4X4

4X4

Son dakika 4X4 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 4X4 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 4X4 haber sayfamızda...

4X4

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.774 4x4 haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada sınır ötesi operasyon mesajı vererek, "Irak sınırlarımızı güven altına alacak çemberi tamamlamak üzereyiz. Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız." dedi. Erdoğan ayrıca savunma sanayi, emekli ve çalışanların maaşlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.03.2024 Gündem
Karda kaybolan aracını 4 gün sonra buldu
Karda kaybolan aracını 4 gün sonra buldu Artvin’in Borçka ilçesi Camili bölgesinde ulaşıma kapanan köy yolunu açmak için bölgeye giden operatörün aracı karda kayboldu. Operatör yol kenarında bıraktığı aracına 4 günde ulaşabildi.
17.01.2024 Haberler
Yer: Artvin! Karda kaybolan aracını 4 gün sonra buldu
Yer: Artvin! Karda kaybolan aracını 4 gün sonra buldu Artvin’in Borçka ilçesi Camili bölgesinde ulaşıma kapanan köy yolunu açmak için bölgeye giden operatörün aracı karda kayboldu. Operatör yol kenarında bıraktığı aracına 4 günde ulaşabildi.
17.01.2024 Gündem
GTA San Andreas Hileleri 2024: GTA SAN Araba, Motor, Silah, Para, Uçma, Ölümsüzlük Hilesi ve Tüm Bilinmeyen Hileleri
GTA San Andreas Hileleri 2024: GTA SAN Araba, Motor, Silah, Para, Uçma, Ölümsüzlük Hilesi ve Tüm Bilinmeyen Hileleri Dünyaca ünlü GTA San Andreas oyunu yıllardır severek oynanmaya devam ediyor. Büyük küçük herkesin oynadığı GTA San Andreas’ı daha kolay ve eğlenceli hale getirmek isteyenler için araba, para, tank, kıyafet, ölümsüzlük, paraşüt, cephane gibi GTA SA hileleri bulunuyor. GTA serisinin en sevilen oyunları arasında yer alan GTA SA’nın tüm şifre kodları zorlanılan görevleri geçmede kolaylık sağlıyor. Ancak GTA SA hilelerini aktifleştirmek için bazı kriterler bulunuyor. GTA SA araba, motor, silah, para, tank, cephane, kıyafet PC, PS hilesi ve tüm şifreleri nelerdir? diyorsanız "GTA San Andreas Hileleri 2024" içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Türkiye F-35'lere alternatif savaş uçağını buldu! İşte Eurofighter Typhoon
Türkiye F-35'lere alternatif savaş uçağını buldu! İşte Eurofighter Typhoon Milli Savuma Bakanı Yaşar Güler'in "F-35’i alma taraftarı değilim. Eurofighter almak istiyoruz. Çok etkili bir uçak. İngiltere ve İspanya'dan 40 adet Eurofighter savaş uçağı almayı planlıyoruz" sözlerinin ardından gözler Avrupa Birliği yapımı 4.5 nesil, çift motorlu savaş uçağı Eurofighter Typhoon'a çevrildi. İşte uzmanların gözünden Türkiye'nin almayı planladığı savaş uçağı...
17.11.2023 Gündem
Ejder Yalçın zırhlı aracı
Ejder Yalçın zırhlı aracı Ejder Yalçın 4x4 Taktik Tekerlekli Zırhlı Aracı, askeri birlikler ile güvenlik güçlerinin meskûn mahal ve kırsal alanlar dâhil olmak üzere her türlü bölge ve arazi şartlarında harekât ihtiyaçlarına cevap vermek üzere geliştirilen yüksek koruma ve hareket kabiliyetlerine sahip, harekât sahasında kendini kanıtlamış özgün bir platformdur...
28.10.2023 Gündem
Libya'ya yardım için giden uluslararası ekibi taşıyan otobüs kaza yaptı: 7 ölü, 10 yaralı
Libya'ya yardım için giden uluslararası ekibi taşıyan otobüs kaza yaptı: 7 ölü, 10 yaralı Libya’daki sel felaketi için bölgeye gönderilen uluslararası kurtarma ekibinin geçirdiği trafik kazasında 5’i Yunan kurtarma ekibinden olmak üzere toplam 7 kişi hayatını kaybederken, en az 10 kişi de yaralandı.
17.09.2023 Dünya
9. Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevapları MEB Yayınları 2021-2022
9. Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevapları MEB Yayınları 2021-2022 Eğitim öğretim hayatında öğrencilerin en çok karşısına çıkan derslerden birisi de matematiktir. İlkokul döneminde başlayan matematik dersleri üniversite dönemine kadar sürmektedir. Özellikle LGS, YKS oturumları TYT-AYT ve memur sınavları gibi KPSS'de öğrencilerin ihtiyaç duyduğu alanlardan bir tanesidir. Matematik ders konuları MEB tarafından açıklanan müfredata göre düzenlenmektedir. 9. sınıf matematik ders kitabında öğrencilerin kendisini geliştirmesi için çeşitli örnekler ve etkinlikler yer almaktadır. 2021-2022 yılında 9. sınıf matematik ders kitabı cevapları MEB yayınlarını öğrenmek istiyorsanız içeriğimize göz atabilirsiniz.
12.09.2023 Eğitim
Japon Kızılhaçı’ndan Türk Kızılay’a 30 araç
Japon Kızılhaçı’ndan Türk Kızılay’a 30 araç Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye’ye ilk desteği sağlayan kuruluşlardan biri olan Japon Kızılhaçı, Türk Kızılay’a 30 adet 4X4 kamyonet tipi arazi aracı bağışladı.
30.08.2023 Gündem
Türk Kızılay’a Japon Kızılhaçı’ndan 30 arazi aracı
Türk Kızılay’a Japon Kızılhaçı’ndan 30 arazi aracı Japon Kızılhaçı, Türk Kızılay’a 30 adet 4X4 kamyonet tipi arazi aracı bağışladı.
29.08.2023 Gündem
Kendi kararını kendi verebiliyor! İnsansız kara aracı Alpar görücüye çıktı
Kendi kararını kendi verebiliyor! İnsansız kara aracı Alpar görücüye çıktı Bu yıl 16'ncısı düzenlenen IDEF Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı birçok yeni sisteme ev sahipliği yaptı. Son dönemde art arda geliştirilen insansız hava ve deniz sistemleriyle uluslararası arenada kendinden sık sık söz ettiren Türkiye, IDEF 2023 fuarında bu durumun insansız kara araçlarıyla da devam edeceği mesajını verdi. Fuarda birçok yerli firma çeşitli sınıflardaki insansız kara araçlarını tanıttı.
23.08.2023 Gündem
Çarpım Tablosu: 1’den 10’a Kadar Çarpım Tabloları ve Ezberleme Teknikleri
Çarpım Tablosu: 1’den 10’a Kadar Çarpım Tabloları ve Ezberleme Teknikleri Çarpım tablosu, matematikte en önemli konulardan birisidir. 1'den 10'a kadar olan sayıların birbiriyle çarpılmasının sonuçlarını gösteren bir tablodur. Çarpım tablolarını ezbere bilmek matematikte karmaşık işlemleri kolaylaştırır. Bu sebeple çarpım tablosunu ilköğretimden itibaren ezbere bilmek gerekir. İlköğretim öğrencilerinin yakından takip etmesi gereken konudur.
5.06.2023 Eğitim
Yerli mini uydu sistemi 'Vuran'a entegre edildi
Yerli mini uydu sistemi 'Vuran'a entegre edildi Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, yerli frekans atlamalı askeri ve sivil modemle çalışan mini uydu sisteminin zırhlı kara aracı 'Vuran'a entegre edildiğini duyurdu.
20.05.2023 Ekonomi
Survivor'da gelmiş geçmiş en büyük ödül! Acun Ilıcalı açıkladı
Survivor'da gelmiş geçmiş en büyük ödül! Acun Ilıcalı açıkladı TV8'de ekranlara gelen yarışma programı Survivor, 11 Mayıs Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Sunucu Acun Ilıcalı'nın duyurduğu beş araba ödülü, yarışmaya damga vurdu. Mini erzak oyunu ve Anlat Bakalım yarışmasının da oynandığı bölüm, heyecan dolu dakikalara sahne oldu.
12.05.2023 Cadde
KIRSAL ALAN YANGIN SÖNDÜRME İŞÇİLİĞİ
KIRSAL ALAN YANGIN SÖNDÜRME İŞÇİLİĞİ KIRSAL ALAN YANGIN SÖNDÜRME İŞÇİLİĞİORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-KANLICA DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Kırsal Alan Yangın Söndürme İşçiliği hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
12.05.2023 Resmi İlanlar
Serhan Acar yazdı: TOSFED hayata değer katacak
Serhan Acar yazdı: TOSFED hayata değer katacak Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından Yatırım Finansman’ın ana sponsorluğunda özel olarak hazırlanan yarış simülasyon ve eğitim tırıyla yaklaşık bir buçuk ay boyunca depremden etkilenen çocukların rehabilitasyon süreçlerine katkıda bulunulacak.
7.05.2023 Motor Sporları
CANiK, Britanyalı AEI Systems’ı aldı
CANiK, Britanyalı AEI Systems’ı aldı CANiK, Birleşik Krallık merkezli AEI Systems firmasını satın aldı.
29.04.2023 Ekonomi
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
Bakan Soylu'dan ağır hasarlı ve yıkılacak binalarla ilgili uyarı!
Bakan Soylu'dan ağır hasarlı ve yıkılacak binalarla ilgili uyarı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya Afet Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu.
24.02.2023 Haberler
Araç kiralama hizmeti alınacak
Araç kiralama hizmeti alınacak ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre araç kiralama hizmeti alınacak.
15.02.2023 Ekonomi
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
16.02.2023 Ekonomi
Serhan Acar yazdı: Avrupa’da Türk rüzgarı
Serhan Acar yazdı: Avrupa’da Türk rüzgarı Türk sporcularımız, kartingten piste, offroaddan ralliye bir çok farklı branş ve seride tam 10 ayrı şampiyonluk kazandılar, otomobil sporlarında geleceğe daha güvenli bakmamızı sağladılar.
22.01.2023 Motor Sporları
Hayata mola
Hayata mola Uzun yıllar otomotiv dünyasında adından söz ettiren Gökhan Başiplikçi, arkadaşı Selin Erman ile farklı bir iş kolu yarattı.
6.01.2023 Cadde
Bir zamanlar hasta taşıyan klasik araç kampların gözdesi olacak
Bir zamanlar hasta taşıyan klasik araç kampların gözdesi olacak Eskişehir’de karavan dizaynı yapan Mehmet Yüksel, trafikte nadir bulunan klasik aracı karavana dönüştürmenin heyecanını yaşıyor. 4 çeker araç hakkında konuşan Yüksel, “En ekstrem yerlere çıkıp kamp yapmaya imkan sağlıyor” dedi.
8.11.2022 Haberler
Lojistik destek aracı 'Derman' TSK'ya güç katacak
Lojistik destek aracı 'Derman' TSK'ya güç katacak Askeri ve sivil alanlarda araç ve üstyapı projelerini üstlenen Koluman Otomotiv tarafından üretilen zırhlı lojistik destek aracı 'Derman'ın ilk partisi, 2023 yılı ilk çeyreğinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) kullanımına sunulacak.
18.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

4X4 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.