Son dakika: Joe Biden koltuğa oturur oturmaz imzaladı! Dakika 1 gol 1: Affetmedi...
Son dakika: Joe Biden koltuğa oturur oturmaz imzaladı! Dakika 1 gol 1: Affetmedi... Son dakika haberlere göre, dünya ABD'deki yemin törenine dikkat kesildi. CNN International, 'ABD'de yeni bir gün' başlığını attı. Başkan seçilen Biden'ın da ilk Twitter mesajının aynı şekilde 'ABD'de yeni bir gün' olması dikkat çekti. Trump, devir teslime saaatler kala, Beyaz Saray'dan ayrıldı. Başkan olarak son konuşmasını yapan Trump yine iddialı ifadeler kullandı ve Biden'a gizemli bir not bıraktı. Biden yemin ederek ABD'nin 46'ncı başkanı oldu. Biden 23.55 (TSİ) sularında Beyaz Saray'a geldi ve peş peşe kararnameleri imzalamaya başladı.
21.01.2021 Dünya
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan deprem paylaşımına sert tepki: 'Berbat, ahlaksızca...'
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan deprem paylaşımına sert tepki: 'Berbat, ahlaksızca...' Son dakika... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Sosyal medyadaki provokatif paylaşımlar ile ilgili Erdoğan, "Sosyal medyada insanı tahrik eden bazı mesajlar var ki onlar çok çok beter, berbat, ahlaksızca... Örneğin, '20 yıldır bu hükumet depreme yönelik ne yapmış' diyecek kadar" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her şeyden önce bu birlik berberliğe gerçekten destek veren halkımız, vatandaşımız varken bir diğer taraftan da bunun gerek siyasi istismar vesilesi yapan, gerekse orada, 'millet can derdinde bunlar ise mal derdinde' anlayışı ile ne yazık ki 'acaba biz buradan nasıl bir fırsat devşiririz, nasıl bir imkan devşiririz' bunun için de bir karalama kampanyasını sürdürüyorlar" açıklamasında bulundu.
26.01.2020 Siyaset
Son dakika: Zaman Gazetesi yazarlarına istenen ceza belli oldu!
Son dakika: Zaman Gazetesi yazarlarına istenen ceza belli oldu! Kapatılan "Zaman Gazetesi"nin eski yazarları Şahin Alpay, Ali Bulaç, Mümtazer Türköne, Ahmet T. Alkan, Nuriye Akman ve Mustafa Ünal ve Lale Sarıibrahimoğlu'nun aralarında bulunduğu 21'si tutuklu 30 kişi hakkında "Darbeye teşebbüs" suçundan 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ve "Silahı terör örgütüne üye olmak" suçundan da 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. İddianamede adı geçen yazarların, yazılarında darbe mesajı verdikleri, hükümeti itibarsızlaştırmaya çalıştıkları iddia edildi. İddianamede örgütün ilk darbe mesajını Zaman gazetesinin 2013 yılı Kasım ayında "Kardeşlik Zamanı" başlıklı sloganıyla bir reklam afişi hazırlatarak tabanına verdiği belirtildi.
11.04.2017 Gündem
MISIR’DA 30 YILLIK REJİM SALLANIYOR
MISIR’DA 30 YILLIK REJİM SALLANIYOR Mısır’da ayaklanmanın dördüncü gününde halk polisle çatıştı, panzerleri devirdi, bakanlık binalarını istila etti, meydanları ele geçirdi Polisin geri çekilmesinin ardından Mübarek orduyu çağırdı ancak onlar da göstericilere müdahale etmedi. Zenginler ülkeyi terk etti
29.01.2011 Gündem
SMS ile finallere
SMS ile finallere Futbol Federasyonu, 2008 Avrupa Şampiyonası'na 928 taraftar götürecek. 5 YTL'lik mesajla kampanyaya katılacak taraftarlardan elde edilmesi düşünülen 5 milyon YTL'nin yarısı Milli Eğitim Bakanlığı'na aktarılacak
22.01.2008 Skorer
Erdoğan geç kaldı hoca vaazı uzattı
Erdoğan geç kaldı hoca vaazı uzattı Erdoğan geç kaldı hoca vaazı uzattı
18.04.2003 Siyaset