Gündem Yeşil Deniz 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İzle

Yeşil Deniz 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İzle

24.03.2016 - 09:30 | Son Güncellenme:

TRT1 ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Yeşil Deniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeşil Deniz 66. bölümde Süleman ne yapacak merak konusu. Olayların durulmadığı ve heyecanın bitmediği Yeşil Deniz dizisi ile ilgili son gelişmeler ve yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Yeşil Deniz 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı  İzle

Yeşil Deniz 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın ve İlker Aksum’un paylaştıkları dizinin son bölümünde neler yaşandı? İşte Yeşil Deniz ile ilgili son gelişmeler...

Haberin Devamı

YEŞİL DENİZ DİSİZİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Süleman, Neşe’nin nişanlanmasına engel olabilecek mi? Pazartesi akşamlarınızın vazgeçilmezi Yeşil Deniz, bu hafta da hayatın içinden halleriyle Anadolu’nun hikayesini anlatmaya devam ediyor. Dizide bu hafta Neşe’nin nişan süreciyle birlikte dünyası altüst olan Süleman’ın hikayesi anlatılıyor. Mahkemeden beraat kararı çıkınca Yeşilova’da herkes rahatlamış ve yeniden eski günlerine dönmüştür. Ancak içi hiç de rahat olmayan biri vardır ki o da Süleman’dır.

Sürekli Neşe’nin kendisine söylediği sözler dönüp durmaktadır kafasında. Ona bir şekilde yardım eli uzatamadığı için sürekli kendini suçlamaktadır. Sadıçlar Süleman’ın bu durumuna üzülür ve ona yardım etmek için kafa kafaya verip Haşim’in nasıl biri olduğunu araştırmaya başlarlar. Karşılarına çıkan gerçekler ise onları nişanı iptal ettirecek bir oyunun içine sokacaktır.Öte yandan Üsen, Haşim’den intikam almak için Süleman’dan yardım isterken Bahri ise yeniden okula kabul derdine düşmüştür.

Haberin Devamı

Süleman’daki durgunluğu fark eden Sibel de onun için ufak bir sürpriz hazırlamaya karar vermiştir ama beklenmedik gelişmeler onu farklı kararlar almaya iter. Sadıçlar, Haşim’in gerçek yüzünü ortaya çıkarabilecek midir? Sezai ve Zarife’yi bir arada gören Arife ne yapacaktır? Hicabi’den çekinen Ersin Gonca’yla yanyana gelmemek için akla karayı seçerken Neşe’nin nişanı bir sürprizle nasıl karmakarışık olacaktır?

YEŞİL DENİZ 66. BÖLÜM FRAGMANI

YEŞİL DENİZ DİSİZİ KONUSU

Dizinin Hikayesi 90'lı yıllarda Yeşil ve sıcak bir Ege kasabası olan Yeşilova kasabasında geçmektedir. Dizinin 4 kafadarı İsmail (Burak Serdar Şanal), Maggayvır Süleyman (Mert Turak), Hurdacı Emin (Ali Barkın) ve Müezzin Cemil (Burak Alkaş) Kasabada yaşayan gençlerdir. İsmail Yerel bir radyo kanalı olan Ova FM'de DJ olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda Kasabanın tanınmış kişilerinden Hicabi Makasçı'nın kızını Sedef'i (Öykü Çelik) istemektedir. Ancak Hicabi kızının başlık parası olarak kendisinden yüklü bir altın getirmesini ister bunun üzerine İsmail arkadaşlarıyla birlikte define aramaya başlar. Ancak Belediye Başkanının kızı Zümrüt (Melis Babadağ) Öğretmen olmuş ve babasının belediye başkanı olduğu kasabaya dönmüştür. Zamanla Radyocu İsmail ile arasında yakınlık başlar bunu duyan Sedef bu ilişkiyi kıskanır ve kendisini isteyen kasabanın zenginlerinden birinin biraz saf olan oğluyla nişanlanır bunu öğrenen İsmail bu duruma karşı çıkar ancak bu arada Öğretmen Zümrüt'le arasında adı konulmamış bir aşk başlar. Radyocu İsmail artık iki kızın arasında kalmıştır ve ikisini de idare etmektedir. Bu 4 kafadarın bambaşka hayalleri vardır tek amaçları defineyi bulmak ve zengin olmaktır. Son bölümlerde de defineyi bulmuş ve ağacın altındaki dayının yardımıyla saatin altındaki adama altınları bozdururlar. Sonra da zengin olma hikayesi yazmak için kendilerine seyyar bir kokoreççi arabasıyla kokoreç satmaya başlarlar. Ancak Alamancı Gostak Üsen'in (İlker Aksum) kasabaya dönmesiyle herşey bir anda değişir.

Haberin Devamı

BURAK ALKAŞ KİMDİR?

Haberin Devamı

Yeşil Deniz 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı  İzle

17 Mayıs 1983 yılında izmir Göztepe"de doğdu. 2007 yılında Müjdat Gezen Konservatuarı, Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu"nda profesyonel oyunculuk yapmaktadır. Pis Yedili dizisinde, Orço, karakteriye şöhret olmuştur.

Burak Alkaş'ın Boyu: 1.83'dür. Kilosu ise 75 kg.dır.Burak Alkaş'ın oynadığı diziler : Pis Yedili, Pars nakro terör, Cennet mahallesi, Cümbür cemaat

Burak Alkaş'ın oynadığı filmler : 2003 yılında oynadığı 11 dakikalık kısa film Kalorifer Böcüleri ve 2006 yılında Çanta"nın Dönüşü

Burak Alkaş oynadığı tiyatro oyunları: İçimdeki Timsah, Ben Eskiden Küçüktüm, İki İleri Bir Geri, Tanımadığım Adamlar, Beni Unutma, Papaz Kaçtı

ALİ BARKIN KİMDİR?

Yeşil Deniz 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı  İzle

Ali Barkın Bürkan(d. 3 Ocak 1985, Ankara), Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Hayatı
İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. 2008 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği bölümünden; 2010 yılında ise Kanada'da eğitim vermekte olan Vancouver Film School, Sinema ve Televizyon oyunculuğu bölümünden mezun olmuştur. Tiyatro ile üniversite yıllarında tanışan Ali Barkın, Ankara'da çeşitli özel tiyatrolarda sahne almıştır. Sinema ile ilk tanışması ise, baş rolünü ve yardımcı yapımcılığını üstlendiği Kanada yapımı, Dilemma filmi ile gerçekleşmiştir.[kaynak belirtilmeli] Çalışmalarını bir süre Kanada'da sürdürdükten sonra Türkiye'ye dönen Ali Barkın; Yeşil Deniz, Hayat Devam Ediyor, Deniz Yıldızı ve Şefkat Tepe adlı dizilerde yer almıştır.