Malzemeler:

1 yemek kaşığı tereyağı
1 adet kuru soğan
1 paket karides
3-4 domates
4-5 diş sarımsak
Renkli dolmalık biber


300 gram mantar
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 bardak rendelenmiş kaşar peyniri

Yapılışı:

Derin bir tavada zeytinyağını koyup mantarları suyunu çekene kadar pişirin. Soğanları yemeklik doğrayın ve sarımsakları ezin. Ayrı bir tavada soğan, sarımsak, renkli biber ve karidesleri sırasıyla ekleyerek 5-10 dakika kavurun. Suyunu çekmeye başlayınca domates, tuz, karabiber ve pul biber ekleyip karıştırmaya devam edin. Suyu çok az kalınca mantarları ekleyin. Bu karışımı güveç kaplarına bölüp üzerine rende kaşar peyniri dökün. 180 derecede üzeri kızarana kadar pişirin.

Afiyet olsun