100 Bin Sosyal Konut Projesi

100 Bin Sosyal Konut Projesi

Son dakika 100 bin sosyal konut projesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 100 bin sosyal konut projesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 100 bin sosyal konut projesi haber sayfamızda...

100 Bin Sosyal Konut Projesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.242 100 bin sosyal konut projesi haberi bulunmuştur.
19 Mayıs TOKİ konut inşaatlarının yüzde 93'ü tamam
19 Mayıs TOKİ konut inşaatlarının yüzde 93'ü tamam 100 Bin Sosyal Konut Projesi çerçevesinde TOKİ tarafından, 19 Mayıs ilçesinde teslim edilecek olan 297 konut için çalışmalar devam ediyor.
13.12.2022 Ekonomi
Bakan Kurum'dan gençlere istihdam müjdesi! 3 bin 297 personel alınacak
Bakan Kurum'dan gençlere istihdam müjdesi! 3 bin 297 personel alınacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonunda gençlere istihdam müjdesi verdi.
9.11.2022 Ekonomi
Bakan Kurum: Balıkesir’e son 20 yılda yaklaşık 24 milyar liralık yatırım yaptık
Bakan Kurum: Balıkesir’e son 20 yılda yaklaşık 24 milyar liralık yatırım yaptık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Dünya Habitat Günü" programı kapsamında geldiği Balıkesir’de yaptığı basın açıklamasında, “Birleşmiş Milletler'den (BM), dünyanın 110 ülkesinden misafirlerimizle birlikte üç gündür Balıkesir'de insanlık için, insanlığın geleceği için tüm dünyaya mesajlar verdik.” dedi.
4.10.2022 Ekonomi
Bakan Kurum müjdeyi duyurdu: Aksaray’da sanayi sitesi de olacak
Bakan Kurum müjdeyi duyurdu: Aksaray’da sanayi sitesi de olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ‘’TOKİ Başkanlığımız eliyle bugüne kadar tüm Türkiye’de 1 milyon 170 bin sosyal konut ürettik. Ve bu kapsamda da Aksaray’ımıza toplam yatırım değeri 2 milyar lirayı bulan 5 bin 172 konutu yaptık. Sosyal donatılarıyla birlikte kültürel alanlarıyla birlikte vatandaşlarımıza teslim ettik… Allah’a hamdolsun ki; bugün milletine milyonlarca konut müjdeleyen bir Türkiye var, 85 milyon vatandaşının her birini, şefkatle kucaklayan, sarıp sarmalayan, sessiz yığınların sesi, mazlumların hamisi, Recep Tayyip Erdoğan var…" dedi. Kurum 'Aksaray’da sanayi sitesi de olacak' müjdesini de paylaştı.
9.09.2022 Ekonomi
TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? 2022 TOKİ sosyal konut başvuru şartları, tarihi ve kura çekimi...
TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? 2022 TOKİ sosyal konut başvuru şartları, tarihi ve kura çekimi... TOKİ sosyal konut başvuru tarihleri, ev sahibi olmak isteyenlerin gündeminde. Daha önce 4 farklı kategoride başvuruları alınan TOKİ için gözler yeni süreçte! 2+1, 3+1 planlarında hazırlanan sosyal konutlar için müjde geldi! Peki, TOKİ sosyal konut projesi başvuruları ne zaman başlıyor?
20.04.2022 Gündem
TOKİ başvurusu 2022 başladı mı, ne zaman, başvuru şartları neler? 81 il sosyal konut pojesi için tarih...
TOKİ başvurusu 2022 başladı mı, ne zaman, başvuru şartları neler? 81 il sosyal konut pojesi için tarih... TOKİ başvuruları, ev sahibi olmayı bekleyen milyonların gündeminde. Geçtiğimiz yıllarda hayata geçirlmeye başlanan Her Yıl 100 Bin Sosyal konut projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 evler sahiplerini bulurken, Bakan Kurum yeni bir sosyal konut projesini duyurdu. Peki, 2022 TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor?
14.04.2022 Gündem
TOKİ Projesi'yle Konya ve Aksaray'da 4 bin 780 konut inşa ediliyor
TOKİ Projesi'yle Konya ve Aksaray'da 4 bin 780 konut inşa ediliyor Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda hayata geçirilen ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca yürütülen 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında, Konya ve Aksaray'da 4 bin 780 konut inşa ediliyor.
11.04.2021 Ekonomi
TOKİ'nin inşa ettiği konut sayısı 980 bin 990'a ulaştı
TOKİ'nin inşa ettiği konut sayısı 980 bin 990'a ulaştı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 2003'den bugüne kadar inşa edilen konut sayısı 980 bin 990'a ulaştı.
14.11.2020 Ekonomi
Edirne, Trabzon, Rize TOKİ kuraları ne zaman? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
Edirne, Trabzon, Rize TOKİ kuraları ne zaman? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Rize Merkez TOKİ Kura çekimi saat 10.00'da gerçekleşti. Edirne ve Trabzon illeri için kura çekimi daha sonra başlayacak. Binlerce kişi heyecanlı ve kura sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Sıklıkla 'TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?' sorusu soruluyor.
22.06.2020 Gündem
Son dakika... Bakan Kurum'dan TOKİ açıklaması!
Son dakika... Bakan Kurum'dan TOKİ açıklaması! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin ülkenin her noktasında sosyal donatılarıyla beraber, içinde yürüyüş yollarının, parklarının, bahçelerinin, sosyal alanlarının olduğu 1 milyon bağımsız bölüm ürettiğini belirterek "Bugün TOKİ'mizin ürettiği konut sayısı 900 bini geçmiş durumda. 50 bin ve 100 bin sosyal konut projelerimizle beraber çok yakında 1 milyonuncu konutun anahtarını Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle vatandaşımıza vereceğiz." dedi.
19.06.2020 Ekonomi
TOKİ, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Isparta kura çekilişi saat kaçta başlayacak? TOKİ kura çekişi canlı nasıl izlenir?
TOKİ, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Isparta kura çekilişi saat kaçta başlayacak? TOKİ kura çekişi canlı nasıl izlenir? TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında kuralar çekilmeye devam ediyor. Dün Gaziantep, Malatya ve Adıyaman için gerçekleştirilen kura çekilişi bugün Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Isparta için çekilecek. Bu illerde ikamet eden ve kura çekilişinde hak sahibi olabilmek için kura çekilişini takip eden binlerce vatandaş TOKİ canlı kura çekilişi nasıl izlenir sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. Peki TOKİ, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Isparta kura çekilişi saat kaçta başlayacak?
3.06.2020 Gündem
TOKİ çekilişi canlı yayın! Şanlıurfa ve Van TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?
TOKİ çekilişi canlı yayın! Şanlıurfa ve Van TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 100 bin Sosyal Konut Projesi için kura çekimleri devam ediyor. Bugün Şanlıurfa için TOKİ kura çekimi gerçekleştirilecek. TKİ kura çekilişi canlı yayının nerede olduğu ve Şanlıurfa TOKİ kura sonuçları listesinde nereden erişim sağlanacağı merak ediliyor. Şanlıurfa TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?
27.05.2020 Gündem
TOKİ kura çekilişi canlı yayını 2020! Şırnak, Hakkari ve Şanlıurfa TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı?
TOKİ kura çekilişi canlı yayını 2020! Şırnak, Hakkari ve Şanlıurfa TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? TOKİ kura çekimleri kaldığı yerden devam ediyor. Bugün Şırnak, Şanlıurfa ve Hakkari için kura çekimi gerçekleştirilecek. 100 bin konut projesine başvuru yapanlar ise kura çekilişi canlı yayının ve sonuçlarının nerede olacağını araştırıyor. Peki TOKİ kura canlı yayını nerede olacak? TOKİ Şırnak, Şanlıurfa ve Hakkari kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
20.05.2020 Gündem
Son dakika... TOKİ kampanyasına kaç kişi katıldı? Bakan Kurum açıkladı!
Son dakika... TOKİ kampanyasına kaç kişi katıldı? Bakan Kurum açıkladı! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 100 Bin Sosyal Konut projesi kapsamında bugüne dek 36 bin 73 konutun hak sahiplerini belirlediklerini belirterek, "Bu hafta 9 ilde 2 bin 788 konutumuzun kuralarını çekeceğiz. Kura çekimlerini temmuz sonunda tamamlayacağız.?" ifadelerini kullandı.
20.05.2020 Ekonomi
Son dakika | Bakan Kurum duyurdu! Haziran sonunda başlıyor
Son dakika | Bakan Kurum duyurdu! Haziran sonunda başlıyor Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, " Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapacak sosyal konut projelerimizde hız kesmiyoruz. 50 bin sosyal konut projemiz kapsamında 35.252 konutun inşa süreci devam ediyor. Geri kalan konutlarımızın da ihale ve proje çalışmalarını yapıyoruz.100 bin sosyal konutun temellerini inşallah Haziran ayı sonunda atmaya başlıyoruz. Hedefimiz, o özlediğimiz mahalle anlayışı ve yatay mimari esasıyla vatandaşlarımızı, bol yeşil alanı ve sosyal imkânları olan, sağlam, güvenli ve huzurlu yuvalarına bir an önce kavuşturmak." dedi.
11.05.2020 Ekonomi
TOKİ İstanbul Başakeşhir kura çekiliş sonuçları açıklandı! 2020 TOKİ İstanbul Başakşehir sıralı tam liste
TOKİ İstanbul Başakeşhir kura çekiliş sonuçları açıklandı! 2020 TOKİ İstanbul Başakşehir sıralı tam liste TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi tamamlandı. 10:00'da başlayan kura çekilişinde 2+1 ve 3+1 konutlar için kura çekilişi tamamlandı. Kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar kura sonuçları nasıl sorgulanır sorusuna yanıt aramaya başladı. Şehit ailesi ve Engelli vatandaşlar için ayrılan kontenjanlarda hak sahipleri belli oldu. İşte TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi sıralı tam liste...
20.03.2020 Gündem
TOKİ Başakşehir kura sonuçları belli oldu
TOKİ Başakşehir kura sonuçları belli oldu TOKİ 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Başakşehir’de 500 konutun çekilişi gerçekleştirildi.
20.03.2020 Ekonomi
TOKİ Ankara Sincan kura çekilişi saat kaçta başlayacak? 2+1 ve 3+1 konutlar için kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
TOKİ Ankara Sincan kura çekilişi saat kaçta başlayacak? 2+1 ve 3+1 konutlar için kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında kura çekilişleri devam ediyor. Türkiye genelinde gerçekleştirilecek 221 projenin il il kura çekimi yapılmaya devam ediyor. Ankara'da gerçekleştirilecek olan 2+1 2.300 konut ve 3+1 2.300 konutun kura çekimi bugün gerçekleştirilecek. Hak sahibi adayları vatandaşlar tarafından araşrtırma konusu olmaya devam ediyor. Peki TOKİ Ankara kura çekilişi saat kaçta başlayacak?
6.03.2020 Gündem
TOKİ Kayseri kura çekilişi saat kaçta? 2020 TOKİ kura çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır?
TOKİ Kayseri kura çekilişi saat kaçta? 2020 TOKİ kura çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ kuraları çekilmeye devam ediyor. Binlerce hak sahibi adayını yakından ilgilendiren TOKİ 2020 kura çekimi il il yapılmaya devam ediyor. 24 Şubat tarihinde başlayan kura çekimi bugün Kayseri'de yapılacak olan kura çekimi ile devam edecek. Kayseri Kocasinan ilçesinde gerçekleştirilecek olan 550 konut için kura çekimi bugün yapılacak. Peki TOKİ Kayseri kura çekimi saat kaçta başlayacak?
3.03.2020 Gündem
TOKİ Konya kura çekilişi saat kaçta başlayacak? 2020 TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı
TOKİ Konya kura çekilişi saat kaçta başlayacak? 2020 TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında kuralar çekilmeye devam ediyor. 24 Şubat tarihinde çekilmeye başlanan TOKİ kuraları bugün Konya'da yapılacak olan çekilişle devam edecek. Konya'da yapılması planlanan 1.717 konut için kura çekiminin saat kaçta başlayacağını merak eden vatandaşlar araştırmalarını sürdürüyor. Peki TOKİ kuraları saat kaçta çekilmeye başlanacak? İşte il il kura sonucu sorgulama ekranı...
2.03.2020 Gündem
TOKİ İzmir, Muğla kura çekiliş sonuçları | TOKİ İstanbul kuraları ne zaman çekilecek?
TOKİ İzmir, Muğla kura çekiliş sonuçları | TOKİ İstanbul kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ kuraları çekilmeye devam ediyor. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan 221 proje için kuralar 24 Şubat tarihinde gerçekleştirilmeye başlandı. TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde kuralar İzmir'in Karabağlar ilçesinde gerçekleştirilecek olan 750 konut için yapıldıktan sonra son olarak Muğla'da gerçekleştirilecek olan 500 konut için kura çekilişi dün yapıldı. İşte TOKİ kura çekiliş sonuçları sorgulama ekranı
29.02.2020 Gündem
TOKİ İstanbul ve Ankara kura çekimi ne zaman? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?
TOKİ İstanbul ve Ankara kura çekimi ne zaman? Sonuçlar ne zaman açıklanacak? TOKİ 100 bin Sosyal Konut projesinde kura çekimi başladı. Kura çekimi ilk olarak İzmir'de başladı. İstanbul ve Ankara'da yaşayan vatandaşlar kura çekim tarihini araştırıyor. İşte detaylar...
27.02.2020 Gündem
TOKİ İzmir kura çekiliş sonucu sorgulama! TOKİ İzmir, Aliağa kura çekilişi saat kaçta başlayacak?
TOKİ İzmir kura çekiliş sonucu sorgulama! TOKİ İzmir, Aliağa kura çekilişi saat kaçta başlayacak? TOKİ kuraları çekilmeye devam ediyor. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Türkiye'de gerçekleştirilecek olan 221 proje için kura çekilişleri yapılmaya başlandı. İzmir, Karabağlar ve Seferihisar ilçelerinde gerçekleştirilecek konutların kura çekilişi TOKİ tarafından yapıldı. Bugün Aliağa ilçesinde gerçekleştirilecek olan 750 konut için kura çekimi yapılacak. Peki TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır?
26.02.2020 Gündem
TOKİ İzmir Seferihisar kura çekilişi saat kaçta başlayacak? İzmir Karabağlar TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı
TOKİ İzmir Seferihisar kura çekilişi saat kaçta başlayacak? İzmir Karabağlar TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde kuralar çekilmeye başlandı. İlk kura çekimi İzmir, Karabağlar ilçesinde gerçekleştirilecek olan 750 konut için gerçekleştirildi. Bu bölgede ikamet eden ve başvuruda bulunan vatandaşlar TOKİ kura sonuçlarını sorgulamaya başladı. Peki kura sonucu sorgulma işlemi nasıl yapılacak. TOKİ İzmir Seferihisar ilçesi kura çekimi saat kaçta başlayacak?
25.02.2020 Gündem
TOKİ İzmir kura çekilişi nerede yapılacak? TOKİ kura çekilişi saat kaçta başlayacak?
TOKİ İzmir kura çekilişi nerede yapılacak? TOKİ kura çekilişi saat kaçta başlayacak? TOKİ 2020 kura çekilişi için heyecanlı bekleyiş sona erdi. TOKİ tarafından yapılan açıklamada 100 bin sosyal konut için Türkiye'de gerçekleştirilecek olan 221 projenin gerçekleştirileceği il ve kuraların çekileceği tarihler belli oldu. TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde ilk kura çekilişi İzmir, Karabağlar ilçesinde gerçekleştirilecek olan proje için çekilecek. 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 750 konutun kura çekimi bugün yapılacak. Peki TOKİ İzmir kura çekilişi nerede yapılacak?
24.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

100 Bin Sosyal Konut Projesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.