adalet Sarayı'na getirilen Sarnıç, ilk olarak 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından yargılandığı 46. Asliye Ceza Mahkemesi'nde ifade verdi. Sarnıç, "Funda Sadıkahmet benim eski eşim Emre Aşık'ın avukatıdır. Hepsi müştekinin asılsız iddialarından ibarettir. Suçlamaları kabul etmiyorum. Hakaret ve tehdit içerikli söylemlerde bulunmadım. Ben sadece Funda Sadıkahmet'i eski eşim Emre'nin beni aramasını istediğim için aradım. Emre beni engellediği için Funda'yı aradım. Yaptığımız 3 saniyelik görüşmede, belirtilen tehdit ve hakaretleri söylemem mümkün değildir. Tarafıma iftira atılmaktadır" dedi.

Haberin Devamı

Yine avukat Sadıkahmet'e karşı 'Tehdit' suçundan yargılandığı 32. Asliye Ceza Mahkemesi'nde de ifade veren sanık Sarnıç, 'Kendisiyle hiçbir şekilde yan yana gelmedim, konuşmadım, muhatap olmadım, bana iftira atıyor. Kendisi eski eşimin avukatı olduğu için, bana husumet besliyor" diye konuştu. Verdiği ifadelerin ardından her iki mahkemede de sanık Aşık, hakkında çıkarılan yakalama kararı kaldırıldı. Sarnıç 'Resmi Belgede Sahtecilik' suçundan da savcılıkta ifade verdikten sonra, hakkındaki diğer dosyalar için farklı adliyelere sevk edildi.