Altı

Altı

Son dakika altı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan altı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan altı haber sayfamızda...

Altı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 82.316 altı haberi bulunmuştur.
TYF Başkanı Akdurak: Her şey değişti, hedefimiz değişmedi!
TYF Başkanı Akdurak: Her şey değişti, hedefimiz değişmedi! Paris Olimpiyatları’na gidecek Yelken Milli Takımı’nın tanıtıldığı etkinlikte konuşan TYF Başkanı Özlem Akdurak, “Tokyo’dan sonra sınıflar, ekipmanlar her şey değişti. Sporcularımız yeni bir sayfa açtı, yılmadan çalışarak, 6 disiplinde 8 kota aldı. Gerçekten bu başarı için onları kutlamamız gerekiyor” dedi.
5.05.2024 Diğer
‘İrem Derici’yi doğuran sizsiniz’
‘İrem Derici’yi doğuran sizsiniz’ İrem Derici, konuk olduğu Hülya Avşar’ın YouTube programında samimi bir itirafta bulundu.
5.05.2024 Cadde
İzmir’de 6 yeni sondaj kuyusu
İzmir’de 6 yeni sondaj kuyusu İZSU Genel Müdürlüğü, yaz aylarında artması beklenen su ihtiyacının sorunsuz şekilde karşılanması için çevre ilçelerde çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.
4.05.2024 Ege
Wings for Life World Run yarın start alıyor
Wings for Life World Run yarın start alıyor Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan dünyanın en büyük koşu etkinliği ‘Wings for Life World Run’ yarın başlıyor. Farklı spor disiplinlerinde ülkemizi temsil eden başarılı Red Bull sporcularının da katılacağı etkinlik İstanbul Kuruçeşme’de gerçekleşiyor.
4.05.2024 Diğer
Bahadır Özdener'den Sharon Stone'a 'Kurtlar Vadisi' cevabı!
Bahadır Özdener'den Sharon Stone'a 'Kurtlar Vadisi' cevabı! ABD'li aktris Sharon Stone, 2005 yılında Andy Garcia ile 'Kurtlar Vadisi' dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Hollywood yıldızı, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, "Sette kimse İngilizce konuşmuyordu" demişti. Stone'un gündem olan sözlerine, fenomen dizinin senaristi Bahadır Özdener’den yanıt geldi.
4.05.2024 Cadde
Çılgın Sayısal Loto’da rekor ikramiye
Çılgın Sayısal Loto’da rekor ikramiye Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiye tutarı rekor kırarak 275 milyon TL’yi aştı.
4.05.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta Arthur Masuaku şoku! Kadrodan çıkarıldı
Beşiktaş'ta Arthur Masuaku şoku! Kadrodan çıkarıldı Siyah-beyazlı kulüp, diz kapağı yağ dokuda ödem saptanan deneyimli oyuncunun Çaykur Rizespor maçının kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.
3.05.2024 Beşiktaş
SİHA, İDA derken gelecekten fırlayan silah göründü! ABD Manta Ray'i test etti
SİHA, İDA derken gelecekten fırlayan silah göründü! ABD Manta Ray'i test etti ABD, Manta Ray isimli su altı drone'unun prototipinin ilk tam ölçekli testini tamamladı. İngiliz medyası ise, devasa otonom aracın özelliklerini derledi ve su altına 'hakim olma' yarışını yazdı.
3.05.2024 Dünya
MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist öldürüldü
MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde 32 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
5.05.2024 Gündem
Cani baba! Öldüğünde henüz altı yaşındaydı
Cani baba! Öldüğünde henüz altı yaşındaydı Hayata gözlerini yumduğunda henüz altı yaşındaydı. Kendisini koruması ve sevmesi gereken babasının, 'çok kilolu' olduğu hezeyanıyla uyguladığı şiddet sonu oldu. Cani babanın çocuğun ölümünden yaklaşık iki hafta önceki hastalıklı davranışları ise güvenlik kamerasına yakalanmasıyla ortaya döküldü.
3.05.2024 Dünya
Shane Larkin'den 4 yıllık imza! Anadolu Efes resmen açıkladı
Shane Larkin'den 4 yıllık imza! Anadolu Efes resmen açıkladı Uzun yıllardır Anadolu Efes'te başarıdan başarıya koşan ve geleceği merak konusu olan Shane Larkin resmen imzayı attı. İşte detaylar...
Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiye 275 milyon TL’yi aştı
Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiye 275 milyon TL’yi aştı Çekilişin 4 Mayıs Cumartesi günü yapılacağı Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiye tutarı rekor kırarak 275 milyon TL’yi aştı.
3.05.2024 Gündem
Karamollaoğlu, Haniye ile görüştü
Karamollaoğlu, Haniye ile görüştü  Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile görüştü.
3.05.2024 Gündem
Delacroix yeniden müzede
Delacroix yeniden müzede 19. yüzyıl ressamının dünyaca ünlü ve geniş çapta kopyalanan, Fransız bayrağını sallayan ve silahlı adamları savaşa yönlendiren çıplak göğüslü bir kadını tasvir eden Eugène Delacroix’nin “Halka Yol Gösteren Özgürlük” tablosu altı ay aradan sonra yeniden Louvre Müzesi’nde.
3.05.2024 Kültür Sanat
Ergin Ataman: Kutlama yapmanın bir anlamı yok!
Ergin Ataman: Kutlama yapmanın bir anlamı yok! Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçından sonra konuştu.
Son dakika: AK Parti'deki kritik zirvenin perde arkası! Erdoğan da CHP'yi ziyaret edecek
Son dakika: AK Parti'deki kritik zirvenin perde arkası! Erdoğan da CHP'yi ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşti. Görüşme sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi.
2.05.2024 Gündem
Çeşme Yarı Maratonu için geri sayım!
Çeşme Yarı Maratonu için geri sayım! Ege'nin incisi Çeşme’de 4 Mayıs Cumartesi Çeşme Yarı Maratonu gerçekleştirilecek. 21 ülkeden bin 745 sporcunun katılacağı organizasyonda çevre duyarlılığı anlamında da önemli bir adım atılacak.
2.05.2024 Diğer
Red Bull sporcuları Pazar günü koşamayanlar için koşacak
Red Bull sporcuları Pazar günü koşamayanlar için koşacak Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan dünyanın en büyük koşu etkinliği ‘Wings for Life World Run’ 5 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek. Farklı spor disiplinlerinde ülkemizi temsil eden başarılı Red Bull sporcuları İstanbul Kuruçeşme’de tüm dünyayla aynı anda koşamayanlar için koşacak.
2.05.2024 Diğer
SON DAKİKA: Fatih Terim sessizliğini bozdu: Panathinaikos'ta tarih yazacağız!
SON DAKİKA: Fatih Terim sessizliğini bozdu: Panathinaikos'ta tarih yazacağız! Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Yunan basınına özel röportaj verdi. Son günlerde hakkında ayrılık iddiaları ortaya atılan Terim, "Panathinaikos'ta tarih yazacağız" ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Dünyadan Futbol
En acı piknik! Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı
En acı piknik! Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı Küçükçekmece Menekşe Sahili'nde 5 yaşındaki Edanur Gezer'in düşerek öldüğü çukur, İBB ekipleri tarafından toprak ile kapatıldı.
2.05.2024 Gündem
Antalya’da domates miktarı arttı
Antalya’da domates miktarı arttı Antalya hallerinde işlem gören domates miktar endeksi yıllık yüzde 4,32 artarken, fiyat endeksi yüzde 87,95 arttı. Sebze miktar endeksi yıllık yüzde 14,27 artarken, fiyat endeksi yüzde 55,85 arttı. Meyve miktar endeksi yıllık yüzde 20,44, fiyat endeksi ise 78,24 arttı.
2.05.2024 Ekonomi
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su İş dünyasında yaşanan hızlı değişim ve dönüşüm, CFO'ları (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı / Finans Direktörü) organizasyonların karar süreçlerinin merkezi figürleri haline getirdi...
2.05.2024 Milliyet Executive
İlayda Civelek: Türk insanındaki o aidiyet hissine gerçekten çok hayranım!
İlayda Civelek: Türk insanındaki o aidiyet hissine gerçekten çok hayranım! A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli isimlerinden İlayda Civelek, TamSaha Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Futbol
Derya Arhan: Bu karardan dolayı pişmanım!
Derya Arhan: Bu karardan dolayı pişmanım! A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 25 yaşındaki yıldızı Derya Arhan, TamSaha Dergisi'ne konuştu.
1.05.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Altı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.