Gündem Vatanım Sensin 24. yeni bölüm fragmanı izleyciyle buluştu!

Vatanım Sensin 24. yeni bölüm fragmanı izleyciyle buluştu!

18.04.2017 - 12:06 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin dizisi bu hafta 24. bölümü ile ekrana gelecek. Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Vatanım Sensin 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Azize'nin de büyük katkısıyla silahlar, Mustafa Kemal'in izindeki erlere ulaşıyor! İngiliz ajanı Hamilton ise Yüzbaşı Yakup'un ölümüne sebep mi oluyor? sorusunun cevapı Vatanım Sensin yeni bölümde yanıt bulacak...

Vatanım Sensin 24. yeni bölüm fragmanı izleyciyle buluştu

Vatanım Sensin 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Baki Davrak, Miray Daner, Kubilay Aka, Pınar Deniz, Senan Kara ve Hakan Salınmış’ın paylaştığı, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği Kanal D’nin sevilen dizisi Vatanım Sensin 24. bölümü ile 20 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 24. BÖLÜM ÖZETİ

Vatanım Sensin dizisinde bu hafta Azize'nin de büyük katkısıyla silahlar, Mustafa Kemal'in izindeki erlere ulaşıyor! İngiliz ajanı Hamilton ise Yüzbaşı Yakup'un ölümüne sebep mi oluyor?

Cevdet'in silahları Anadolu'ya ulaştırmak için planı devreye girer. Azize'nin yardım gönderme planıyla birlikte silahlarda beraber yola çıkar. Fakat bu konvoyu bekleyen bir tehlike vardır. Yunan ordusu yola çıkacak ürünleri kontrol etmek için beklemektedir. Teğmen Leon, sandıkları kontrol etmeye başlar. Leon'un silahları görüp sessiz kalma ihtimali mi gerçek olacak?

VATANIM SENSİN 24. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Silahlar, Türk askerlerinin ellerinde vatanın kurtuluş umudu olur. Fakat bu umudu kırmak için İngiliz ajan William Charles Hamilton'un bir planı vardır. Bu planı Tevfik'le paylaştığı an Tevfik büyük bir endişeye düşer. Akabinde gelişen olaylarda ise şiddetli bir ayaklanma başlar. Bu plan sonucunda Yüzbaşı Yakup için hazin bir son mu gerçekleşecek?

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Vatanım Sensin dizisi son bölümünnde; Silahların saklandığı sandıklar Yunan Ordusu tarafından kontrol ediliyordu; herkesi büyük bir tehlike içindeydi.

Sivas’tan gelen telgraf, Cevdet’e Milli Mücadele’nin seyrini değiştirecek, hayati önem arz eden bir vazifeyi bildirir; Eşref Paşa’nın sakladığı silahların, Kuvva-i Milliye Ordusu Batı Anadolu Komutanı Ali Fuat Paşa’ya, ivedilikle ulaştırılması gerekmektedir. Tüm yollar Yunan tarafından tutulmuşken, bir orduyu kuşatacak miktarda mühimmatın Afyon’a naklinin sağlanması, neredeyse imkansızdır. Üstelik İngiliz casus Charles da boş durmaz; Tevfik’e silahları İtilaf Devletleri’ne teslim etmesini buyurur. Cevdet’in vazifesini yerine getirmesine yardım edecek olan kişi ise Azize’dir. Bu vazife bütün aileyi tehlikeye atacaktır.