Gündem Önce taksiciye sonra polise saldırdı! İstanbul'da akılalmaz anlar

Önce taksiciye sonra polise saldırdı! İstanbul'da akılalmaz anlar

29.02.2024 - 14:01 | Son Güncellenme:

Başakşehir'de bindiği taksiciyle tartışan S.H., taksimetreyi kırıp taksiciye küfür etti. Taksicinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polise de saldıran S.H., gözaltına alındı. S.H., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Pazartesi günü Başakşehir ilçesinde meydana geldi. S.H. isimli kadın, Ortaköy’de bir mekanda alkol aldıktan sonra çağırdığı taksitle Başakşehir’e gitti. Yol boyunca taksiciyi rahatsız eden, silecekleri çalıştıran S.H., Başakşehir’e gelince taksi ücretini ödemek istemedi. Bunun üzerine taksiciyle tartışmaya başlayan S.H., taksiciye saldırmaya başladı. Taksimetreyi kırıp, camlara saldıran S.H., taksiciye ise küfür etti. Bunun üzerine taksici polisi arayarak şikayetçi oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, S.H.’yi sakinleştirmeye çalışsa da yapamadı. S.H., kendisine müdahale eden kadın polis memurunu da darp etti. S.H., ekipler tarafından zor kullanılarak gözaltına alındı. Yaralanan 2 polis memuru ise darp raporu alarak S.H.’den şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

Önce taksiciye sonra polise saldırdı İstanbulda akılalmaz anlar

Olayda gözaltına alınan S.H., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemede tutuklandı.

Önce taksiciye sonra polise saldırdı İstanbulda akılalmaz anlar

S.H.’nin taksiye ve taksiciye saldırdığı anlar ise cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı. Görüntülerde S.H.’nin taksiciye küfür ederek taksiyi kırdığı anlar yer aldı.

Önce taksiciye sonra polise saldırdı İstanbulda akılalmaz anlar

BAŞAKŞEHİR'DE DRİFT YAPAN SÜRÜCÜYE 39 BİN 220 LİRA CEZA

Bahçeşehir 1. caddede bir sürücü drift yaparak trafik güvenliğini tehlikeye düşürdü. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine polis ekipleri konuyla ilgili inceleme başlattı.Yapılan incelemede, 34 BHK 178 plakalı araç sürücüsünün Z.B. olduğu tespit edildi.

Önce taksiciye sonra polise saldırdı İstanbulda akılalmaz anlar

Sürücü Z.B.'ye Karayolları Trafik Kanunu'nun "Drift yapmak", "Yetersiz ehliyet", "Film cam", "Yönetmelikte belirtilen nitelik ve ölçülerde plaka takmamak", "Mevzuata aykırı çakarlı tertibat kullanmak" ve "Mevzuata aykırı ışık donanımı takmak kullandırmak" maddelerinden toplam 39 bin 220 lira para cezası uygulandı.

Haberin Devamı

Sürücü belgesi 60 gün süreyle geçici olarak iptal edlien Z.B. hakkında "Ulaşım araçlarını kişilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye sokacak şekilde kullanmak" suçundan da adli işlem başlatıldı.