2016 Yılı

2016 Yılı

Son dakika 2016 yılı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2016 yılı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2016 yılı haber sayfamızda...

2016 Yılı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.808 2016 yılı haberi bulunmuştur.
GÖRÜMCE FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede, kaç yılında çekildi?
GÖRÜMCE FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede, kaç yılında çekildi? Görümce filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 2016 yılı Aralık ayında vizyona giren yönetmen koltuğunda Kıvanç Barönü'nün yer aldığı senaristliğini ise Gupse Özay yaptığı Görümce filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşuyor. Peki, Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede, kaç yılında çekildi? İşte Görümce filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
“Baklagillere verilen prim desteği kiloya 50 kuruş olarak veriliyor”
“Baklagillere verilen prim desteği kiloya 50 kuruş olarak veriliyor” Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar, “Baklagillere verilen prim desteği kiloya 50 kuruş olarak veriliyor. Ancak bu destek 2018 yılından bu yana değişmedi. Verilen desteklerin amacına uygun olması için günün şartlarına göre artırılmalıdır” dedi.
10.02.2024 Ekonomi
BoJ faizi değiştirmedi
BoJ faizi değiştirmedi Japonya Merkez Bankası (BoJ) faiz oranında değişikliğe gitmedi.
23.01.2024 Uzmanpara
5 yıl erken emekli olacaklar! SSK ve Bağkur primleri eşitleniyor
5 yıl erken emekli olacaklar! SSK ve Bağkur primleri eşitleniyor Yeni dönemde emekli, memur ve çalışanların maaşlarına yapılan artışların yanı sıra çalışma hayatına ilişkin yapılan düzenlemeler de önemle takip ediliyor. Geçtiğimiz yıl esnaflara 5 yıl erken emeklilik müjdesi verilmişti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise erken emeklilikle ilgili son açıklamayı yaptı. Peki kimler erken emeklilikten yararlanabilecek? Emeklilikte yaş şartı ne? Düzenleme ne zaman hayata geçer? İşte detaylar...
18.01.2024 Ekonomi
İGDAŞ çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 İGDAŞ vezneleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
İGDAŞ çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 İGDAŞ vezneleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? İGDAŞ üzerinden işlem yapmak için çalışma saatleri hakkında bilgi almak isteyenler, İGDAŞ'ın saat kaçta açıldığını ve saat kaçta kapandığını araştırıyor. Peki İGDAŞ üzerinden hangi işlemler yapılır? İGDAŞ çalışma sataleri nasıl?
9.01.2024 Gündem
Trabzon’da korkunç bilanço! Aynı sebepten 8 yılda 5 kişi öldü, 100'e yakın kişi yaralandı
Trabzon’da korkunç bilanço! Aynı sebepten 8 yılda 5 kişi öldü, 100'e yakın kişi yaralandı Trabzon'da son yıllarda sayıları giderek artan bir vaka 8 yılda 5 kişiyi hayattan kopardı. 96 kişi ise yaralandı.
7.01.2024 Haberler
Trabzon’da korkunç bilanço! Aynı sebepten 8 yılda 5 kişi öldü, 100'e yakın kişi yaralandı
Trabzon’da korkunç bilanço! Aynı sebepten 8 yılda 5 kişi öldü, 100'e yakın kişi yaralandı Trabzon'da son yıllarda sayıları giderek artan bir vaka 8 yılda 5 kişiyi hayattan kopardı. 96 kişi ise yaralandı.
7.01.2024 Gündem
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Emine Erdoğan: Her türlü savunmayı güçlendirmek için çalışmalıyız
Emine Erdoğan: Her türlü savunmayı güçlendirmek için çalışmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Gerçek dünyadaki suçlar ve hak ihlâlleri için yaptığımız gibi, sanal alem için de, altyapı kurmak, teknoloji okuryazarı olmak ve tehdit edici unsurlara karşı, her türlü savunmayı güçlendirmek için çalışmalıyız" dedi.
29.12.2023 Gündem
'Melekler Takımı'na mezar olan İsias Otel'de korkunç tespit: 9 kat ruhsat alınıp 13 kat yapıldı
'Melekler Takımı'na mezar olan İsias Otel'de korkunç tespit: 9 kat ruhsat alınıp 13 kat yapıldı Adıyaman'daki depremde yıkılan ve aralarında KKTC Gazimağusa Türk Maarif Koleji kız ve erkek voleybol takımı öğrencilerinin de (Melekler Takımı) aralarında bulunduğu 72 kişiye mezar olan İsias Otel'e ilişkin düzenlenen iddianamenin ayrıntıları kan dondurdu.
18.12.2023 Gündem
Gözler zam pazarlığına çevrildi: İşte asgari ücreti belirleyecek 3 madde!
Gözler zam pazarlığına çevrildi: İşte asgari ücreti belirleyecek 3 madde! Milyonlarca çalışanın gözü kulağı asgari ücret çalışmalarında... Pazartesi günü Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını yapacak. Peki ilk toplantıdan bir rakam çıkar mı?
8.12.2023 Ekonomi
‘Özel fon’ vurgunu Çorlu’yu karıştırdı
‘Özel fon’ vurgunu Çorlu’yu karıştırdı Seçil Erzan’ın ev almasına aracılık eden ve kendisinin de 500 bin dolar dolandırıldığını iddia eden Çorlu Belediyesi Zabıta Amiri Hüseyin Eligül görevinden alındı. Erzan dosyasında adı geçen Belediye Meclis Üyesi Nuri Köşkdere de disiplin kuruluna sevk edildi.
2.12.2023 Gündem
İsrail ordusundaki köstebek! Albayın şifreli itirafı sızdırıldı
İsrail ordusundaki köstebek! Albayın şifreli itirafı sızdırıldı New York Times gazetesi İsrail'in 40 sayfalık "Jericho Duvarı" raporunu inceledi. Söz konusu raporda Hamas'ın saldırı öncesi İsrail ordusundan istihbarat aldığı öne sürüldü. Rapordaki şifreli mesajlar ise dünya basınında infial yarattı.
1.12.2023 Dünya
Son dakika... Türkiye'nin konuştuğu vurgun! Arda Turan'dan ilk açıklama
Son dakika... Türkiye'nin konuştuğu vurgun! Arda Turan'dan ilk açıklama Seçil Erzan’ın fon vaadiyle aralarında futbolcuların da olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla ilgili süren soruşturmaya ilişkin Arda Turan'dan bir açıklama geldi.
29.11.2023 Gündem
Fon dolandırıcılığında yeni perde: İşin içine aşk da karıştı
Fon dolandırıcılığında yeni perde: İşin içine aşk da karıştı ‘Özel fon’ dolandırıcılığının mağdurlarından biri, aynı zamanda arkadaşı olan Seçil Erzan’ın, çalıştığı Denizbank’ın üst düzey yöneticilerinden O.Ö. ile duygusal ilişkisi olduğunu öne sürdü. Mağdur, ifadesinde Erzan tutuklandıktan sonra Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’e, O.Ö.’nün mal varlığının araştırılmasını istediğine dair bir e-posta gönderdiğini anlattı.
28.11.2023 Gündem
MİT'ten PKK'nın sözde Metina sorumlusuna operasyon
MİT'ten PKK'nın sözde Metina sorumlusuna operasyon Terör örgütlerine yönelik operasyonlar başarıyla devam ederken PKK'nın sözde Metina sorumlusunun etkisiz hale getirildiği bildirildi. MİT'in gerçekleştirdiği operasyonun detayları da belli oldu.
31.10.2023 Haberler
MİT'ten PKK'nın sözde Metina sorumlusuna operasyon
MİT'ten PKK'nın sözde Metina sorumlusuna operasyon Terör örgütlerine yönelik operasyonlar başarıyla devam ederken PKK'nın sözde Metina sorumlusunun etkisiz hale getirildiği bildirildi. MİT'in gerçekleştirdiği operasyonun detayları da belli oldu.
31.10.2023 Gündem
Japonya faizi değiştirmedi
Japonya faizi değiştirmedi Japonya Merkez Bankası (BoJ) faiz oranında değişikliğe gitmedi.
31.10.2023 Uzmanpara
Uğur Bilgin, İrem Uslu ile evlendi! Eşine yaptığı serenat gündem oldu
Uğur Bilgin, İrem Uslu ile evlendi! Eşine yaptığı serenat gündem oldu Uzun yıllardır Güldür Güldür Show'da yer alan başarılı oyuncu Uğur Bilgin, nişanlısı İrem Uslu ile dünyaevine girdi. Sade bir törenle evlenen Uslu ve Bilgin'in karşılıklı dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu eğlence sırasında eşine serenat yaptı.
27.08.2023 Cadde
Yeni sıcak hava dalgası geliyor! Uzman isim uyardı o güne dikkat çekti
Yeni sıcak hava dalgası geliyor! Uzman isim uyardı o güne dikkat çekti Türkiye'yi etkisi altına alan sıcak hava dalgası devam edecek. Meteoroloji hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerine çıkmasını beklediğini belirtirken uyarılarda da bulundu. Prof. Dr. Orhan Şen de çarşamba gününe dikkat çekti.
22.07.2023 Gündem
400 bin yılın sıcak rekoru geliyor! Uzman isim gün verdi
400 bin yılın sıcak rekoru geliyor! Uzman isim gün verdi Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda sıcaklıkların yurt genelinde mevsim normalleri üstünde devam etmesi beklendiği belirtilirken CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, 400 bin yılın sıcaklık rekorunun kırılması beklendiğini söyledi. Prof. Dr. Şen dikkat edilmesi gereken günleri paylaştı.
21.07.2023 Gündem
Yeni sıcak hava dalgası geliyor! İşte en çok etkilenecek iller
Yeni sıcak hava dalgası geliyor! İşte en çok etkilenecek iller Türkiye'de yaşanan sıcak hava dalgasıyla ilgili CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen'den dikkat çeken bir yorum geldi. Önümüzdeki günlerde sıcaklıkların daha da artacağını belirten Şen, en çok etkilenecek illeri de paylaştı.
21.07.2023 Haberler
Yeni sıcak hava dalgası geliyor! İşte en çok etkilenecek iller
Yeni sıcak hava dalgası geliyor! İşte en çok etkilenecek iller Türkiye'de yaşanan sıcak hava dalgasıyla ilgili CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen'den dikkat çeken bir yorum geldi. Önümüzdeki günlerde sıcaklıkların daha da artacağını belirten Şen, en çok etkilenecek illeri de paylaştı.
21.07.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Milletimiz 15 Temmuz'da destan yazdı
Bakan Özhaseki: Milletimiz 15 Temmuz'da destan yazdı Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Darbe girişimine kalkanlar o ağlayan adamın güya rüyada gördüğü sapkınlıklara peşkeş çekerek kendilerinden geçtiler. En büyük ihaneti de yine bu millete, bu milletin evlatlarına yaptılar" dedi.
15.07.2023 Gündem
Bakanlık açıkladı! Hava kalitesi 7/24 kontrol ediliyor
Bakanlık açıkladı! Hava kalitesi 7/24 kontrol ediliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı "81 ilin hava kalitesi “Ulusal Hava Kalitesi İzleme Ağı” ile 365 adet Hava Kalitesi İzleme İstasyonu ile 7 gün 24 saat takip ediliyor" açıklamasını yaptı.
30.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

2016 Yılı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.