Gündem Ümit Kantarcılar- Gamze Topuz kimdir?

Ümit Kantarcılar- Gamze Topuz kimdir?

14.04.2015 - 11:48 | Son Güncellenme:

Ben Bilmem Eşim Bilir Programı'nın bu akşamki konuk çiftlerinden biri de Ümit Kantarcılar- Gamze Topuz ikilisi. Kanal D'nin sevilerek izlenen programı Ben Bilim Eşim Bilir'de Ümit Kantarcılar- Gamze Topuz çifti neler yapacak merak konusu. Peki Ümit Kantarcılar- Gamze Topuz kimdir? İşte detaylar..

Ümit Kantarcılar- Gamze Topuz kimdir

Pazartesi ve Salı akşamlarının vazgeçilmez eğlencesi haline gelen Ben Bilmem Eşim Bilir'de bu akşam yine ünlü çiftler heyecanlı bir yarışın içerisine girecek. Arabayı kazanmak için zorlu etapların galibi kim olacak merak konusu. İşte Ben Bilmem Eşim Bilir'in yeni yarışmacıları..

Haberin Devamı

Ümit Kantarcilar – Gamze Topuz çifti için Kanal D binası neden önemli? Ayşegül Akdemir’in evlilik teklifi sonrasında yaşadığı şok ne? Çılgın Sedat’ın Adı gibi Çılgın aşk hikayesi? Hakan –Çiğdem Bilgin çifti için Şişli’deki evin sırrı ne?

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu özel bölümünde Ümit Kantarcilar – Gamze Topuz, Ayşegül Akdemir - Gökhan Şahin, Sedat - Özlem Kapurtu, Hakan Bilgin - Çiğdem Gürel Bilgin çiftleri yarışacak.

Ben Bilmem Eşim Bilir beyleri zorlayacak oyun “Kıvrak Garson” ile başlayacak. Beyler kolbastı oynayan 12 kişinin arasından geçerek eşlerinin iddiası kadar bardağı taşımaya çalışacaklar.

Haberin Devamı

İkinci oyun da bayanlar sahneye çıkacak ve “Kask Kafa” oynayacaklar. Bayanlar, eşlerinin kafasında çıta kırarken bir yandan da eşleri için üzülecekler.

Üçüncü etapta “Basketbol” oyunu oynanacak.

Bayanların 4000 puanlık final öncesi son oyunu ise “Ördek Avı” olacak. Bayanların performansları ise eşlerini şaşırtacak.

Final etabında “Ters Kadeh” oyununun galibi son model otomobilin sahibi olacak.

Ümit Kantarcılar Kimdir?
Türk dizi ve tiyatro oyuncusudur.
Ünlü oyuncu, 10 Ekim 1987 günü Antalya'da dünyaya geldi. Tiyatroya okul tiyatrosuyla başladı. Daha sonra Antalya Belediye Tiyatrosu’nda oyunlar oynadı. Antalya Belediye Tiyatrosu’nda midirfillik oyunuyla ödül aldı. 2005 yılında Müjdat Gezen konservatuarına girdi. MGSM’deki eğitiminden sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nda oyunculuk yapmaya başladı.
Kariyeri
Gani Müjde'nin senaryosunu yazıp, yönetmenliğini yaptığı, Pis Yedili adlı gençlik ve komedi dizisinde, Ceyhun karakterini canlandırmıştır. Aynı zamanda Kızlar ve Anneleri adlı yarışma programının da sunuculuğunu yapmıştır.
Filmografi
Kızlar ve Anneleri, 2014
Pis Yedili, 2013-günümüz
Yerden Yüksek, 2011
Küçük Sırlar 2011
Çakıl Taşları, 2010
İki Aile, 2006 (Konuk oyuncu)

Haberin Devamı

Gamze Topuz kimdir?
Gamze Topuz, 8 Ekim 1983 yılında Adana'da doğdu. Bilgi Üniversitesinde Tv Gazetecilik okudu. Babasının 20 senedir yarış atları var. 10 yaşından beri ata binmektedir.
2010 yılında Mehmet Ali Erbil'in sunduğu ''Çarkıfelek'' programında hosteslik yaptı. Bu arada kendi yazdığı ''Dinamit'' ve ''Yel Alsın'' adlı şarkıları Çarkıfelek’te seslendirdi.
Gamze Topuz , 2013 yılında Show TV'de yayınlanan ''Benzemez Kimse Sana'' yarışmasına yarışmacı olarak katılmıştır.
Gamze Topuz, televizyon dizilerinde de rol almaktadır. Son olarak Güzel Çirkin dizisinde rol aldı.
Filmografisi
2013 Güzel Çirkin - Şarkıcı
2011 Mavi Kelebekler - Derya Latic
2010 Türk Malı - Burcu
2010 Gecekondu
2010 Aşk ve Ceza - Derya
2009 SüpüRRR - Serap
2007 Doktorlar - Zeynep Öztürk
2005 Beşinci Boyut - Selma
2004 En İyi Arkadaşım - Banu