7 Şubat

7 Şubat

Son dakika 7 şubat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 7 şubat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 7 şubat haber sayfamızda...

7 Şubat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.935 7 şubat haberi bulunmuştur.
Irak’a tarihi ziyaret! Rüzgar PKK için tersine döndü
Irak’a tarihi ziyaret! Rüzgar PKK için tersine döndü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü Irak ziyaretinde terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyindeki varlığına son verilmesi sürecini başlatacak kararların alınması bekleniyor. Ziyaret çerçevesinde iki ülke arasında güvenlikten enerjiye birçok anlaşmanın yanı sıra stratejik çerçeve belgesi imzalanacak.
22.04.2024 Gündem
‘Mültecilerin dönüşü için adım atmadılar’
‘Mültecilerin dönüşü için adım atmadılar’ Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye’de rejimin mültecilerin geri dönüşleri ve anayasa konusunda bugüne kadar sahici bir adım atmadığını söyledi.
20.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam!
Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin dış politikadaki yol haritasını Gece Görüşü’nde açıkladı. Bakan Fidan, ABD ile ilişkileri, Irak'taki ve Suriye'deki son durumu, Gazze'de yaşananları ve MİT Başkanı olduğu dönemleri anlattı. İşte o detaylar...
18.03.2024 Haberler
Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam!
Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin dış politikadaki yol haritasını Gece Görüşü’nde açıkladı. Bakan Fidan, ABD ile ilişkileri, Irak'taki ve Suriye'deki son durumu, Gazze'de yaşananları ve MİT Başkanı olduğu dönemleri anlattı. İşte o detaylar...
19.03.2024 Gündem
14 günlükken teşhis konuldu! 'Daha minicik yüzüne bakmaya kıyamıyorum'
14 günlükken teşhis konuldu! 'Daha minicik yüzüne bakmaya kıyamıyorum' Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Selin (36) ve Vedat Ümit 37 çiftinin 36 günlük bebekleri Kuzey Alaz'a, doğumundan 14 gün sonra SMA Tip -1 teşhisi konuldu. Yakalandığı tiroid kanserini yenen ve kontrolleri süren Kuzey Alaz'ın annesi Selin Ümit, "9 yıl önce kendi sağlığımla sınanmıştım. Bu kez oğlumun sağlığıyla sınanıyoruz" dedi.
14.03.2024 Gündem
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi'
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi' İlk atom bombasının geliştirilme sürecini konu alan 'Oppenheimer', Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen 96'ncı Oscar Töreni'ne damga vurdu. BAFTA ve Altın Küre ödüllü Robert Downey Jr., yedi dalda zirveye çıkan film ile ilk kez Oscar heykelciği kazandı. Oyuncu, eşi Susan Downey ile törenin reklam arasında yaşadıkları samimi bir anı paylaştı.
12.03.2024 Cadde
CHP'nin AYM başvurusu üzerine iptal edildi! '2 milyon memurun maaşı 345 TL azalacak'
CHP'nin AYM başvurusu üzerine iptal edildi! '2 milyon memurun maaşı 345 TL azalacak' Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memurlara toplu sözleşmeler üzerinden verilen hak ve kazanımların CHP’nin, Anayasa Mahkemesi'ne (AYM) başvurusu üzerine dün iptal edildiğini belirtti.
6.03.2024 Ekonomi
Cesur ve yenilikçi Hamit Görele
Cesur ve yenilikçi Hamit Görele Mühendis Mekteb-i Âlisi’nde okurken okulu yarıda bırakarak Sanayi-i Nefise Mektebi’ne kaydolan Hamit Görele, yaşamı boyunca resim tutkusunun peşinden gitti.
5.03.2024 Advertorial
Haiti'de 'Barbekü' ayaklanması: 4 bin mahkum firar etti, hapishaneler boşaldı!
Haiti'de 'Barbekü' ayaklanması: 4 bin mahkum firar etti, hapishaneler boşaldı! 'Barbekü' lakaplı suç örgütü liderinin Başbakan'ı devirme çağrısı ülkedeki şiddet olaylarını görülmemiş bir boyuta taşıdı. Başkentte ağır silahlı çatışmalar yaşanıyor.
4.03.2024 Dünya
Hilal'de AK Parti'nin dışında aday çıkmadı
Hilal'de AK Parti'nin dışında aday çıkmadı Hilal beldesinde AK Parti’nin mevcut belediye başkanı Cevher Benek dışında belde belediye başkanlığı için başvuru yapan olmadı.
23.02.2024 Gündem
Kurtulmuş'tan Bakü'de işbirliği vurgusu
Kurtulmuş'tan Bakü'de işbirliği vurgusu  Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov ile bir araya geldi.
23.02.2024 Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş Azerbaycan'da
Meclis Başkanı Kurtulmuş Azerbaycan'da Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Asya Parlamenter Asamblesi (APA) 14’üncü Genel Kuruluna katılmak üzere Azerbaycan’a gitti.
21.02.2024 Gündem
Emine Erdoğan Aliyev'in eşi Mehriban Aliyeva ile bir araya geldi
Emine Erdoğan Aliyev'in eşi Mehriban Aliyeva ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'de bulunan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi Mihriban Aliyeva ile bir araya geldi.
19.02.2024 Haberler
Emine Erdoğan Aliyev'in eşi Mehriban Aliyeva ile bir araya geldi
Emine Erdoğan Aliyev'in eşi Mehriban Aliyeva ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'de bulunan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi Mihriban Aliyeva ile bir araya geldi.
19.02.2024 Gündem
Erdoğan ve Aliyev'den son dakika açıklamaları: Tarihi bir fırsat penceresi!
Erdoğan ve Aliyev'den son dakika açıklamaları: Tarihi bir fırsat penceresi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile ortak basın toplantısında konuşma yaptı.
19.02.2024 Haberler
Erdoğan ve Aliyev'den son dakika açıklamaları: Tarihi bir fırsat penceresi!
Erdoğan ve Aliyev'den son dakika açıklamaları: Tarihi bir fırsat penceresi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev Ankara'da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Türkiye ile Azerbaycan arasında 3 yeni anlaşma imzalanırken Erdoğan, Karabağ'da işgalin sona ermesiyle birlikte kalıcı barış için tarihi bir fırsat penceresinin açıldığına vurgu yaptı.
19.02.2024 Gündem
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Ankara'da
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’i resmi törenle karşıladı.
19.02.2024 Gündem
Aliyev, Anıtkabir'i ziyaret etti
Aliyev, Anıtkabir'i ziyaret etti Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'e ziyarette bulundu.
19.02.2024 Dünya
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den Türkiye'ye ziyaret
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den Türkiye'ye ziyaret Azerbaycan Cumhurbaşkanı İham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle Türkiye’ye geliyor.
18.02.2024 Gündem
‘Adalet Yürüyüşü'ne saldırı' girişimi davasında tutuklu sanık kalmadı
‘Adalet Yürüyüşü'ne saldırı' girişimi davasında tutuklu sanık kalmadı Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü' sırasında saldırı girişimine ilişkin görülen davada yeni gelişme yaşandı.
16.02.2024 Gündem
Bakımevinde vahşetin detayları kan dondurdu: Kafasına tekme attım, top gibi sektirdim
Bakımevinde vahşetin detayları kan dondurdu: Kafasına tekme attım, top gibi sektirdim 30 yıl önce Velimeşe’de geçirdiği tren kazasında iki bacağını birden kaybeden ve 2 yıldır Çerkezköy’de bakım merkezinde kalan Avni Kılıçaslan’ın darp edildiği iddiasının ardından olayla ilgili 1 sağlık görevlisi tutuklanırken, olayla ilgili ifadeler de ortaya çıktı. Ortaya çıkan “Kafasına tekme attım, top gibi sektirdim” ifadeleri adeta kan dondurdu.
16.02.2024 Gündem
5 milyarlık vurgunda pes dedirten savunma! 'Eşim sosyalleşsin diye oda verdim'
5 milyarlık vurgunda pes dedirten savunma! 'Eşim sosyalleşsin diye oda verdim' İzmir’de, 'yüksek kar' vaadiyle, 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından tutuklanan 28 kişiden Ocakcı Holding sahibi Sedat Ocakcı'nın (34) hakimlikteki ifadesi ortaya çıktı.
16.02.2024 Gündem
Aliyev'den Ermenistan açıklaması: Topraklarında hiçbir iddiamız yok
Aliyev'den Ermenistan açıklaması: Topraklarında hiçbir iddiamız yok Azerbaycan'da 7 Şubat’ta yapılan erken cumhurbaşkanlığı seçimini kazanan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yemin töreninde yaptığı konuşmada, “Bizim Ermenistan topraklarında hiçbir iddiamız yok ama onların da kendi iddialarını geri çekmeleri gerekiyor. Bize asılsız iddialarla şantaj yapmak onlara pahalıya mal olacaktır ve bunu herkes görmektedir. Ordumuz gücünü eğitimlerde, geçit törenlerinde değil, savaş alanlarında göstermiştir” ifadelerini kullandı.
14.02.2024 Dünya
Ankaragücü'nden Eryaman Stadı ile ilgili açıklama: Kararı TFF verecek
Ankaragücü'nden Eryaman Stadı ile ilgili açıklama: Kararı TFF verecek MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, Galatasaray karşılaşması öncesi Eryaman Stadyumu hakkında yaptığı açıklamada, “Zemin konusu bazı rakiplerle oynanacak karşılaşmalardan önce hep polemik oluyor. Bu konuda kararı verecek kurum TFF’dir” dedi.
13.02.2024 Ankaragücü
Azerbaycan Anayasa Mahkemesi, Aliyev’in yeniden seçilmesini onayladı
Azerbaycan Anayasa Mahkemesi, Aliyev’in yeniden seçilmesini onayladı Azerbaycan Anayasa Mahkemesi, İlham Aliyev'in yeniden cumhurbaşkanı seçilmesini onayladı.
13.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

7 Şubat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.