Gündem TOKİ İzmir kura çekilişi nerede yapılacak? TOKİ kura çekilişi saat kaçta başlayacak?

TOKİ İzmir kura çekilişi nerede yapılacak? TOKİ kura çekilişi saat kaçta başlayacak?

24.02.2020 - 07:57 | Son Güncellenme:

TOKİ 2020 kura çekilişi için heyecanlı bekleyiş sona erdi. TOKİ tarafından yapılan açıklamada 100 bin sosyal konut için Türkiye'de gerçekleştirilecek olan 221 projenin gerçekleştirileceği il ve kuraların çekileceği tarihler belli oldu. TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde ilk kura çekilişi İzmir, Karabağlar ilçesinde gerçekleştirilecek olan proje için çekilecek. 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 750 konutun kura çekimi bugün yapılacak. Peki TOKİ İzmir kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ İzmir kura çekilişi nerede yapılacak TOKİ kura çekilişi saat kaçta başlayacak

TOKİ kuraları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Yapılan açıklamada 100 bin sosyal konut projesi kapsamında kuraların çekileceği il ve tarihler açıklandı. İlk kura çekimi bugün İzmir'de yapılacak. İzmir'in Karabağlar ilçesinde gerçekleştirilecek olan projede 2+1 525 3+1 225 konut yapılacak. Toplamda 750 konutun kura çekimi bugün TOKİ tarafından gerçekleştirilecek. Hak sahibi adayları kuranın çekileceği yeri ve zamanı araştırmaya devam ediyor. Peki TOKİ İzmir kura çekilişi nerede gerçekleştirilecek?

Haberin Devamı

TOKİ İZMİR KURA ÇEKİLİŞİ NEREDE SAAT KAÇTA YAPILACAK?

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında ilk kura çekilişi İzmir, Karabağlar ilçesinde gerçekleştirilecek. Kura çekilişi bugün saat 13:00'de İzmir Spor Gençlik İl Müdürlüğü Halkapınar Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Kura çekilişinde 750 kişi yeni evlerinin sahibi olacak.

İzmir'de kura çekimi yarında devam edecek. Seferihisar ilçesinde gerçekleştirilecek olan 1.000 konut için kuralar 25 Şubat Salı saat 11:00'de başlayacak. Kura çekimi Seferihisar Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek

İzmir'de gerçekleştirilecek olan bir diğer proje Aliağa ilçesinde! Aliağa ilçesinde yapılacak olan 750 konut için kuralar 26 Şubat Çarşamba saat 13:00'de başlayacak. Kura çekimi Aliağa Belediyesi Enka Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek

Haberin Devamı

İzmir'de gerçekleştirilecek olan son kura çekimi ise Kemalpaşa ilçesinde yapılacak. Bu ilçede yapılacak olan 800 konut için kuralar 27 Şubat Perşembe saat 11:00'de başlayacak. TOKİ İzmir, Kemalpaşa kura çekimi Kemalpaşa İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

İL İL KURA ÇEKİM TARİHLERİ İÇİN TIKLAYINIZ