Gündem Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? Sözleşmeli öğretmenlik atamaları hangi tarihte yapılacak? (2021)

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? Sözleşmeli öğretmenlik atamaları hangi tarihte yapılacak? (2021)

18.06.2021 - 11:12 | Son Güncellenme:

Sözleşmeli öğretmenlik ile ilgili heyecan dolu araştırma devam ediyor. Sözleşmeli öğretmenlik mülakatlarına katılım sağlayanlar, sonuçların ne zaman açıklanacağını öğrenmek istiyor. Aynı zamanda sözleşmeli öğretmenlik atamaları hangi tarihte yapılacak merak konusu. İşte MEB'in takviminde yer alan tarihler...

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak Sözleşmeli öğretmenlik atamaları hangi tarihte yapılacak (2021)

Milli Eğitim Bakanlığı 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapacak. Geçtiğimiz günlerde sözleşmeli öğretmenlik mülakatları tamamlandı. Bugünlerde ise sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak araması yapılıyor. Peki sözleşmeli öğretmenlik aaması hangi tarihte yapılacak?

Haberin Devamı

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları 8 Temmuz 2021 tarihinde açıklanacak.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK ATAMA TERCİHLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri 1-6 Eylül 2021 tarihleri arasında alınacak.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK ATAMA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları 8 Eylül 2021 tarihinde açıklanacak.