Apple'dan yeni MacBook Pro hamlesi: M2 işlemcisi göründü!
Apple'dan yeni MacBook Pro hamlesi: M2 işlemcisi göründü! Apple yeni bir karar almıştı ve Mac'leri için Intel işlemciler yerine kendi M1 Silicon işlemcilerine geçiş yapmıştı. Bu işlemcinin en son eklendiği cihaz ise iPad Pro 2021 olmuştu. Dünyanın en güçlü tabletine dönüşen cihaz, dikkat çekerken Apple M2 Silicon için kolları sıvıyor.
27.04.2021 Teknoloji
Apple MacBook Pro serisini yeniledi
Apple MacBook Pro serisini yeniledi Apple, 13 ve 15 inçlik MacBook Pro modellerini güncelledi. 2018 model Touch Bar’lı MacBook Pro’larda sekizinci nesil Intel Core işlemciler bulunuyor. 15 inçlik versiyonda altı çekirdekli bir işlemci tercih edilirken, 13 inçlik model dört çekirdekli bir işlemci yer alıyor.
13.07.2018 Teknoloji
Macbook Pro'nun Touch Bar'ı ile piyano çalın
Macbook Pro'nun Touch Bar'ı ile piyano çalın Yeni MacBook Pro modelinin Touch Bar'ı için geliştirilen uygulama ile kullanıcılar dokunmatik alanı kullanarak burada piyano çalınabiliyor.
12.12.2016 Teknoloji
Apple MacBook Pro ile alışkanlıkları değiştirecek - Kutu açılımı
Apple MacBook Pro ile alışkanlıkları değiştirecek - Kutu açılımı Apple, Touch Bar'lı yeni MacBook Pro ile kullanıcıların bilgisayar alışkanlıklarını değiştirecek gibi görünüyor. Biz de test merkezimize yeni ulaşan MacBook Pro'nun kutu açılımını gerçekleştirdik, işte izlenimlerimiz...
11.09.2019 Teknoloji