Gündem Tetikçi, mültecilerin arasından çıktı

Tetikçi, mültecilerin arasından çıktı

08.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı’nın, Edirne’de kaçak göçmenlerle Yunanistan’a kaçmaya çalışırken yakalandığı ortaya çıktı.

Tetikçi, mültecilerin arasından çıktı

FERİT ZENGİN/İSTANBU-  Ankara Çukurambar’da 30 Aralık 2022’de motosikletli iki kişinin düzenlediği saldırıda öldürülen Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 18 şüpheli tutuklanmıştı. Cinayetin tetikçisi olarak aranan Eray Özyağcı ise önceki gün Edirne’den Yunanistan’a geçmeye çalışırken yakalandı. Afgan ve Suriyelilerden oluşan bir grup kaçak göçmenle birlikte Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından suda bulunan Özyağcı, kimliğinin tespiti için Ankara polisine teslim edildi. Özyağcı’nın, bir süredir bulunduğu Edirne’den depremi fırsat bilerek önceki gün botla Yunanistan kaçmaya çalıştığı sırada Yunan polisine yakalanıp diğer mültecilerle birlikte dövüldükten sonra denize atıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Tetikçi, mültecilerin arasından çıktı

EREN ÖZYAĞCI

Tetikçi Özyağcı’nın, Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde aralarında istihbaratçıların da bulunduğu bir grup uzman polis tarafından ifadeye alınacağı öğrenildi.