Gündem Yüksek Sosyete 4. son bölümünde neler yaşandı?

Yüksek Sosyete 4. son bölümünde neler yaşandı?

15.07.2016 - 10:40 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Yüksek Sosyete'de dün heyecan doruktaydı. Dün yayınlanan Yüksek Sosyete dizisinde birbirinden romantik ve heyecanlı dakikalar yaşandı. İşte Yüksek Sosyete 4. son bölümünde yaşananlar...

Yüksek Sosyete 4. son bölümünde neler yaşandı

Yüksek Sosyete dizisinin başrollerini Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, ve Ozan Dolunay'ın paylaştığı yaz sezonunun iddialı dizisi olmaya aday gibi gözüküyor. Bayramdan dolayı ara veren Yüksek Sosyete son bölümde heyecan doruktaydı .

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir müşteriyle yaptığı tartışma sonucu kovulan Cansu, Oliva'ya veda eder. Ama suya düşen yeni hayat planından vazgeçmeye niyeti yoktur. Kerem hem Oliva'yı korumak hem de Cansu'yu kazanmak için harekete geçer. Cansu ve Kerem'i sürpriz bir isim bir araya getirir.

Süreyya'nın çalıştığı vakfa bebeğiyle sürpriz bir ziyaret yapan Işıl; böylece Süreyya'yla arasında bir savaş başlatmış olur.

Ele avuca sığmaz çapkınımız Mert ise Ece'ye kendini affettirmek için birbirinden eğlenceli yollara başvurur.

Yayın Günü: 14 Temmuz Perşembe
Yayın Saati: 20.00

Yüksek Sosyete 4. son bölümünde neler yaşandı

YÜKSEK SOSYETE 4. YENİ BÖLÜM 1.FRAGMAN

YÜKSEK SOSYETE 4. YENİ BÖLÜM 2.FRAGMAN

YÜKSEK SOSYETE KONUSU

Hayatta ait oldukları yeri arayan, farklı dünyalardan iki gencin hikayesini anlatacak olan Yüksek Sosyete’de Engin Öztürk; emektar bir ailenin zor koşullarda büyüttüğü tek oğlu Kerem'i canlandırıyor. Hazar Ergüçlü ise ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, içinde yaşadığı görkemli dünyaya rağmen mutsuz ‘Cansu’ karakterine hayat verecektir. Birinin hayatının diğerinin hayali olduğu bir dünyada, yer değiştirerek ‘ait olduğu yeri’ bulmak isteyen Kerem ve Cansu belki de aşk sayesinde tüm farkları, sınıfları, kaderi yenmeyi başaracaktır…

Haberin Devamı

Hazar Ergüçlü (Cansu)
1992 Kıbrıs doğumlu 23 yaşındaki genç oyuncu Kuzey Güney dizisinde Simay Canay karakterine hayat vermiştir. Hazar Ergüçlü geçtiğimiz sezon Medcezir dizisinde gösterdiği performans ile tanınmaktadır. Son olarak Anneler ve Analar dizisinde Kader karakteriyle başrol oynamıştır. 1.70 boyunda ve 54 kilodadır.

Engin Öztürk (Kerem)
28 Eylül 1986 Eskişehir doğumlu yetenekli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Hatırla Gönül (Yusuf), Muhteşem Yüzyıl (Şehzade Selim), Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi (Komiser Emre), Fatmagül'ün Suçu Ne? (Selim Yaşaran) gibi karakterleri canlandırmıştır.

Zuhal Olcay
10 Ağustos 1957 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Selçuk Yöntem, Zafer Olcay ve Haluk Bilginer ile evlilileri bulunmaktadır. Ankara Devlet Konservatuarı'nı tamamlamıştır. İyi Seneler Londra ve Güz Sancısı gibi filmlerde rol almıştır. Yeditepe İstanbul, Seni Çok Özledim, Arka Sokaklar, Umut Yolcuları, İffet ve Bir Aşk Hikayesi dizilerinde rol almıştır.