Gündem TÜBİTAK 36 personel alımı başvuru şartları! TÜBİTAK başvurusu nasıl yapılır?

TÜBİTAK 36 personel alımı başvuru şartları! TÜBİTAK başvurusu nasıl yapılır?

23.05.2019 - 12:15 | Son Güncellenme:

TÜBİTAK 36 personel alımı yapacağını Resmi Gazete yayımlanan ilan ile duyurdu. TÜBİTAK tarafından alınacak olan 36 personelden 30'u proje mühendisi olarak 6'sı ise memur ve tekniker olarak değerlendirilecek. TÜBİTAK personel alımında adaylarda aranan en önemli şartlar arasında lisans bölümlerinin mühendislik ve veterinerlik fakültelerinden mezun olma şartı aranıyor. Peki TÜBİTAK personel alımı başvuruları nasıl yapılacak?

TÜBİTAK 36 personel alımı başvuru şartları TÜBİTAK başvurusu nasıl yapılır

20 Mayıs'ta Resmi Gazete'de yayımlanan TÜBİTAK personel alımı ilanından sonra adaylar TÜBİTAK bünyesine alınacak olan 36 personel için aranan şartları aramaya başladı. TÜBİTAK tarafından alınacak olan 36 personelden 30'u proje mühendisi ve araştırmacı olarak değerlendirilecek olup kalan 6'sı ise memur ve tekniker olarak değerlendirilecek. Peki TÜBİTAK 36 personel alımı başvuru şartları neler?

Haberin Devamı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun (TÜBİTAK) Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlarına göre, Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine (BİLGEM) bağlı Teknoloji Transferi ve Sanayileştirme Başkan Yardımcılığı ile Marmara Araştırma Merkezine (MAM) bağlı Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji Enstitüsü bünyesinde görev yapmak üzere 30 proje personeli alınacak. Bu ilan için son başvuru tarihi 10 Haziran olarak belirlendi.

MAM ile Ulusal Metroloji Enstitüsü bünyesinde görev yapmak üzere memur, memur (koruma) ve teknisyen alımı da gerçekleştirilecek. Bu kapsamda alımı yapılacak 6 personele ilişkin son başvuru tarihi ise 24 Mayıs oldu.

6 KORUMA MEMURU VE TEKNİSYEN ALIMI DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

30 PROJE PERSONELİ ALIMI DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ