Gündem Söz 45. bölümde korkunç son! 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Söz 45. bölümde korkunç son! 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

08.05.2018 - 07:59 | Son Güncellenme:

Söz 45. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Nefes kesen dakikaların yaşandığı dizide tüm şehri korkunç bir son bekliyor. Yavuz ve Tim bu işi nasıl sonlandıracak merak konusu. İşte Söz 46. bölüm fragmanı...

Söz 45. bölümde korkunç son 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

STAR TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Söz son bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. İşte yeni bölümü heyecanla beklenen dizinin 46. bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Söz yeni bölümü ile 14 Mayıs Pazartesi STAR TV'de...

SÖZ 45. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Derman’ın kaçma planı yüzünden sıkışıp kalan Yavuz, ölümüne de olsa savaşacaktır. Ama Erdem de canı pahasına Yavuz’u kurtarmaya kararlıdır.

Erdem’in belgeleri yerine ulaştırmasıyla Ataşe ve Derman’ın etekleri tutuşmaya başlamıştır. Medusa ve terörle olan bağlantıları ortaya çıkmak üzeredir. Yapacakları eylemleri hızlandırma kararı alırlar. Büyük bir terör eylemi için tetiğe basılmıştır. Hedefledikleri, tüm ülkede kaosa yol açacak büyüklükte bir eylemler zinciridir. Bu eylemlerin başrol ismi ise Derman’dır.

Agah, Ebu Zübeyir’den ilk adım olarak İstanbul’da yapılacak bir patlamanın bilgisini almıştır ama bunu ulaştırmak için hapishaneden sağ kurtarılması gerekmektedir. Ataşe ise Agah’ı öldürmek için hamlesini çoktan yapmıştır.

Haberin Devamı

Yavuz ve Tim, Agah’ı kurtarmak için yola çıkar. Ama Ataşe’nin Tim’e hazırladığı sürpriz iki tarafı da elindeki tüm kozları oynamaya mecbur bırakacaktır.

SÖZ 46. YENİ BÖLÜM FRAGMANI