Android 10

Android 10

Son dakika Android 10 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Android 10 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Android 10 haber sayfamızda...

Android 10

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.362 android 10 haberi bulunmuştur.
5.1’lik deprem korkuyu tazeledi
5.1’lik deprem korkuyu tazeledi Mudanya açıklarında dün sabah 3 dakika ara ile 5,1 ve 4,5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. İstanbul’dan İzmir’e, Sakarya’dan Çanakkale’ye geniş bir alanda hissedilen depremde can kaybı olmadı, 14 kişi hastanelik oldu. Bazı binalarda çatlak tespit edildi.
5.12.2023 Gündem
Android 13'ün tam ismi belli oldu!
Android 13'ün tam ismi belli oldu! Tanıtım tarihi hakkında bir netlik bulunmayan Android 13'ün tam adı ortaya çıktı. Bildiğiniz üzere önceki sürümlerin tamamında 'tatlı isimleri' kullanılıyordu. Android 13'te de bu gelenek bozulmuyor.
27.07.2021 Teknoloji
Oppo’nun yeni akıllı telefonlarından Oppo A54 karşınızda
Oppo’nun yeni akıllı telefonlarından Oppo A54 karşınızda Bu telefonun en önemli özelliği ise Türkiye’de üretilmiş olması. Yerli üretime başlamasıyla birlikte Reno 5 Lite’ı da burada konuk etmiştik ve o da yerli üretimdi. Şimdi ise Made in Turkey damgalı bir başka Oppo telefonla karşınızdayız. Orta segmentin en iddialı telefonlarından biri olan bu telefona gelin yakından bakalım.
28.06.2021 Teknoloji
Oppo A54 Akıllı Telefon İncelemesi
Oppo A54 Akıllı Telefon İncelemesi Oppo’nun yeni akıllı telefonlarından Oppo A54 karşınızda... Bu telefonun en önemli özelliği ise Türkiye’de üretilmiş olması. Yerli üretime başlamasıyla birlikte Reno 5 Lite’ı da burada konuk etmiştik ve o da yerli üretimdi. Şimdi ise Made in Turkey damgalı bir başka Oppo telefonla karşınızdayız. Orta segmentin en iddialı telefonlarından biri olan bu telefona gelin yakından bakalım. (Sponsorlu İçerik)
28.06.2021 Teknoloji
Honor Play 5 piyasaya sürüldü: İşte bütün detaylar
Honor Play 5 piyasaya sürüldü: İşte bütün detaylar Çin merkezli akıllı telefon üreticileri tam gaz yeni cihazlar piyasaya sürmeye devam ediyor. Bu kapsamda tanıtılan Honor Play 5, geçen yıl tanıtılan Huawei Nova 8 SE'nin muadili olarak gösteriliyor.
19.05.2021 Teknoloji
Android, iOS kullanıcılarına göre 20 kat daha fazla veri topluyor
Android, iOS kullanıcılarına göre 20 kat daha fazla veri topluyor Android’in Google ile iOS’un Apple’la paylaştığından yaklaşık 20 kat daha fazla veri paylaştığı ortaya çıktı. Uzun zamandır konuşulan konu hakkında çalışma yapan profesör, Android telefonların 20 kat daha fazla veri topladığını buldu.
31.03.2021 Teknoloji
En İyi Telefon Modelleri: 2021'de Çıkması Beklenen En İyi Telefonlar
En İyi Telefon Modelleri: 2021'de Çıkması Beklenen En İyi Telefonlar Teknolojinin gelişmesi ile birlikte telefonlar da iyice gelişmektedir. En iyi telefon modelleri 2021 yılında da en fazla araştırılanlar arasına girmiştir. Ünlü telefon markalarının çıkarmış olduğu telefonlar gerek kamera özelliği ile gerekse de diğer özellikleri ile ön plana çıkan telefonlardan olmuştur. En iyi telefon modelleri hem internette hem de mağazalarda yoğun bir şekilde araştırılmaktadır. Peki en iyi telefon modelleri hangileridir? 2021'de çıkması beklenen en iyi telefonlar hangileridir? İşte en iyi telefon modellerini sizler için derledik.
20.01.2021 Teknoloji
Samsung Galaxy Note 20 İnceleme
Samsung Galaxy Note 20 İnceleme Samsung'un Note severler için heyecan verici özelliklerle gelen ve Galaxy Note 20 Ultra’ya göre daha fiyat performans odaklı modeli Galaxy Note 20’yi sizler için detaylı şekilde inceledik. Peki Galaxy Note 20 sizlere neler sunuyor? Cevabı videomuzda…
25.11.2020 Teknoloji
Casper VIA ailesinin en yeni üyesi x20 tanıtıldı
Casper VIA ailesinin en yeni üyesi x20 tanıtıldı Casper, çok yönlü fotoğraf özelliklerinin ön planda olduğu ailenin en genç ve premium üyesi VIA X20'yi tanıttı.
30.09.2020 Teknoloji
Okula dönüş hazırlıkları tamam mı?
Okula dönüş hazırlıkları tamam mı? 31 Ağustos’ta uzaktan eğitimle okula dönen çocuklar heyecanla yüz yüze eğitimin başlamasını bekliyor. Pandemi koşulları nedeniyle çocukların hem dijital hem fiziksel olarak katılım göstereceği hibrit eğitim ortamında, ihtiyaçları da çeşitleniyor.
19.09.2020 Cumartesi
HUAWEI MatePad 10.4 modeli tüketiciye sunuluyor
HUAWEI MatePad 10.4 modeli tüketiciye sunuluyor HUAWEI MatePad 10.4, göz koruma özelliği, sunduğu yüksek ses ve video deneyiminin yanı sıra 10,4 inç 2K FullView ekranıyla uzaktan eğitim ve çalışmanın öneminin arttığı bugünlerde ideal bir çözüm olarak tüketicilere sunuluyor.
26.08.2020 Teknoloji
Lenovo Legion AnTuTu testi sonuçları şaşırtıyor!
Lenovo Legion AnTuTu testi sonuçları şaşırtıyor! Lenovo markasının oyun telefonu Lenovo Legion, AnTuTu testi ile görenleri şaşırtmayı başardı. Bugüne kadar AnTuTu testinde en yüksek puanı almayı başaran oyun telefonu ne kaç puan almayı başardı? Bu sorunun cevabı haberimizde...
8.07.2020 Android
Huawei P30 Pro New Edition Tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı...
Huawei P30 Pro New Edition Tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı... Huawei'nin bugüne kadar en çok sevilen amiral gemisi akıllı telefon modellerinden biri olan P30 Pro yenilenerek bir kez daha karşımıza çıktı. Bu sefer Huawei P30 Pro New Edition adıyla tanıtılan akıllı telefonun özellikleri ve fiyatı bu haberde...
13.05.2020 Android
Apple Store uygulaması karanlık moda kavuştu!
Apple Store uygulaması karanlık moda kavuştu! Karanlık mod uzun zamandır hayatımızda bulunan bir özellik ve çoğu kişi neredeyse tüm uygulamaları karanlık modda kullanmaya başladı. Apple tarafında uzun zamandır beklenen Apple Store uygulaması da artık karanlık mod desteğine kavuştu!
13.05.2020 Apple
Google Pixel 4 XL inceleme
Google Pixel 4 XL inceleme Google tarafından piyasaya sunulan amiral gemisi Pixel 4 XL, incelemesi ile birlikteyiz. Teknik özellikleri kamera performansı ve sentetik test sonuçlarıyla birlikte kullanıcılarına neler sunduğunu sizlerle paylaşacağım. Google Pixel 4 XL teknik özellikleri neler? Google Pixel 4 XL fiyatı ne kadar? Tüm bu soruların cevabı bu incelemede!
13.04.2020 Teknoloji
iPhone'da Android 10 çalıştırıldı!
iPhone'da Android 10 çalıştırıldı! Apple'ın ürettiği iPhone modellerinin en büyük artısı olan yazılımlar yani iOS işletim sistemleri, bir çok açıdan başarılı bir yapıya sahip. Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlara göre daha düşük donanım özelliklerine sahip olmasına rağmen, çoğu zaman Android'den daha hızlı çalışıyor. Bu durum böyle olsa da bazı teknoloji tutkunları olmaz denileni yaptı ve iPhone'larda Android çalıştırmayı başardı.
8.05.2020 Teknoloji
Yeni 5G’li Nokia 8.3 ile 4 Yeni Nokia Telefon Tanıtıldı
Yeni 5G’li Nokia 8.3 ile 4 Yeni Nokia Telefon Tanıtıldı Nokia telefonların evi HMD Global, bugün üç yeni Nokia akıllı telefonun yanı sıra Originals ailesinin yeni bir üyesini ve özel veri dolaşımı hizmetini tanıttı. Portföye eklenen Nokia 8.3 5G, portföye eklenen ilk 5G Nokia akıllı telefon ve bu modeli yepyeni Nokia 5.3 ve Nokia 1.3 ile birlikte Originals ailesinin en son üyesi Nokia 5310 takip ediyor. Dört yeni cihazın yanı sıra 2020 yılı 2. Çeyreğinde Brezilya’ya açılacağını duyuran HMD Global büyümeye devam ediyor.
20.03.2020 Android
WhatsApp karanlık mod yayınlandı! WhatsApp karanlık mod nasıl açılır?
WhatsApp karanlık mod yayınlandı! WhatsApp karanlık mod nasıl açılır? Dünya genelinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, 2.20.30 güncellemesi ile birlikte karanlık modu resmen yayınladı. Android ve iOS işletim sistemine sahip olan akıllı telefonlara gelen WhatsApp karanlık mod nasıl kullanılır? WhatsApp karanlık mod iOS ve Android'de nasıl açılır? Bu soruların cevabı burada!
19.03.2020 Sosyalmedya
Google Play Store'a karanlık mod geldi! Nasıl yapılır?
Google Play Store'a karanlık mod geldi! Nasıl yapılır? Son bir kaç sene içindeki, en popüler telefon özelliklerinden biri olan karanlık mod, Google Play Store'a da sonunda geldi. Peki, Google Play Store karanlık moda nasıl geçilir? Karanlık mod nasıl aktif olur? Karanlık mod nasıl kullanılır? Bu soruların hepsi burada!
13.03.2020 Android
Whatsapp karanlık mod nasıl kullanılır? Whatsapp'a karanlık mod güncellelemesi geldi! (İOS, Android)
Whatsapp karanlık mod nasıl kullanılır? Whatsapp'a karanlık mod güncellelemesi geldi! (İOS, Android) Whatsapp tarafından yeni yayınlanan güncelleme resmen duyuruldu. Yapılan güncelleme ile Whatsapp'a karanlık mod özelliği getirildi. iOS 13 ve Anroid 10 kullanıcıları Whatsapp tarafından yayımlanan yeni güncellemeyi yani karanlık modu kullanmaya başlayabilecek. Peki Whatsapp karanlık mod nasıl aktif edilir?
4.03.2020 Gündem
Android 11 ile hayatımıza katılacak yenilikler!
Android 11 ile hayatımıza katılacak yenilikler! Google tarafından geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Andorid 11 Devoloper Preview yayınlandı. Her geçen gün yeni özellikleri ortaya çıkan Google'ın yeni işletim sistemi Android 11, hangi yenilikler ile gelecek? Android 11 hangi cihazlarda yayınlanacak? Andorid 11 alacak Samsung telefonlar! Android 11 hangi telefonlara gelecek? Bu soruların cevabı bu makalede! İşte Android 11 özellikleri!
24.02.2020 Android
Android 11 ortaya çıktı! İşte merak edilenler ve ortaya çıkan özellikleri!
Android 11 ortaya çıktı! İşte merak edilenler ve ortaya çıkan özellikleri! Android 10'un yavaş yavaş yayıldığını düşünürsek, Android 11 ile ilgili bilgiler beklediğimizden hızlı gelmeye başladı. Google Android 11 Developer Preview güncellemesini yayınladı ve ardından Android 11 ile ilgili özellikler belli olmaya başladı. Android 11 özellikleri nasıl olacak? Android 11 ne zaman gelecek?
21.02.2020 Android
Samsung Galaxy S20 serisi ve katlanabilir Flip Z telefon tanıtıldı, işte tüm özellikleri ve fiyatları!
Samsung Galaxy S20 serisi ve katlanabilir Flip Z telefon tanıtıldı, işte tüm özellikleri ve fiyatları! Güney Koreli teknoloji devi Samsung, teknoloji tutkunlarının merakla beklediği Galaxy S20, S20 Plus ve S20 Ultra modelleri ile ikinci katlanabilir telefonu Galaxy Flip Z'yi tanıttı.
12.02.2020 Teknoloji
Türkiye'deki Samsung Galaxy Note 10 kullanıcılarına müjde! Güncelleme geldi...
Türkiye'deki Samsung Galaxy Note 10 kullanıcılarına müjde! Güncelleme geldi... Uzun zamandır beklenen ve geçtiğimiz ay yurt dışında yayınlanan Android 10 güncellemesi, Samsung Trkiye kullanıcıları için en sonunda yayınlandı!
17.01.2020 Android
Uygun fiyatlı Galaxy Note 10 Lite’ın özellikleri belli oldu!
Uygun fiyatlı Galaxy Note 10 Lite’ın özellikleri belli oldu! Samsung, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarında boy gösteren markalardan biriydi. Samsung, 8K TV modeli ile olduğu kadar akıllı telefonlarıyla da etkinlikte dikkat çekti. S-Pen’li yapısı ile birlikte kullanıcılara Air Command özelliğini sunan Samsung Galaxy Note 10 Lite, tüm özellikleriyle teknoloji tutkunlarının gözdesi olmaya adaylığını koyuyor. İşte, Galaxy Note 10 ailesinin ilk düşük özellikli / bütçe dostu versiyonu Note 10 Lite hakkındaki detaylar.
8.01.2020 Android

Benzer Haber Etiketleri

Android 10 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.