Gündem Survivor'da bu akşam kim elendi? 2 Nisan Survivor'da araba ödülünü kim kazandı?

Survivor'da bu akşam kim elendi? 2 Nisan Survivor'da araba ödülünü kim kazandı?

02.04.2019 - 23:46 | Son Güncellenme:

Survivor'da heyecan bu akşam 39. yeni bölümle devam etti. Her geçen gün heyecanın arttığı Survivor'da bu akşam ödülün araba olduğu ödül oyunu ve Yunan takımı arasındaki eleme büyük heyecana sahne oldu. İşte Survivor'da 39. yeni bölümde yaşananlar...

Survivorda bu akşam kim elendi 2 Nisan Survivorda araba ödülünü kim kazandı

TV8'in sevilen yarışması Survivor, bu akşam 39. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Büyük bir ilgiyle izlenen yarışmanın bu akşamki ödül oyunları ve eleme heyecanı nefesleri kesti. Peki Survivor'da bu akşam araba ödülünü kim kazandı ve elenen isim kim oldu?

ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyunu sonrası haftanın en çok merak edilen ve ödülün araba olduğu ödül oyunu oynandı. Bu oyun öncesi Sude ve Dalaka'nın kaptan olduğu iki karma takım oluşturuldu. Sude'nin kaptan olduğu Beyaz Takım Afroditi, Melisa, Elpida, Büşra, Nikos, Hikmet, Vasilis, Yusuf ve Spyros'tan oluşurken Dalaka'nın kaptan olduğu Siyah Takım: Seda, Dimitra, Sabriye, Ria, Atakan, Kyriakos, Okay, Panagiotis, Emre ve Tony'de oluştu.

Büyük bir heyecana sahne olan oyunu Dalaka'nın kaptan olduğu Siyah Takım 10-7 skoruyla kazanmayı başardı. Böylelikle araba ödülünü kazanan isim Dalaka'nın takımı arasında oynanacak oyun sonrası belli oldu ve bu isim de Büşra oldu...

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı kazanan takım Türkiye olmuş ve Yunanistan takımı arasında yapılan oylama ve bireysel dokunulmazlık oyunları sonucu Tony, Spyros ve Vasilikos eleme adayı olmuştu.

Survivor'a veda eden isim bu akşam konseyde belli oldu. Oldukça güçlü isimlerin yer aldığı eleme potasında en az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Vasilikos oldu.

VASİLİS VASİLİKOS KİMDİR?

27 yaşında olan Vasileios, inşaat mühendisliği okudu ve yurtdışında oyunculuk yaptı. Geçmişte profesyonel olarak basketbol oynadı. Survivor'daki amacı, hayatta kalmak için takım arkadaşlarıyla birlikte çalışabilmek ve sonunda kazanan olmak. Onu ayırt eden şey ekip çalışması ve rekabetçiliktir.