Gündem Tinerciler parkta dehşet saçtı

Tinerciler parkta dehşet saçtı

06.11.2008 - 13:01 | Son Güncellenme:

.

Tinerciler parkta dehşet saçtı

ANTALYA´da kentin göbeğindeki Yavuz Özcan Parkı, önceki akşam dehşet dolu dakikalara sahne oldu. Saat 21.30 sularında Konyaaltı Caddesi´ndeki evinden çıkarak parka dinlenmeye gelen 28 yaşındaki Bora Eroğlu, bir süre bankta oturduktan sonra evine gitmek istedi. Oturduğu yerin yaklaşık 10 metre ilerisinde gördüğü ve şüphelendiği gençlerin kendisine doğru geldiğini gördü. Bulunduğu yerden uzaklaşmaya çalışınca önünü kesen gaspçılardan biri, ``Nereye gidiyorsun? Sen ib....misin lan?'' diyerek elindeki jileti Bora Eroğlu´nun boğazına dayadı. Korkudan ne yapacağını şaşıran Eroğlu, saldırganların kendisinden üzerinde ne varsa vermesini istediğini söyledi. Bu arada bir kişinin elindeki saati çıkardığını ve sigarasını aldığını belirtti.

SAATİ ALAN KISKIVRAK YAKALANDI
Bu arada, suç ortağı olduğunu tahmin ettiği bir kişinin ise polis ekiplerini gördükten sonra ``Hırsız var'' diyerek bağırdığını ve ondan sonra diğer zanlıların kaçtığını söyledi. Olay yerine gelen polisler Bora Eroğlu ile birlikte park içinde gaspçı aramaya başladı. Bir bankta oturdukları görünen 2 kişiye doğru yönelen Bora Eroğlu birden bağırarak, ``İşte elimdeki saati çıkaran kişi bu'' dedikten sonra adının Oğuz Ceritoğlu olduğu öğrenilen 20 yaşındaki zanlı kıskıvrak yakalanarak kelepçelendi.

``Hırsız var'' diyerek bağıran kişiyi de gözaltına alan polis, bu kez üçüncü gaspçı için harekete geçti. Görgü tanıklarının ifadesinden yola çıkarak Deniz Mahallesi sokaklarında zanlılardan birine benzer eşgalin vermesinden sonra harekete geçen polisler bu kez Adem Erdiş isimli 17 yaşındaki üçüncü gaspçıyı da yakalayarak gözaltına aldı.

GÜLÜMSEYİN ÇEKİYORUZ!

Suçlarını önce inkar eden ve baly çektikleri anlaşılan zanlılar, daha sonra gasp ettikleri saati ve üzerlerindeki olayda kullanmadıkları iddia edilen maket bıçağını attıkları yeri gösterdi. Saat ve maket bıçağı gösterilen yerden alınırken, Bora Eroğlu´nun boğazına jilet dayadığı iddia edilen 21 yaşındaki dördüncü zanlı Mehmet Kayi de yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan, olay yerinde ilginç bir görüntü de yaşandı. Yakalanan

zanlıların parkın hemen yanındaki kavşakta bulunan mobese kamerası tarafından fotoğraflarının çekilmesi istendi. Polis araçlarından çıkarılan zanlılar kamera önüne geçirilerek yan yana dizildi. Mobese tarafından fotoğrafları çekilen zanlılar daha sonra polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.