6. Bölüm

6. Bölüm

Son dakika 6. bölüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 6. bölüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 6. bölüm haber sayfamızda...

6. Bölüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.125 6. bölüm haberi bulunmuştur.
'Taş Kağıt Makas'ta Umut gözaltında! Yalancı şahitlik yapan Makbule öldürüldü
'Taş Kağıt Makas'ta Umut gözaltında! Yalancı şahitlik yapan Makbule öldürüldü Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' altıncı bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Cadde
İnci Taneleri'nde Azem gördükleri karşısında şoka uğradı! Dilber hastanelik oldu
İnci Taneleri'nde Azem gördükleri karşısında şoka uğradı! Dilber hastanelik oldu İnci Taneleri'nin 6. bölümü yayınlandı. Azem ile Piraye gün geçtikçe daha çok yakınlaşıyor. Bu durumdan rahatsız olan Dilber ne yapacağını bilmiyor ve hissetiklerini arkadaşlarıyla paylaşıyor. Cihan, Sırat'la mücadelesinde el yükseltiyor. Azem otele geldiğinde şoka uğruyor. Dilber hastanelik oluyor. İşte detaylar...
1.03.2024 Cadde
İnci Taneleri 6. Bölüm Fragmanı
İnci Taneleri 6. Bölüm Fragmanı İnci Taneleri 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Azem, Dilber'i terk mi ediyor?
23.02.2024 Televizyon
Bir Derdim Var 6. Bölüm Fragmanı 2 - FİNAL
Bir Derdim Var 6. Bölüm Fragmanı 2 - FİNAL Bir Derdim Var 6. Bölüm Final 2. Fragmanı yayınlandı! Nilüfer, herkesi şaşırtan bir itirafta bulunuyor!
11.12.2023 Televizyon
Bir Derdim Var 6. Bölüm Fragmanı - FİNAL
Bir Derdim Var 6. Bölüm Fragmanı - FİNAL Bir Derdim Var 6. Bölüm Final Fragmanı yayınlandı! Ömer, Nilüfer'i düştüğü yerden kaldırabilecek mi?
8.12.2023 Haberler
Zamanın ötesinde bir estetik: “Bihter”
Zamanın ötesinde bir estetik: “Bihter” Halit Ziya Uşaklıgil’in efsanevi romanı “Aşk-ı Memnu” bu defa merakla beklenen “Bihter” filmine ilham verdi. Modasından sınıf anlayışına, aşktan dönem izleğine 100 yılı aşkındır kar topu gibi giderek büyüyen “Aşk-ı Memnu” fenomenine baktık.
12.11.2023 Pazar
Dilek Taşı 6. Bölüm Fragmanı - 2
Dilek Taşı 6. Bölüm Fragmanı - 2 Dilek Taşı 6. Bölüm Fragmanı - 2 yayınlandı! Figen cinayetle suçlanıyor!
11.10.2023 Televizyon
Dilek Taşı 6. Bölüm Fragmanı
Dilek Taşı 6. Bölüm Fragmanı Dilek Taşı 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Mustafa, Cemre'yi bulabilecek mi?
6.10.2023 Televizyon
‘Su Kanunu’ bu kez yolda
‘Su Kanunu’ bu kez yolda Bekir Pakdemirli ve Vahit Kirişçi döneminden bu yana yasalaştırılacağı ifade edilen ancak halen TBMM’ye sunum aşamasına getirilemeyen “Su Kanunu” yeniden bakanlığın gündemine aldı.
12.08.2023 Ekonomi
Ya Çok Seversen 6. Bölüm 2. Fragmanı
Ya Çok Seversen 6. Bölüm 2. Fragmanı Kanal D’nin; yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan dizisi 'Ya Çok Seversen'de bu hafta aşk rüzgarı esecek. Ateş, Leyla’ya duygularından bahsediyor. İkili arasında romantik anlar yaşanıyor.
9.08.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen 6. Bölüm Fragmanı
Ya Çok Seversen 6. Bölüm Fragmanı Ya Çok Seversen 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Leyla'nın foyası ortaya çıkıyor!
8.08.2023 Televizyon
Numan Kurtulmuş: 300 milyar dolar karşılığındaki pazarlık nedir?
Numan Kurtulmuş: 300 milyar dolar karşılığındaki pazarlık nedir? AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş,“Dünya ekonomisini takip edenler bilir ki, şu an dünyada finansal bakımdan en zor durumda olan ülkelerden biri İngiltere'dir. İngiltere'de sana 300 milyar doları verecek imkanın ve kabiliyetin olmadığını biliyoruz. Hadi diyelim ki bunlar sana 300 milyar doları verecekler. Kara kaşın gözün için mi verecekler? Ne pazarlığı yaptınız ? 300 milyar dolar karşılığındaki pazarlık nedir? " diye konuştu.
9.05.2023 Gündem
Kraliçe 6. Bölüm Fragmanı
Kraliçe 6. Bölüm Fragmanı Kraliçe 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Ateş'in başka kadından oğlu var!
20.04.2023 Televizyon
İSTANBUL İLİ, ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPIM İŞİ İHALE İLANI
İSTANBUL İLİ, ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPIM İŞİ İHALE İLANI Aşağıda özellikleri belirtilen taşınmaz, Üsküdar Belediye Başkanlığı’nın 09...
12.05.2023 Resmi İlanlar
Veda Mektubu 6. Bölüm Fragmanı
Veda Mektubu 6. Bölüm Fragmanı Veda Mektubu 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Aslı'ya büyü yapıyorlar!
28.03.2023 Televizyon
O Kız'da Sitare'nin yeni gözdesi Zeynep! 'Kendi kendini yaktın Ozan'
O Kız'da Sitare'nin yeni gözdesi Zeynep! 'Kendi kendini yaktın Ozan' Kanal D’nin sevilen dizisi ‘O Kız’, 26 Ekim Çarşamba akşamı altıncı bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Özlem Günhan’ın oturduğu diziye; Zeynep’in sosyal medya dünyasına hızlı girişini Ozan’ın kabullenememesi ve Sitare’nin yeni yatırımına büyük hediyesi damga vurdu. İşte 'O Kız'ın son bölümünde yaşananlar...
27.10.2022 Cadde
İlker Kaleli: Çoğu Türk oyuncu İspanya'da tanınıyor
İlker Kaleli: Çoğu Türk oyuncu İspanya'da tanınıyor 'Poyraz Karayel' ve 'Öğretmen' gibi dizilerdeki rolleriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu İlker Kaleli, İspanyol bir dizinin başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçecek. Geçtiğimiz akşam sevgilisi Sıla Gençoğlu'nun Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konsere gitti. ‘La Passion Turca’ (Türk Tutkusu) dizisinin yapımcısını ve başrolü paylaşacağı rol arkadaşı Maggie Civantos'u da konsere getiren ünlü isim, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak yeni projesi ve Türkiye'deki dizi sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
27.10.2022 Cadde
O Kız 6. Bölüm Fragmanı
O Kız 6. Bölüm Fragmanı Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği, başrolünde Erkan Petakkaya'nın yer aldığı, çok izlenen 'O Kız' dizisi, 26 Ekim Çarşamba akşamı 6’ncı bölümü ile ekrana gelecek.
24.10.2022 Televizyon
71 yaşındaki baba oğluyla aynı üniversitede aynı bölümü kazandı
71 yaşındaki baba oğluyla aynı üniversitede aynı bölümü kazandı Bayburt'ta yaşayan baba ve oğlu üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte aynı bölümleri kazandılar.
29.08.2022 Haberler
71 yaşındaki baba oğluyla aynı üniversitede aynı bölümü kazandı
71 yaşındaki baba oğluyla aynı üniversitede aynı bölümü kazandı Bayburt'ta yaşayan baba ve oğlu üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte aynı bölümleri kazandılar.
29.08.2022 Gündem
‘Ege’de insanlık boğuluyor’
‘Ege’de insanlık boğuluyor’ Türkiye Kamu Denetçiliği Kurumu, adaları silahlandırarak Ege’de gerilimi tırmandıran, mültecileri geri iterek yüzlerce masum insanın ölümüne yol açan Yunanistan’a ‘suçüstü’ yaptı. Aylarca yerinde yürütülen çalışmalar sonrası rapor hazırlayan KDK, ‘Sadece mülteciler değil, insanlık boğuluyor’ tespitinde bulundu.
13.06.2022 Gündem
Hakim dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Hakim dizisi uyarlama mı?
Hakim dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Hakim dizisi uyarlama mı? Hakim dizisi bu akşam 6. bölüm ile ekrana gelecek. ATV ekranında yayımlanan Hakim dizisinin oyuncu kadrosu, konusu merak konusu olmaya devam ediyor. Dizide Hakim Ömer ani bir ölüm sonrası hayatını kaybeden eşinin ardından oğlu Ozan'ın bir kaza sonucu birini öldürmesi ile alt üst olur. İşte Hakim dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...
16.05.2022 Cadde
'Üç Kız Kardeş'te dengeler değişiyor! 'Mine şimdi bittin sen'
'Üç Kız Kardeş'te dengeler değişiyor! 'Mine şimdi bittin sen' Kanal D ekranlarının sevilen dizisi ‘Üç Kız Kardeş’ 29 Mart Salı akşamı altıncı bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Özgü Kaya ve Berker Güven’in paylaştığı dizinin son bölümüne; Somer’den boşanmak istemeyen ve onun kendisini sevmesi için çabalayan Türkan ve Mine’nin hatası nedeniyle Somer’in kendisinden ayrılması damga vurdu. İşte 'Üç Kız Kardeş' dizisinin yeni bölümünde yaşananlar…
1.04.2022 Cadde
Burcu Kıratlı'dan 'senaryo yasağı' açıklaması: Sinan bana hep destek oldu!
Burcu Kıratlı'dan 'senaryo yasağı' açıklaması: Sinan bana hep destek oldu! Burcu Kıratlı, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Yemek öncesi muhabirlerle sohbet eden güzel oyuncu, çok büyük bir global markanın reklam yüzü olduğunu müjdeledi. Akçıl ile evliliği bitmek üzere olan Kıratlı, boşanma kararı sonrası senaryolarda yasak olup olmadığı sorusuna yanıt verdi.
2.03.2022 Cadde
‘Takipçi tercihi yanlış’
‘Takipçi tercihi yanlış’ Burcu Kıratlı, Etiler’de spordan salonundan çıkarken görüntülendi.
2.03.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

6. Bölüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.