Gündem Whatsapp'a güncelleme mi geldi? Son görülme ve çevrimiçi yazısı neden yok, Whatsapp ne zaman düzelecek?

Whatsapp'a güncelleme mi geldi? Son görülme ve çevrimiçi yazısı neden yok, Whatsapp ne zaman düzelecek?

19.06.2020 - 23:05 | Son Güncellenme:

Dünya üzerinde en fazla kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta akşam saatlerinden itibaren son görülme ve çevrimiçi yazısı kayboldu. Normalde kullanıcılar tarafından ayarlar bölümünden değiştirilebilen son görülme ve çevrimiçi yazılarının bir anda yok olmasının ardından kullanıcılar sosyal medya hesapları üzerinden birçok yorumda bulundu. Kimileri Whatsapp'a güncelleme geldiğini savunurken bazı kullanıcılar ise anlık bir sorun yaşandığını düşünüyor. Peki Whatsapp'a güncelleme mi geldi. son görülme ve çevrimiçi özelliği neden yok?

Whatsappa güncelleme mi geldi Son görülme ve çevrimiçi yazısı neden yok, Whatsapp ne zaman düzelecek

Dünya üzerinde milyonlarca ki,şinin kullandığı anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta akşam saatlerinde birtakım sorunlar yaşanmaya başladı. Çevrimiçi olma ve son görülme özelliklerinin devre dışı kalmasının ardından uygulamayı kullanan vatandaşlar WhatsApp ne zaman düzelecek sorusuna yanıt aramaya başladı. WhatsApp'ta yaşanan çevrimiçi olma ve son görülme özelliklerinin bozulmasının ardından kullanıcılar aramalarını sıklaştırdı. Peki WhatsApp ne zaman düzelecek?

Haberin Devamı

WHATSAPP SON GÖRÜLME VE ÇEVRİMİÇİ ÖZELLİĞİ NEDEN YOK?

Anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta akşam saatlerinde son görülme ve çevrimiçi olma özellliği kayboldu. Normalde kullanıcılar tarafından açılıp kapanabilen çevrimiçi olma ve son görülme özelliklerinin kaybolmasının ardından Twitter üzerinden onlarca mesaj yayımlayan binlerce kullanıcı Whatsapp ne zaman düzelecek sorusuna yanıt aramaya devam ediyor.

Sosyal medyada yayılan bir diğer iddiaya göre ise Whatsapp'ın bu özellikleri bilerek kapattığı ve yeni bir güncellemeye hazırlandığı konuşulsa da konuya dair henüz net bir açıklama yapılmadı.

Whatsappa güncelleme mi geldi Son görülme ve çevrimiçi yazısı neden yok, Whatsapp ne zaman düzelecek

WHATSAPP SON GÖRÜLME VE ÇEVRİMİÇİ ÖZELLİĞİ GERİ GELDİ

Akşam saatlerinde başlayan Whatsapp'ta son görülme ve çevrimiçi yazısının kaybolmasının ardından güncelleme mi geldi sorusu merak uyandırmaya başlamıştı. Henüz herhangi bir açıklama yapılmasa da sorun düzeldi ve son görülme ve çevrimiçi özelliği geri geldi.