Açık

Açık

Son dakika açık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan açık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan açık haber sayfamızda...

Açık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 179.877 açık haberi bulunmuştur.
Galatasaray'ın ilk golü öncesi ihlal var mı? Eski hakem açıkladı: Kesinlikle masum değil!
Galatasaray'ın ilk golü öncesi ihlal var mı? Eski hakem açıkladı: Kesinlikle masum değil! Trendyol Süper Lig’in 34’üncü haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kritik mücadelede Galatasaray'ın ilk golü öncesi yaşananları eski hakemler değerlendirdi.
26.04.2024 Galatasaray
Öğrenciler ve çalışanlar araştırıyor: 1 MAYIS 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ RESMİ TATİL Mİ? 🗓 1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda iş yerleri açık mı, kapalı mı olacak?
Öğrenciler ve çalışanlar araştırıyor: 1 MAYIS 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ RESMİ TATİL Mİ? 🗓 1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda iş yerleri açık mı, kapalı mı olacak? 1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili araştırmalar başladı. Öğrenciler, 1 Mayıs okullar tatil mi araması yaparken, çalışanlar ise 1 Mayıs kamu - özel sektör resmi tatil mi? aramasında bulunuyor. Peki 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü kutlanacak olan İşçi Bayramı herkese resmi tatil mi? İşte 2024 Resmi tatiller takvimi
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Bayraktar TB3 adım adım geliyor! Bir test daha başarıyla tamamlandı
Bayraktar TB3 adım adım geliyor! Bir test daha başarıyla tamamlandı Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3 32. uçuş testini de başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medyasından uçuş testini paylaştı.
26.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu Kalkınma Yolu Projesi'nin detaylarını anlattı
Bakan Uraloğlu Kalkınma Yolu Projesi'nin detaylarını anlattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Habertürk'te gündeme dair konuları konuştu ve Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu "Son 1 yılda deprem sıkıntısını da atlattıktan sonra daha çok gündemimize oturan bir proje oldu" dedi.
26.04.2024 Gündem
PKK/KCK Avrupa’nın başına bela oldu
PKK/KCK Avrupa’nın başına bela oldu PKK/KCK’lı terörist ve sempatizanları, çıkardıkları şiddet olayları ile Avrupa ülkelerinin başına bela oldu.
26.04.2024 Dünya
Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni
Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni Kalyon Holding'in yapımını üstlendiği Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türkiye müteahhitlik hizmetlerinde kendisini ispatlamış bir ülke. Dünyada, Çin'den sonra ikinci konumdayız. İlk 250 firmadan 40'ı Türk şirketi. Romanya'da da son dönemlerde özellikle bunun bir ivme kazandığını görüyoruz. Şu anda 11 bir milyar dolar civarında bir müteahhitlik hacmine ulaşmış durumdayız. Bunun artarak devam etmesini diliyoruz." dedi.
26.04.2024 Ekonomi
YENİ MÜFREDAT 2024 SON DAKİKA 📚 MEB Yeni müfredat açıklandı! Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Müfredat değişikliği nasıl olacak?
YENİ MÜFREDAT 2024 SON DAKİKA 📚 MEB Yeni müfredat açıklandı! Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Müfredat değişikliği nasıl olacak? Yeni müfredat için beklenen gün. Derslerin sadeleştirilmesinin planlandığı 2024-2025 müfredat değişikliği kademeli olarak uygulanacak. İlk olarak okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5 ve lise 9. sınıflarda okutulmaya başlanacak yeni müfredat açıklandı.
26.04.2024 Bilgi Rehberi
AUZEF SINAV YERLERİ GİRİŞ BELGESİ > auzef.istanbul.edu.tr 📚 İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav tarihleri takvimi 2024 | AUZEF sınavları ne zaman?
AUZEF SINAV YERLERİ GİRİŞ BELGESİ > auzef.istanbul.edu.tr 📚 İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav tarihleri takvimi 2024 | AUZEF sınavları ne zaman? AUZEF sınav tarihleri 2024 takvimi araştırması sürüyor. Bugün AUZEF sınav giriş belgesi açıklandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin Güz Dönemi sınavları tamamlandıktan sonra Bahar Dönemi sınavları hakkında detaylar araştırılmaya başladı. Peki İstanbul Üniversitesi AUZEF Bahar Dönemi sınavları ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte AUZEF sınav tarihleri takvimi 2024 ve AUZEF sınav yeri sorgulama ekranı
26.04.2024 Bilgi Rehberi
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.
26.04.2024 Eğitim
Otobüsten düşen kadından haber var! Başını asfalta çarptı, kemikleri kırıldı
Otobüsten düşen kadından haber var! Başını asfalta çarptı, kemikleri kırıldı Adana’da hastane dönüşü bindiği özel halk otobüsünün açık olan kapısından dengesini kaybedip düşerek ağır yaralanan Hatice Sabahi (75), kafatasında biriken kan boşaltıldıktan sonra entübe edildi. Sürücü Vedat K. ise serbest bırakıldı.
26.04.2024 Gündem
'En büyük önceliğimiz fiyat istikrarı'
'En büyük önceliğimiz fiyat istikrarı' Sakarya'nın Sapanca ilçesinde katıldığı zirvede konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Küresel ekonomik görünüme baktığınız zaman Türkiye lehine daha olumlu bir arka plan var” dedi.
26.04.2024 Uzmanpara
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili, "Harcama kontrolü devreye girecek." dedi.
26.04.2024 Haberler
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili, "Harcama kontrolü devreye girecek." dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Açık alanda kayısı hasadı başladı
Açık alanda kayısı hasadı başladı Mersin’in Mut ilçesinde sofralık kayısı hasadı başlarken, bu yıl 150 bin ton kayısı rekoltesi ve 80 bin ton ihracat bekleniyor.
26.04.2024 Ekonomi
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI İŞKUR BAŞVURUSU📍 MSB 1829 sürekli işçi alımı başvuru şartları neler, kura çekimi ne zaman? İşte alım yapılacak meslek grupları...
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI İŞKUR BAŞVURUSU📍 MSB 1829 sürekli işçi alımı başvuru şartları neler, kura çekimi ne zaman? İşte alım yapılacak meslek grupları... Milli Savunma Bakanlığı tarafından açık iş pozisyonlarına işçi alımı yapılıyor. 1829 işçi alımına dair başvuru şartları, branş dağılımı detayları yayımlandı. 2024 MSB işçi alımı için başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor. Başvurular ardından adaylar arasından kura çekimi yapılacak. Peki, MSB işçi alımı kurası ne zaman?
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Kayıp Klimt’e 32 milyon dolar
Kayıp Klimt’e 32 milyon dolar Viyana’da yaklaşık 100 yıldır kayıp olduğu düşünülen Avusturyalı modernist sanatçı Gustav Klimt’e ait “Bayan Lieser’in Portresi” adlı tablo, Viyana merkezli im Kinsky Müzayede Evi’nde açık artırmaya çıkarıldı.
26.04.2024 Kültür Sanat
Yolcu kadının kapısı açık otobüsten düştüğü anlar kamerada
Yolcu kadının kapısı açık otobüsten düştüğü anlar kamerada Adana'da, kapısı açık halde ilerleyen şehir içi yolcu otobüsünden dengesini kaybedip düşen Hatice S., ağır yaralandı. Kadının düştüğü o anlar ise otobüsün araç içi kamerası tarafından kaydedildi.
25.04.2024 Haberler
İnci Taneleri'nde Azem'in sözleri yüreklere dokundu! Nusret özgürlüğüne kavuştu
İnci Taneleri'nde Azem'in sözleri yüreklere dokundu! Nusret özgürlüğüne kavuştu Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 12. bölümü yayınlandı. Azem gün geçtikçe kızına bir adım daha yaklaşıyor. Dilber ayrılığı kaldıramadı. Nusret özgürlüğüne kavuştu. Aleyne, Reyyaz'a rest çekti. Azem'in sözleri yüreklere dokundu. İşte detaylar...
26.04.2024 Cadde
Bayraktar TB3'ten bir adım daha! Tam 295 saat uçuş gerçekleşti
Bayraktar TB3'ten bir adım daha! Tam 295 saat uçuş gerçekleşti Yerli ve milli Bayraktar TB3 31. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Baykar, resmi sosyal medyasından o uçuşu paylaştı. Paylaşımda toplam uçuşun 295 saat olduğu belirtildi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Sağanak ve çamur geliyor! İşte o iller
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Sağanak ve çamur geliyor! İşte o iller Meteoroloji yeni hava durumu haritasını yayımladı. Toz taşınımı geliyor. Sağanak yağmur ile birlikte çamur yağacağı belirtildi. Peki çöl tozu ne kadar sürecek? İşte merak edilen detaylar...
25.04.2024 Gündem
Alanyaspor’dan TFF seçimi için açıklama: 18 Temmuz en uygun tarihtir
Alanyaspor’dan TFF seçimi için açıklama: 18 Temmuz en uygun tarihtir Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu hakkında resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı
25.04.2024 Alanyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Açık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.