Artık gençlerde de varis görülüyor! Kurtulmak için...
Artık gençlerde de varis görülüyor! Kurtulmak için... Genellikle ileri yaşlarda görülen varis, genç yaştaki kişilerde de görülmeye başlayan bir damar hastalığı haline geldi. Kalp ve Damar Cerrahı Op.Dr. Birol Tunalı, pandemi sürecinde artan hareketsizliğe dikkat çekerek "20-25 gibi erken yaşlarda varisle daha fazla karşılaşmaya başladık" dedi. Peki, varis neden olur? Varis ameliyat olmadan tedavi edilir mi? Varis ameliyatsız nasıl tedavi edilir?
14.07.2021 Genel Sağlık
Evde varise yakalanmamak için bunları yapın - Ameliyatsız varis tedavisi nasıl olur?
Evde varise yakalanmamak için bunları yapın - Ameliyatsız varis tedavisi nasıl olur? Varis, dünyada yaklaşık her 4 kişiden 1'inde görülen bir toplardamar rahatsızlığıdır. Son dönemde koronavirüs vakalarının Türkiye’de yeniden artış göstermesi milyonlarca insanın yeniden evlere kapanmasına neden olurken uzmanlar, evdeki varis riskine dikkat çekiyor. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Mustafa Bolat, "Bilinenin aksine yalnızca uzun süre ayakta durmak değil, hareketsiz kalmak da varis oluşuma neden oluyor” uyarısında bulunarak varisten korunma yollarını ve tedavi yöntemlerini açıkladı
8.12.2020 Genel Sağlık
Ameliyatsız varis tedavisi nedir?
Ameliyatsız varis tedavisi nedir? Radyoloji Uzmanı Dr. Rengin Türkgüler cevaplıyor; Ameliyatsız varis tedavisi nedir?   Ameliyatsız varis tedavisinin değişik şekilleri vardır. Ameliyatsız varis tedavisi EndoVenöz Lazer Ablasyon, buharla varis tedavisi ya da yapışkanla varis tedavisi şeklinde uygulanabilmektedir.
17.11.2016 Güzellik
Ameliyatsız varis tedavisi
Ameliyatsız varis tedavisi Günümüzde tüm varis türleri, en yoğun ve en geniş olanından en küçük olanına kadar ameliyatsız olarak tedavi edilebilmektedir. En sık görülen ve en çok soruna yol açan büyük varislerin tedavisinde en yaygın kullanılan ve son derece etkili olan yöntem damar içi lazer/radyofrekans tedavisi.
8.12.2015 Estetik
Ameliyatsız varis tedavisi
Ameliyatsız varis tedavisi Varis, kadınların en büyük sorunlarından biri. Üstelik varisler sadece görüntüsüyle değil, sağlık açısından da büyük sorunlar yaratıyor.
16.02.2015 Estetik