Gündem Suikast planlayan casuslar pişman edilmeli

Suikast planlayan casuslar pişman edilmeli

07.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

MHP lideri Devlet Bahçeli, Türkgün gazetesine verdiği röportajda, İsrail-Filistin savaşı ekseninde güvenlik gündemini değerlendirdi.

Suikast planlayan casuslar pişman edilmeli

Bahçeli’nin açıklamalarının satır başları özetle şöyle oldu:

Haberin Devamı

MOSSAD’A KARŞILIK: Geçici ateşkesin çözüm olmadığı ortada. Gazze’de vahşet kol geziyor. İsrail’in temel amacı Gazze’nin ve Batı Şeria’nın Filistinlilerden arındırılmasıdır. Son günlerde, Mossad’ın Türkiye’deki Hamas üyelerine örtülü operasyon yapacağı iddialarını dikkatle analiz ve takip etmek, eğer böylesi bir teşebbüs olursa da karşılıksız ve cevapsız bırakmamak için bütün tedbirleri almak güvenliğimiz ve iç huzurumuz açısından mecburiyettir. Türkiye’de suikast planlayan casuslar doğduklarına pişman edilmelidir.

HEDEF TÜRKİYE: Meselenin can alıcı noktası büyük İsrail devletinin kurulma projesidir. Nil’den Fırat’a kadar sözde vaat edilmiş topraklara hâkimiyet kurmak, İsrail’in inanç bazlı ve tarihi arka planı olan alçak bir hedefidir. Bu hedefin nihai aşaması Türkiye’dir. Netenyahu canidir, bebek katilidir; Siyonizm tehdidinin şu anda ki taşıyıcı bedenidir ve insanlığa doğrultulmuş namludur. Netenyahu ve yönetimi Lahey’deki Uluslararası Ceza Mahkemesi’nde mutlaka yargılanmalıdır.

Haberin Devamı

Kabine’nin yanındayız’

ERDOĞAN TERCÜMAN OLDU:

Türkiye ve biraz da Katar dışında hangi ülkenin sesi duyuldu ki? Cumhurbaşkanımız çok boyutlu, aktif, ahlaki ve tarihi değerlerle perçinlenmiş çabalarıyla Filistinli kardeşlerimize tercüman olmaktadır. MHP olarak Cumhurbaşkanımızın ve Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin sonuna kadar yanındayız.