Gündem Tokat’ta minibüs uçuruma yuvarlandı. 4 ölü, 1 yaralı

Tokat’ta minibüs uçuruma yuvarlandı. 4 ölü, 1 yaralı

30.06.2022 - 12:32 | Son Güncellenme:

Tokat’ta minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kontrolden çıkıp, 300 metrelik uçuruma yuvarlanan minibüsteki Necati Erdem (54), Serpil Erdem (46), Nebile Erdem (45) ve Yusuf Miraç Çetin (7) hayatını kaybetti, Çınar Erdem (7) ise yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 11.00 sıralarında, Çamlıkaya köyü mevkisinde meydana geldi. Reşadiye'den Çamlıkaya köyü yönüne giden Necati Erdem yönetimindeki 60 KT 553 plakalı minibüs, kontrolden çıkarak 300 metrelik uçuruma yuvarlandı.

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

İhbarla kaza yerine sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen araçta sürücü Necati Erdem, Serpil Erdem, Nebile Erdem ve Yusuf Miraç Çetin'in hayatını kaybettiği belirlendi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazada yaralanan Çınar Erdem ise sağlık ekiplerince Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Tokat’ta minibüs uçuruma yuvarlandı. 4 ölü, 1 yaralı

ZİNCİRLEME ÇEKİCİ KAZASI: 1 ÖLÜ

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde de 3 çekicinin karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle yol, 2 saat trafiğe kapalı kaldı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 04.00 sıralarında, TEM yolu Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Ankara yönüne giden 06 BKA 350 plakalı oto kurtarıcı arızalandı. Durumun bildirilmesiyle 49 AS 838 plakalı oto kurtarıcı, arızalı aracı çekmek için bölgeye sevk edildi. 2 araç, hareket ettiği sırada, arkadan gelen Abdurrahman Ünsal kontrolündeki 41 FH 004 plakalı oto kurtarıcı da sağ şeritteki çekicilere çarparak takla attı. İhbarla kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin ilk kontrollerinde, takla atan oto kurtarıcının sürücüsü Abdurrahman Ünsal'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Sağlık ekipleri, yaralı oldukları anlaşılan ve isimleri öğrenilemeyen diğer sürücülere de ilk müdahalede bulundu. Ünsal'ın cansız bedeni, itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak, morga kaldırıldı.

Kaza nedeniyle TEM yolunun Ankara yönü, yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kaldı. Araçların yoldan kaldırılması ve temizlik çalışmalarının ardından yol, tekrar açıldı. Dinçer AKBİR/ KÖRFEZ (Kocaeli), (DHA)-

Tokat’ta minibüs uçuruma yuvarlandı. 4 ölü, 1 yaralı

BOLU'DA FECİ KAZA: 2 ÖLÜ

Bolu'da, TEM Otoyolu'nda 2 otomobilin karıştığı kazada, bir otomobil kontrolden çıkarak orta refüjdeki bariyerler ve aydınlatma direğine çarpıp karşı şeride geçti. Otomobildeki 2 kişi hayatını kaybederken, araç sürücüleri yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 01.30 sıralarında TEM Otoyolu'nun Yedigöller Dinlenme Tesisi yakınlarında meydana geldi. İstanbul istikametine giden Yiğit Üzer idaresindeki 34 ERS 18 plakalı otomobil ile aynı yöne giden Yusuf Topluca yönetimindeki 10 BBL 46 plakalı otomobil çarpıştı. Yusuf Topluca'nın yönetimindeki otomobil çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkarak, orta refüjde bulunan bariyerler ve aydınlatma direğine çarpıp karşı şeride geçti. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine, sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada Yusuf Topluca'nın aracında bulunan ve 2 kişi hayatını kaybederken, araç sürücüleri de yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından hurdaya dönen otomobilden çıkarılarak Köroğlu Ünitesi Morguna kaldırıldı. Kazada ölen 2 kişinin kimlik tespiti için çalışma sürüyor.

Haberin Devamı

Kaza nedeniyle tek şeritten sağlanan ulaşım, kaza yapan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü. Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA) -

Tokat’ta minibüs uçuruma yuvarlandı. 4 ölü, 1 yaralı