Gündem Tartıştığı babasının boğazını sıktığı 23 yaşındaki Yunus öldü

Tartıştığı babasının boğazını sıktığı 23 yaşındaki Yunus öldü

14.11.2022 - 11:08 | Son Güncellenme:

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde tartıştığı babası Şakir Şen'in boğazını sıkması sonucu bilincini kaybeden Yunus Şen (23), tedaviye alındığı hastanede kurtarılamadı.

Olay, dün akşam saatlerinde Ayazma Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesi'ndeki bir sitede meydana geldi. Şakir Şen ile uyuşturucu kullandığı öne sürülen oğlu Yunus Şen arasında tartışma çıktı.

Haberin Devamı

Bu sırada Şakir Şen, kendisine vurmaya çalışan oğlunun boğazını sıktı. İhbarla gelen sağlık ekipleri, bilincini kaybeden Yunus Şen'i Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Şen, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan polis, Şakir Şen'i gözaltına aldı.

Tartıştığı babasının boğazını sıktığı 23 yaşındaki  Yunus öldü

TOPRAĞA VERİLDİ

Yunus Şen İzmit Ulu Camii'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

UYUŞTURUCU İÇİN PARA İSTEYİP, BABASINA SALDIRMIŞ

Olaya ilişkin ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Yunus Şen'in uyuşturucu için para istediği, olumsuz cevap alınca da 'Hepinizi öldüreceğim' diyerek babasına saldırdığı belirtildi. Şakir Şen'in de bu sırada kendisini savunmaya çalışırken oğlunun boğazını sıktığı bildirildi.

Haberin Devamı

Tartıştığı babasının boğazını sıktığı 23 yaşındaki  Yunus öldü

Uyuşturucu bağımlısı olan Yunus Şen'in daha önce de benzer konudan kardeşini rehin aldığı ve aile üyelerine şiddet uyguladığı iddia edildi. İstanbul'da bir hastanede hemşire yardımcısı olarak çalışan Yunus Şen'in, geçmişte uyuşturucuyu bırakmak için tedavi gördüğü, fakat başarılı olamadığı ifade edildi.