7 Şehit

7 Şehit

Son dakika 7 şehit haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 7 şehit gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 7 şehit haber sayfamızda...

7 Şehit

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.507 7 şehit haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sözleşmeli personele müjde! Kabine sonrası açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sözleşmeli personele müjde! Kabine sonrası açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sözleşmeli personel statüsünü yeniden belirledik. Sözleşmelilerin kadroya geçişinde 3 yıl bu statüde çalışmış olması aranacaktır. Ayrıca 1 yıllık memur aday süresi olacak. Hali hazırda 3 yılı dolmuş sözleşmeliler hemen aday memurluğa geçiş yapabilecektir" dedi.
28.11.2022 Siyaset
Operasyonda ele geçirilen el bombası ve mayın imha edildi
Operasyonda ele geçirilen el bombası ve mayın imha edildi Bingöl'de Eren Abluka Sonbahar Kış-7 Şehit Güvenlik Korucusu Zeki Tekgöz-32 operasyonunda ele geçirilen el bombası ve mayın imha edildi.
22.11.2022 Gündem
Eren Abluka Sonbahar-Kış-7 Operasyonu başlatıldı
Eren Abluka Sonbahar-Kış-7 Operasyonu başlatıldı İçişleri Bakanlığınca Bingöl'de 464 personelin katılımıyla "Eren Abluka Sonbahar-Kış-7 Şehit Güvenlik Korucusu Ali Kalan Operasyonu" başlatıldı.
31.10.2022 Gündem
7 şehit verilen 200 kilometrelik yolun yapımına yeniden başlandı
7 şehit verilen 200 kilometrelik yolun yapımına yeniden başlandı Şırnak'ın 2013'te başlanan, terör olayları nedeniyle ara verilen, PKK'lı teröristlerin saldırılarında 7 şehit verilen, Şırnak-Van kara yolunun yapımına 2 yıl aradan sonra yeniden başlandı. Tamamlandığında 6 saatlik mesafeyi 2 saate düşürecek yolda incelemede bulunan Vali Osman Bilgin, "Van yolunu en kısa sürede yapacağız. Terör koridorunu da böleceğiz. Bu yolun yapılması, terör örgütünün bitmesi anlamına gelir. O nedenle bu yola karşı çıkıyorlar" dedi.
27.10.2022 Gündem
Tunceli'de teröristlerin kullandığı 3 sığınak imha edildi
Tunceli'de teröristlerin kullandığı 3 sığınak imha edildi Tunceli'de 'Eren Abluka-7 Operasyonu' kapsamında Hozat ilçesi kırsalında tespit edilen ve teröristlerin mühimmat deposu olarak kullandığı 3 sığınak imha edildi.
4.08.2022 Gündem
Tunceli'de teröristlerin kullandığı sığınak imha edildi
Tunceli'de teröristlerin kullandığı sığınak imha edildi Tunceli'nin Hozat ilçesinde jandarma ekiplerinin arazi taramasında PKK'lı teröristlerin kullandığı sığınak, tespit edilip imha edildi.
14.07.2022 Gündem
Tunceli’de teröristlerin kullandığı sığınak imha edildi
Tunceli’de teröristlerin kullandığı sığınak imha edildi Tunceli'de 'Eren Abluka-7 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu' operasyonu kapsamında yapılan aramalarda teröristler kullandığı bir sığınağı imha edildi, Bixi makineli tüfek ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
13.07.2022 Gündem
Tunceli'de teröristlerin kullandığı 6 sığınak imha edildi
Tunceli'de teröristlerin kullandığı 6 sığınak imha edildi Tunceli’de 'Eren Abluka-7 Operasyonu' kapsamında Hozat ilçesi kırsalında tespit edilen ve teröristlerin mühimmat deposu olarak kullandığı 6 sığınak imha edildi.
19.06.2022 Gündem
Teröristlerin mühimmat deposu olarak kullandığı sığınak imha edildi
Teröristlerin mühimmat deposu olarak kullandığı sığınak imha edildi Tunceli'de 'Eren Abluka-7 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu' kapsamında Pülümür ilçesi kırsalında teröristlerin mühimmat deposu olarak kullandığı sığınak imha edildi.
4.06.2022 Gündem
Tunceli Valisi Özkan, 'Eren-7 Abluka-7' operasyon bölgesini inceledi
Tunceli Valisi Özkan, 'Eren-7 Abluka-7' operasyon bölgesini inceledi Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, devam eden Eren Abluka-7 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu operasyonu kapsamında Ali Boğazı bölgesinde  helikopterle incelemede bulundu.
28.05.2022 Gündem
Tunceli'de 'Eren Abluka-7 Operasyonu'nda 10 sığınak imha edildi
Tunceli'de 'Eren Abluka-7 Operasyonu'nda 10 sığınak imha edildi Tunceli'de 'Eren Abluka-7 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu'nda teröristlerin kullandığı 10 sığınak içindeki malzemelerle imha edildi.
22.05.2022 Gündem
Tunceli'de 'Eren Abluka-7 Operasyonu'nda 6 sığınak imha edildi
Tunceli'de 'Eren Abluka-7 Operasyonu'nda 6 sığınak imha edildi Tunceli'de gerçekleştirilen 'Eren Abluka-7 Operasyonu'nda terör örgütlerinin kullandığı 6 sığınak, içindeki mühimmat ve yaşam malzemeleriyle imha edildi.
19.05.2022 Haberler
Tunceli'de 'Eren Abluka-7 Operasyonu'nda 6 sığınak imha edildi
Tunceli'de 'Eren Abluka-7 Operasyonu'nda 6 sığınak imha edildi Tunceli'de gerçekleştirilen 'Eren Abluka-7 Operasyonu'nda terör örgütlerinin kullandığı 6 sığınak, içindeki mühimmat ve yaşam malzemeleriyle imha edildi.
19.05.2022 Gündem
Tunceli kırsalında tuzaklanmış EYP düzeneği imha edildi
Tunceli kırsalında tuzaklanmış EYP düzeneği imha edildi Tunceli kırsalında sürdürülen 'Eren Abluka-7 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu' operasyonunda araziye tuzaklanmış el yapımı patlayıcı (EYP), bulunup, imha edildi.
15.05.2022 Gündem
Eren Abluka-7 Operasyonu devam ediyor! Terör yuvaları böyle yok edildi
Eren Abluka-7 Operasyonu devam ediyor! Terör yuvaları böyle yok edildi Tunceli'de Eren Abluka-7 Operasyonu'nda terör örgütlerinin kullandığı 4 sığınak imha edildi. Sığınaklar, içerisindeki yaşam malzemeleriyle imha edildi.
11.05.2022 Gündem
622 personelle Eren Abluka-7 Operasyonu başlatıldı
622 personelle Eren Abluka-7 Operasyonu başlatıldı İçişleri Bakanlığınca Tunceli'de 622 personelin katılımıyla Eren Abluka-7 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu başlatıldı.
28.04.2022 Gündem
Mersin'de eylem hazırlığındaki 6 terörist yakalandı
Mersin'de eylem hazırlığındaki 6 terörist yakalandı Gelen son dakika haberine göre; Mersin'de Pençe-Kilit operasyonuna misilleme yapmak amacıyla, EYP düzenekli bombalı eylem arayışı içerisinde oldukları tespit edilen 6 terörist, eş zamanlı operasyonda 6 terörist yakalandı. Öte yandan İçişleri Bakanlığınca Tunceli’de 622 personelin katılımıyla Eren Abluka-7 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu başlatıldı.
28.04.2022 Gündem
Vali Çağatay’dan 'Eren' operasyonunda görevli tabura ziyaret
Vali Çağatay’dan 'Eren' operasyonunda görevli tabura ziyaret Bitlis Valisi Oktay Çağatay, terör örgütü PKK unsurlarını temizlemek amacıyla 'Eren Kış-7 Şehit Jandarma Teğmen Baki Koçak Operasyonu'nda görev alan Tatvan Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı'nı ziyaret etti.
23.11.2021 Gündem
Son dakika... PKK'lılarla fotoğrafları ortaya çıkan avukata hapis istemi
Son dakika... PKK'lılarla fotoğrafları ortaya çıkan avukata hapis istemi Gelen son dakika haberine göre; Diyarbakır'da, elinde uzun namlulu silahla teröristlerle çekilmiş fotoğrafları olduğu iddiasıyla tutuklanan avukat hakkında 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
8.12.2020 Gündem
Bahçeli'den Siirt ve Van şehitleri için taziye
Bahçeli'den Siirt ve Van şehitleri için taziye MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Van'da düşen keşif uçağında ve Siirt'te teröristlerle girilen sıcak çatışmada şehit olan emniyet mensupları için başsağlığı mesajı yayımladı.
16.07.2020 Siyaset
Son dakika... Van ve Siirt'ten kara haber! 9 şehidin isimleri belli oldu
Son dakika... Van ve Siirt'ten kara haber! 9 şehidin isimleri belli oldu Gelen son dakika haberine göre; Van'da Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı envanterine kayıtlı İnsanlı Keşif Uçağı düştü. Düşen uçakta bulunan 7 emniyet personeli şehit oldu. Siirt'in Pervari ilçesi Doğan köyü bölgesinde çıkan çatışmada ise ağır yaralanan 2 polis memuru hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Öte yandan ekiplerin olay yerindeki çalışması tamamlandı. Ekipler, uçağın kara kutusu ve parçalarını incelemek üzere olay yerinden aldı.
16.07.2020 Gündem
Van'da keşif uçağı düştü! 7 emniyet mensubu şehit oldu
Van'da keşif uçağı düştü! 7 emniyet mensubu şehit oldu Gelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı envanterine kayıtlı İnsanlı Keşif Uçağı'nın Van'daki Artos Dağı'na çarparak kırıma uğradığını, uçakta bulunan 2 pilot ve 5 emniyet personelinin şehit olduğunu açıkladı. İçişleri Bakanı Soylu ve Emniyet Genel Müdürlüğü kaza kırım ekibi, olay yerine gelerek incelemelere başladı.
16.07.2020 Haberler
Duygulandıran video! Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarını tutamadı
Duygulandıran video! Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarını tutamadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen "Türkiye'nin Kahraman Kadınları" programında yayınlanan 7 şehit annesinin konuşmalarının yer aldığı videoyu seyrederken duygusal anlar yaşadı. Videoyu izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.
8.03.2020 Gündem
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan duygulandıran video
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan duygulandıran video Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel "Türkiye’nin Kahraman Kadınları" videosu yayınladı.
8.03.2020 Haberler
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan duygulandıran video
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan duygulandıran video Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel "Türkiye’nin Kahraman Kadınları" videosu yayınladı.
8.03.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

7 Şehit ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.