Gündem Survivor'da kim elendi? Ünlüler takımında gerginlik büyüyor

Survivor'da kim elendi? Ünlüler takımında gerginlik büyüyor

08.05.2018 - 06:58 | Son Güncellenme:

Survivor'da kim elendi? Merak edilen sorunun yanıtı dün akşam belli oldu. Ünlüler takımından bir isim adaya veda etti. Birleşme öncesi son dokunulmazlık oyununda Ünlüler takımından Elif, Merve ve Turabi eleme potasındaydı. İşte Survivor'da bu hafta elenen isim...

Survivorda kim elendi Ünlüler takımında gerginlik büyüyor

Survivor 2018'de elenen isim belli oldu. Acun Ilıcalı Ünlüler takımından hayallerine veda eden ismi açıkladı. Ünlüler takımı birleşme öncesinde bir yarışmasına veda etti. İşte elenen isim...

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2018'de Ünlüler takımından Merve, Elif ve Turabi'nin eleme adayı olduğu eleme gecesi nefesleri kesti. Sevilen yarışmada elenen yarışmacı bu hafta Elif Şadoğlu oldu.

ELİF GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Elenme adayı olduğum halde bile birleşme ile ilgili o kadar güzel şeyler anlattınız ki kalabilme ihtimalini düşünmek bile çok güzeldi. Bana ikinci şansı tanıdığınız için çok teşekkür ederim. Mükemmel bir takımın içerisindeydim. Onları tanımak büyük bir gurur. Hepsini çok seviyorum. Bir kusurum olduysa herkesten özür diliyorum. Hakkınınızı helal edin. Üzgünüm tabiki. Bir şekilde artık hayallerime veda edeceğim.

Survivorda kim elendi Ünlüler takımında gerginlik büyüyor

ELİF ŞADOĞLU KİMDİR?

Elif Şadoğlu 1992 yılında doğdu. İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken ve kaslı vücuduyla, verdiği pozlarla sportmen kişiliğini yansıtan genç Survivor yarışmacısı, Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği görevini üstlendi. Fitness alanında uzmanlaşan Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.

Haberin Devamı

BARAKA OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da baraka oyunu büyük bir çekişmeye sahne oldu. Son ana kadar büyük bir çekişmeye sahne olan zorlu oyunun Gönüllüler takımı 10-9 kazanmayı başardı ve bu hafta barakanın sahibi oldu.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyunu Ünlüler takımının ezici bir üstünlüğüne sahne oldu. Baraka oyununu kıl payı kaçıran Ünlüler takımı zorlu ödül oyununu 10-4 kazandı ve Zeki Müren şarkılarıyla nostaljik bir yemeğin sahibi oldu.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI