Gündem Survivor'da final öncesi elenen isim kim oldu? Survivor'da finale kalanlar...

Survivor'da final öncesi elenen isim kim oldu? Survivor'da finale kalanlar...

28.06.2019 - 07:23 | Son Güncellenme:

Survivor'da kim elendi? Finale sayılı günler kala eleme potasına çıkan Okay ve Bora arasında heyecanlı bekleyiş hakimdi. Dün akşam Survivor'da final hayallerine veda eden isim belli oldu.

Survivorda final öncesi elenen isim kim oldu Survivorda finale kalanlar...

Survivor Türkiye Yunanistan'da finale çok az kaldı. Dün akşam bir kişi daha hayallerine son anda veda etmek zorunda kaldı. Survivor'da kim elendi?

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Beyaz takımdan Okay ve Bora eleme potasına çıkmıştı. Daha az oy alarak final öncesi Survivor'a veda eden isim Bora Edin oldu. Final öncesi son elemede yarışmaya veda eden Bora üzüldü.

BORA EDİN KİMDİR?

23 Mart 1984 doğumlu Bora Edin, 7 yaşına kadar İsviçre’de yaşadı. Lisede eğitim için Malta’ya gitti ve burada Hibernians futbol takımında oynadı. 2 yıl sonra Türkiye’ye dönüş yaptı, Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde okudu. Yeditepe Üniversitesi’nde futbol takımında kaptanlık yaptı. Dünyanın 47 ülkesindeki üniversitelerin katılım sağlandığı Salon Futbol Turnuvası’nda şampiyon oldular. Profesyonel altyapılarda ve amatör kulüplerde lisanlı olarak futbol oynadı.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA FİNALE KİMLER KALDI?

Türk yarışamcılar: Seda, Emre, Yusuf ve Okay
Yunan yarışmacılar: Dalaka, Dİmitra, Nikos ve Afroditi

SURVİVOR YENİ BÖLÜMDE SON ÖDÜL

Survivor yeni bölümü ile yarın akşam ekrana gelecek. Yarışmacılar son ödül oyunu için karşı karşıya gelecekler. Final öncesi ödülün sahibi kim olacak merak konusu.

Survivor Türkiye Yunanistan yeni bölümüyle yarın akşam 20:00'de TV8'de...