Gündem Sözleşmeli öğretmenlik mülakat - sözlü sınav saat kaçta, sınav giriş yerleri nereden öğrenilir? Sözleşmeli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanır?

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat - sözlü sınav saat kaçta, sınav giriş yerleri nereden öğrenilir? Sözleşmeli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanır?

11.11.2021 - 07:43 | Son Güncellenme:

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 15 bin sözleşmeli öğretmen alımının yapılacağı süreç hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz tarihlerde sözleşmeli öğretmenlik mülakat - sözlü sınav yerleri açıklanmıştı. Adaylar ise sınav yerini ve saatini öğrendi. Henüz sınav bilgilerini bilmeyenler de Sözleşmeli öğretmenlik mülakat - sözlü sınav saat kaçta, sınav giriş yerleri nereden öğrenilir? sorusuna cevap arıyor. Peki Sözleşmeli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanır?

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat - sözlü sınav saat kaçta, sınav giriş yerleri nereden öğrenilir Sözleşmeli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanır

MEB, sözleşmeli öğretmenlik atama takvimini yayımladı. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat - sözlü sınav tarihleri ve atama tarihleri takvimde yerini aldı. Peki sözleşmeli öğretmenlik mülakat - sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK SÖZLÜ SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

12-27 Kasım 2021 tarihleri arasında ise sözlü sınavlar uygulanacak.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

27 Aralık 2021 tarihinde sözlü sınav sonuçları açıklanacak.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK ATAMA TERCİHLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

21-26 Ocak 2022 tarihleri arasında sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri alınacak.

31 Ocak 2022 tarihinde ise sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları belli olacak.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT - SÖZLÜ SINAV YERİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ