Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun Kocaeli'deki mezarı başında anıldı
Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun Kocaeli'deki mezarı başında anıldı Van'da geçen yıl geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki mezarı başında anıldı.
21.08.2020 Gündem
Haluk Hoca’yı devlet uğurladı
Haluk Hoca’yı devlet uğurladı Trafik kazasında yaşamını yitiren Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Haluk Dursun, son yolculuğuna uğurlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dicle’nin kuzularına aşkı vardı. Haluk Hoca hiç endişe etme; Dicle’nin kuzularını çakallara yedirtmeyeceğiz” dedi.
21.08.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Haluk Dursun'un cenazesinde net mesaj! Hiç endişe etme...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Haluk Dursun'un cenazesinde net mesaj! Hiç endişe etme... Van’ın Erciş ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun için Sultanahmet Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Son zamanlarda da özellikle tabi Dicle'nin kuzularına da aşkı vardı. Ve 'Dicle'nin kuzularını çakallara yedirtmeyeceğiz' diye bir yaklaşımı vardı. Haluk Hoca hiç endişe etme Dicle'nin kuzularını Allah'ın izniyle çakallara yedirtmeyeceğiz. Onların karşısındaki dik duruşumuz aynen devam edecek" dedi.
20.08.2019 Gündem
Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun için Galatasaray Lisesi'nde tören düzenlendi
Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun için Galatasaray Lisesi'nde tören düzenlendi Van’ın Erciş ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun için Galatasaray Lisesi'nde tören düzenlendi. Törende konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, “Gerçekleştirdiği birçok proje için kendisine minnettarız” dedi.
20.08.2019 Gündem
Bakan Yardımcısı Dursun'un cenazesi İstanbul'a uğurlandı
Bakan Yardımcısı Dursun'un cenazesi İstanbul'a uğurlandı  Van'ın Erciş ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'un cenazesi İstanbul'a gönderildi.
11.09.2019 Haberler
Kültür Bakan Yardımcısı Prof. Ahmet Haluk Dursun kimdir? Kaç yaşındaydı? Nerelidir?
Kültür Bakan Yardımcısı Prof. Ahmet Haluk Dursun kimdir? Kaç yaşındaydı? Nerelidir? Kültür Bakan Yardımcısı Prof. Dr. A. Haluk Dursun, Malazgirt zaferiyle ilgili incelemelerde bulunmak üzere gittiği Ahlat'tan Van'ın Erciş ilçesine geçerken otomobiliyle geçirdiği kaza sonrasında hayatını kaybetti. İşte Kültür Bakan Yardımcısı Prof. Dr. A. Haluk Dursun'un yaşamı hakkında merak edilenler...
19.08.2019 Gündem