Gündem Tehlikeli Karım 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tehlikeli Karım 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

25.03.2018 - 08:29 | Son Güncellenme:

Tehlikeli Karım 1. bölümüyle bu akşam başladı. SHOW TV'de ekranlara gelen Tehlikeli Karım dizisi dikkat çeken konusu ve oyuncu kadrosuyla ilk bölümünü geride bıraktı. Peki Tehlikeli Karım 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tehlikeli Karım 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Show TV'nin Pazar akşamları yayınlanacak olan yeni dizisi Tehlikeli Karım, ilk bölümüyle bu akşam izleyici karşısında çıktı. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine toplayan Tehlikeli Karım'ın konusu ve oyuncu kadrosunu sizler için derledik. Peki ilk bölümüyle ekranlara gelen Tehlikeli Karım 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

TEHLİKELİ KARIM KONUSU NEDİR?

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Tehlikeli Karım’dan bir tanıtım daha geldi. Farklı hikayesiyle dikkat çeken dizinin ekrana gelen yeni tanıtımında Alper (Seçkin Özdemir) gözyaşları içinde düğün görüntülerini izliyor. Karısına bir şey yapmadığını savunan Alper, karısı Derin’den (Gonca Vuslateri) giderek uzaklaşıyor. Sevgilisi Seda’nın (Bige Önal), Alper’e “Ben diyorum ki zehirleyelim!” sözleri dizinin gerilim dolu hikayesinden ipuçları verirken, Polis Fırat’ın (Mustafa Üstündağ) “Fakir oğlan zengin kızla evlenir. Sonra kendine bir sevgili yapar. Ne paradan vazgeçer ne de sevgiliden!” sözleri dikkat çekiyor. Derin ve Alper’in romantik anları heyecanı yükseltirken, karı kocanın birbirine verdiği “Ölüm bizi ayırana dek asla ayrılmayacağız” sözünün nelere sebep olabileceği merakla bekleniyor.
Aldatılan bir kadın için üç seçenek vardır; ayrılmak, affetmiş görünüp mücadele etmek ve görmezden gelmek. Derin bunların hiçbirini yapmadı!
Tehlikeli Karım 25 Mart Pazar saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!

Haberin Devamı

TEHLİKELİ KARIM OYUNCU KADROSU

Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir ve Mustafa Üstündağ, Bige Önal paylaşırken, kadroya Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar eşlik ediyor.

TEHLİKELİ KARIM 2. BÖLÜM FRAGMANI

Tehlikeli Karım 2. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.