Gündem TOKİ İstanbul, Ankara kura çekilişi tarigi ne zaman? 2019 Kura çekiliş tarihi belli mi?

TOKİ İstanbul, Ankara kura çekilişi tarigi ne zaman? 2019 Kura çekiliş tarihi belli mi?

01.05.2019 - 15:34 | Son Güncellenme:

50 bin vatandaşın konut sahibi olma şansı elde edeceği TOKİ kuralarına ilişkin gözler kura çekimine çevrildi. 4 ayrı kategoride alınan başvurular sonrası en çok merak edilen TOKİ kuraları ne zaman çekilecek sorusunun cevabı ile ilgili son durumu derledik...

TOKİ İstanbul, Ankara kura çekilişi tarigi ne zaman 2019 Kura çekiliş tarihi belli mi

TOKİ kura çekilişi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 5 Mart'da müjdelenen alt ve orta gelirli vatandaşlar için 67 ilde gerçekleştirilecek olan 50 bin konut projesinde başvurular 6 Mart tarihinde alınmaya başlamış 19 Nisan tarihinde sona ermişti. Özellikle İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde büyük talep yaşanan alt ve orta gelirli vatandaşlar için yapılacak konutlar için şimdilerde kura çekiliş tarihi merak içinde bekleniyor. Peki TOKİ İstanbul, Ankara kura çekilişi ne zaman çekilecek?

Haberin Devamı

TOKİ KURA ÇEKİLİŞ TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yaptığı açıklamada; "6-25 Mart tarihlerinde normal vatandaşlarımızın, 26 Mart-5 Nisan tarihlerinde emekli vatandaşlarımızın, 8-12 Nisan tarihlerinde en az yüzde 40 engelli vatandaşlarımızın, 15-19 Nisan tarihlerinde şehit aileleri ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerinin taleplerini topladık. 50 bin Yeni Sosyal Konut Projemize 636 bin 787 kişi başvurdu. Çok kısa bir süre içerisinde kura takvimini hazırlayarak kamuoyuna açıklayacağız."

ANKARA'DA BİR İLÇEDE KURA TARİHİ BELLİ OLDU!

TOKİ kura çekiliş tarihleri değişiklik gösteriyor. İstanbul için kura çekiliş tarihi belli olmadı ancak TOKİ Ankara için tarih verdi.

Haberin Devamı

Satış kura duyuruları listesinde yer alan bilgilere göre; Ankara Altındağ’daki 809 adet konut için kura çekimi 6 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak. Ankara'nın yanı sıra Balıkesir ve Çanakkale'de bir ilçede de kura tarihleri TOKİ tarafından duyuruldu.

Yazarlar