Gündem Survivor'da elenen isim kim oldu? Sürpriz isim adaya veda etti...

Survivor'da elenen isim kim oldu? Sürpriz isim adaya veda etti...

20.03.2019 - 07:26 | Son Güncellenme:

TV8'in sevilen yarışması Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan 29. yeni bölümde bir kişi daha hayallerine ve adaya veda etti. Peki adada dengelerin değişmesine sebep olan Survivor'da elenen isim kim oldu?

Survivorda elenen isim kim oldu Sürpriz isim adaya veda etti...

Survivor Türkiye Yunanistan'da dün akşam heyecan dolu dakikalar yaşandı. 19 Mart eleme gecesinde Survivor'a bir kişi daha veda etti. Türk takımından elenen isim dengeleri nasıl değiştirecek merak konusu.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Atakan, Bora ve Hakan'ın eleme potasında olduğu Survivor 2019'da en az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Hakan Kanık oldu. Hakan'ın takımda önemli bir isim olması ilerleyen günlerde takım için sıkıntı yaratıp yaratmayacağı ise kafaları karıştırdı.

ELENEN İSMİN SON SÖZLERİ

Kanıtlamam gereken çok şey var demiştim. Erken bir veda oldu. Çok güzel tecrübeler edindim. Öğrenmenin yaşı yok. Çok güzel insanlar tanıdım. Büşra'ya iki çift lafım var. Beni gitmeyeceğime beyan ederek beni söylemişti. Kendisini vicdanıyla ve takım arkadaşlarımla baş başa bırakıyorum.

Survivorda elenen isim kim oldu Sürpriz isim adaya veda etti...

HAKAN KANIK KİMDİR?

7 Haziran 1999 İstanbul doğumlu Hakan Kanık okul hayatına Amerika’da başladı. Sonra Türkiye’ye dönüş yaptı ve basketbolla başladı. Basketbol koçu kendisini atletizme yönlendirdi; ama aşırı zayıflıktan ötürü vücut geliştirme sporuna geçiş yaptı. 15 yaşında ailesinden bağımsız yaşamaya başladı ve yemek yapmaya bu dönemde karar verdi. Üniversitede heykel bölümünü tercih etti; fakat çok mutlu değildi. 1 ay gittikten sonra üniversiteyi bıraktı ve profesyonel aşçılık macerası başladı.

Haberin Devamı

SURVİVOR 30. BÖLÜMÜ İLE BU AKŞAM EKRANA GELECEK

Hakan'ın elenmesinin ardından Türk takımında neler yaşanacak? Hakan'ın ismini eleme potasına yazdıran Büşra ve takım arkadaşları ile arasında gerginlik artacak.

Bu akşam Türkiye ve Yunanistan takımları yine ortak bir maça çıkacaklar.

Bil Bakalım yarışmasında ise eğlenceli dakikalar yaşanacak.

SURVİVOR 30. YENİ BÖLÜM FRAGMANI