Gündem Tatilden dönen İstanbullular yoğun gece yaşıyor

Tatilden dönen İstanbullular yoğun gece yaşıyor

12.04.2024 - 22:53 | Son Güncellenme:

Ramazan Bayramı tatili dönüşü İstanbul girişinde büyük yoğunluk oluştu. Tekirdağ-İstanbul yolunda araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. İşte detaylar...

Tatilden dönen İstanbullular yoğun gece yaşıyor

Ramazan Bayramı tatilinin 7. gününde tatilcilerin Tekirdağ-İstanbul yolunda dönüş yolculuğu başladı.

Haberin Devamı

Trakya'ya gelen tatilciler, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin 7. gününde dönüş yolculuğuna başladı. Son günün yoğunluğuna kalmak istemeyen tatilcilerin akşam saatlerinde dönüş yolculuğuna başlaması ile Malkara, Süleymanpaşa, Çorlu ve oradan da İstanbul'a bağlanan yollarda yoğunluk yaşandı.

Gece saatlerine kadar süren yoğunlukta dönüş güzergahı üzerinde bulunan ışıklı kavşaklarda zaman zaman trafik durma noktasına geldi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Birimleri de yolda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için denetimlerini sıklaştırdı.

Düne kadar İstanbul'dan Tekirdağ istikametine doğru yoğun olan yollarda bu sefer ibre tersine dönerek Tekirdağ'dan İstanbul istikametine doğru yoğunluk yaşanıyor.

Haberin Devamı

Otoyolun Bolu geçişinde gece saatlerinde bayram trafiği yoğunluğu arttı

Ramazan Bayramı tatili için memleketlerinden dönen tatilcilerin Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde yarattığı yoğunluk gece saatlerinde arttı. Otoyolun İstanbul yönünde araçlar yavaş ilerlemek zorunda kaldı.

Ramazan Bayramı tatili için memleketlerine giden tatilciler dönüş yolunda araç yoğunluğuna neden oldu. Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde akşam saatlerinde başlayan araç yoğunluğu gece saatlerinde daha da arttı. Otoyolun İstanbul yönünde araçlar yoğunluk nedeniyle yavaş ilerlemek zorunda kaldı. Otoyolun Ankara yönünde ise sürücüler ulaşımda aksamalar yaşamadan yollarına devam etti. Polis ekipleri de araç yoğunluğunun yaşandığı güzergahlarda denetimlerini artırdı.

Tatilden dönen İstanbullular yoğun gece yaşıyor

43 ilin geçiş noktasında kilometrelerce araç kuyruğu

Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de geri dönüş için yollara akın eden tatilcilerin oluşturduğu kilometrelerce araç kuyruğu dron ile havadan görüntülendi.

Türkiye'nin en önemli karayolu geçiş güzergahlarından 43 ilin geçiş noktasındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla trafik yoğunluğu yaşandı. Ankara-Samsun D-200 karayolu üzerindeki Balışeyh ilçesinden başlayan araç trafiği, Yahşihan ilçesine kadar uzadı. Yaklaşık 25 kilometre kadar oluşan trafik yoğunluğu dron ile havadan görüntülendi.

Haberin Devamı

Tatilden dönen İstanbullular yoğun gece yaşıyor

Yaşanan yoğunluk sebebiyle araçlar yavaş ilerlerken, Kırıkkale-Kayseri kara yolunun kesiştiği kavşakta da araçlar tampon tampona ilerledi.

Ulaşımın aksamaması için de trafik ekipleri ise bölgede yoğun mesai harcıyor. Trafik akışının yoğun olduğu bazı noktalarda zaman zaman maddi hasarlı kazalar meydana geldi. Karayolları ekipleri, bayram süresince trafiğin yoğun olduğu bazı kavşakları geçici olarak araç geçişine kapattı. Trafik yoğunluğunun hafta sonuna kadar artarak devam etmesi bekleniyor.