Altın Kelebek Ödülleri

Altın Kelebek Ödülleri

Son dakika Altın Kelebek Ödülleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Altın Kelebek Ödülleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Altın Kelebek Ödülleri haber sayfamızda...

Altın Kelebek Ödülleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 389 altın kelebek ödülleri haberi bulunmuştur.
Kerem Bürsin ile akraba mı? Bergüzar Korel'den açıklama
Kerem Bürsin ile akraba mı? Bergüzar Korel'den açıklama Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, önceki akşam dijital bir platformun davetine katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen Korel, "Kerem Bürsin ile akraba mısınız?" sorusu karşısında meslektaşı ile ilgili açıklamada bulundu.
21.02.2024 Cadde
1 yılda 45 kilo verdi! Rüştü Onur Atilla'dan mide küçültme ameliyatı açıklaması
1 yılda 45 kilo verdi! Rüştü Onur Atilla'dan mide küçültme ameliyatı açıklaması ‘Güldür Güldür Show’da ‘İbrahim’ karakterini canlandıran oyuncu Rüştü Onur Atilla incecik oldu. Bir yıl içinde 45 kilo veren Rüştü Onur Atilla mide küçültme ameliyatı olduğunu açıklayarak son halini paylaştı.
9.02.2024 Cadde
Kerem Bürsin'den taklidini yapan Onur Atilla'ya cevap!
Kerem Bürsin'den taklidini yapan Onur Atilla'ya cevap! Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde yarı İngilizce yarı Türkçe konuşmasıyla günlerde konuşulan Kerem Bürsin, aynı gün sahneye çıkan Onur Atilla'nın da diline düşmüş taklidi yapılmıştı. Kerem Bürsin'den taklidini yapan Onur Atilla'ya ilk cevap geldi.
8.01.2024 Cadde
İrem Derici: İstemeyen cici oğluna almasın!
İrem Derici: İstemeyen cici oğluna almasın! Kıbrıs sahnesi öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan İrem Derici, çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Derici, Reynmen polemiğinde kendisine “Biraz kaliteli ol. O ağzı bırak bence” tavsiyesinde bulunan Demet Akalın’ın sözlerinin hatırlatılması üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
18.12.2023 Cadde
Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz
Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz Ali Sunal, önceki gün gerçekleştiren etkinlikte sohbet etti. Sunal, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'Güldür Güldür Show' ekibinin Kerem Bürsin'in İngilizce konuşmasını ti'ye almasını değerlendirdi.
11.12.2023 Cadde
Özge Özder: O düetler ailemize hatıra
Özge Özder: O düetler ailemize hatıra Müzisyen Sinan Güleryüz ile oyuncu eşi Özge Özder, önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıdı. 2,5 yaşında Eva Luna adında bir kızları olan ünlü çiftten Özder, eşiyle yaptığı düetler hakkında konuştu.
7.12.2023 Cadde
Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ni sunan Çağla Şıkel: Kalbimi orada bıraktım!
Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ni sunan Çağla Şıkel: Kalbimi orada bıraktım! 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, 3 Aralık'ta düzenlendi. Gecede Cem Davran ile birlikte sunuculuk yapan Çağla Şıkel, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, "Her sene bir öncekine göre daha güzel oluyor" diyerek ödül töreni hakkında konuştu.
7.12.2023 Cadde
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde görme ve işitme engelliler de unutulmadı
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde görme ve işitme engelliler de unutulmadı Bu yıl 49’uncusu düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 3 Aralık Pazar akşamı Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşen görkemli bir organizasyonla sahiplerini buldu.
5.12.2023 Cadde
Şevval Sam: Taro'yu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım!
Şevval Sam: Taro'yu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım! 49'uncu Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 3 Aralık gecesi düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Geçtiğimiz seneki törende oğlu Tarık Emir Tekin ile birlikte ödül alan Şevval Sam, bu sene de ödül vermek için geceye katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sam, oğlundan övgü dolu sözlerle bahsetti.
5.12.2023 Cadde
'Çengelli iğne değil, mide kelepçesi!'
'Çengelli iğne değil, mide kelepçesi!' Oyuncu Eser Yenenler, önceki akşam Zorlu PSM'de düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Töreni'nde ödül alan eşi Berfu Yenenler'i yalnız bırakmadı. Ünlü çift, moda hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti.
5.12.2023 Cadde
'Halay da çekerim dans da ederim!'
'Halay da çekerim dans da ederim!' Şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, Zorlu PSM'de gerçekleşen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'ne müzisyen eşi Levent Dörter ile birlikte katıldı.
4.12.2023 Cadde
Altın Kelebek'e yönetmen aşkıyla katıldı! 'Belgesel zamanım gelmişti'
Altın Kelebek'e yönetmen aşkıyla katıldı! 'Belgesel zamanım gelmişti' Ve müzik dünyasının yıldızlarını buluşturan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49’uncu kez sahiplerini buldu. Zorlu PSM'deki heyecan İrem Derici'nin muhteşem sahne şovuyla açıldı. Gökhan Fırat ile el ele kırmızı halıda yürüyen popçudan 'belgesel' itirafı geldi.
4.12.2023 Cadde
'Yargı'da Yekta vuruldu, nefesler tutuldu!
'Yargı'da Yekta vuruldu, nefesler tutuldu! Yargı, yayınlanan 74’inci bölümü ile yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Reytinglerde zirveye oturan dizinin ekrana gelen yeni bölümüne Yekta’nın vurulması damga vurdu. #Yargı ve #Yekta etiketleri gece boyu sosyal medya listelerinde yer alırken, diziye binlerce mesaj yağdı.
4.12.2023 Cadde
Salih Bademci'den metrobüs esprisi!
Salih Bademci'den metrobüs esprisi! Salih Bademci, 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'ne eşi İmer Özgün'le katıldı. Toplu taşımada çekilen fotoğrafı ile sosyal medyanın gündemine oturan oyuncu, 'metrobüs' esprisi ile adından söz ettirdi.
5.12.2023 Cadde
İzmir’de heyecan yaratan keşif! Tam 8 bin 200 yıllık
İzmir’de heyecan yaratan keşif! Tam 8 bin 200 yıllık İzmir’in Bornova ilçesinde kazı çalışmalarının sürdüğü Yeşilova Höyüğü'nde, tam 8 bin 200 yıl öncesine ait atölye bulundu. Büyük keşif herkesi heyecanlandırırken üst üste kurulmuş 10 köy de görüldü.
4.12.2023 Gündem
Onur Atilla, Altın Kelebek Ödülleri'nde Kerem Bürsin taklidiyle kahkahaya boğdu
Onur Atilla, Altın Kelebek Ödülleri'nde Kerem Bürsin taklidiyle kahkahaya boğdu 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri düzenlenen görkemli geceyle sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin akın ettiği geceye izleyicilerin de ilgili oldukça yoğun oldu. Güldür Güldür Show ekibinden Onur Atilla'nın Kerem Bürsin taklidi ise tüm salonu kahkahaya boğdu.
7.01.2024 Televizyon
Konut alım satımı yapacaklar dikkat! İlan sitelerinde sistem değişiyor
Konut alım satımı yapacaklar dikkat! İlan sitelerinde sistem değişiyor Ticaret Bakanlığı’nın hazırladığı taslağa göre, emlak siteleri üzerinden yapılan konut satışlarında, aynı konut için farklı fiyatlarla birden fazla ilan girişi yapılamayacak. Peki düzenlemenin piyasaya etkisi ne olur?
4.12.2023 Ekonomi
Onur Atilla, Altın Kelebek Ödülleri'nde Kerem Bürsin taklidiyle kahkahaya boğdu
Onur Atilla, Altın Kelebek Ödülleri'nde Kerem Bürsin taklidiyle kahkahaya boğdu 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri düzenlenen görkemli geceyle sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin akın ettiği geceye izleyicilerin de ilgili oldukça yoğun oldu. Güldür Güldür Show ekibinden Onur Atilla'nın Kerem Bürsin taklidi ise tüm salonu kahkahaya boğdu.
5.12.2023 Cadde
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte merakla beklenen o kazanan isimler
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte merakla beklenen o kazanan isimler Televizyon ve müzik dünyasının nabzını tutan Türkiye'nin en uzun soluklu ödülü "Pantene Altın Kelebek Ödülleri" Cem Davran ve Çağla Şıkel'in sunumuyla sahiplerini buldu. 49. kez düzenlenen tören bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi. İşte tüm Türkiye'nin merakla beklediği ödül kazanan isimler...
3.12.2023 Cadde
ADA ERMA KİMDİR, kaç yaçında? 49. Altın Kelebek En İyi Çocuk Ödülü kazanan Ada Erma hangi dizilerde oynadı?
ADA ERMA KİMDİR, kaç yaçında? 49. Altın Kelebek En İyi Çocuk Ödülü kazanan Ada Erma hangi dizilerde oynadı? 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Çocuk Ödülünü almaya hak kazanan minik oyuncu Ada Erma hakkında detaylar araştırılıyor. Peki Ada Erma hangi dizi ve filmlerde oynadı?
3.12.2023 Cadde
ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ 2023 🦋 49. Pantene Altın Kelebek Ödüllerini kimler aldı? Altın Kelebek kazananlar ve adaylar...
ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ 2023 🦋 49. Pantene Altın Kelebek Ödüllerini kimler aldı? Altın Kelebek kazananlar ve adaylar... Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreni, 3 Aralık akşamı Zorlu PSM’de gerçekleşti. Bu yıl 49’uncusu düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi kadın oyuncu, erkek oyuncu, yönetmen ve dizi olmak üzere pek çok kategoride ödüller sahibini bulmuş oldu. Peki Altın Kelebek Ödüllerinde kazananlar kimler? İşte, Altın Kelebek adayları ve ödül sahipleri...
3.12.2023 Bilgi Rehberi
Masterchef All Star'da eleme kuralları değişti! Veda eden isim belli oldu
Masterchef All Star'da eleme kuralları değişti! Veda eden isim belli oldu Masterchef All Star'da geri sayım başladı. Son 11 kişinin kaldığı Masterchef'te bir isim daha yarışmaya veda etti. Eleme kurallarının değiştiği Masterchef'te bir kişi hayalleri sona erdi. İşte eleme gecesinde yaşananlar...
4.12.2023 Cadde
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'ne damga vuran Gazze mesajları!
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'ne damga vuran Gazze mesajları! Ada Erma, 49’uncusu düzenlenen Pantene Altın Kelebek'te, 'Kulüp' dizisindeki performansıyla 'En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'nün sahibi oldu. Yedi yaşındaki başarılı oyuncunun sözleri büyük alkış aldı. Sunucu Cem Davran ve ödül alan Madrigal grubundan Sanlı Akgün'ün Gazze açıklamaları da herkesi duygulandırdı.
3.12.2023 Cadde
49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 100. Yıl coşkusu
49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 100. Yıl coşkusu Sinema, TV ve müzik dünyasının yıldızlarını buluşturan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49’uncu kez sahiplerini buldu. Kanal D ve Teve2’den canlı yayınlanan muhteşem tören, sahne şovlarıyla da çok konuşuldu. Norm Ender, Cumhuriyet’in 100. yılında, sözü ve bestesi kendisine ait olan ‘Parla’ adlı bir marş bestelemişti. Ünlü rapçi, muhteşem gecede koro ile beraber Parla'yı seslendirirken, tüm salon marşa eşlik etti.
3.12.2023 Cadde
Pantene Altın Kelebek törenine İrem Derici damgası! Nefes kesen şov
Pantene Altın Kelebek törenine İrem Derici damgası! Nefes kesen şov 49. Pantene Altın Kelebek heyecanı İrem Derici'nin muhteşem sahne şovuyla başladı.
3.12.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Altın Kelebek Ödülleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.