Araba Yarışı

Araba Yarışı

Son dakika araba yarışı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan araba yarışı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan araba yarışı haber sayfamızda...

Araba Yarışı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 669 araba yarışı haberi bulunmuştur.
Dünya onlara yavaş geliyor: X2 hız kuşağı
Dünya onlara yavaş geliyor: X2 hız kuşağı Sosyal medyada her videoyu x2 hızla izleyen öğrencilerin derslere odaklanma süresi düşüyor. ‘Keşke öğretmenim de x2 hızda anlatsaydı’ diyen öğrenciler bile var.
21.03.2024 Gündem
Ölümünden sonra YouTube’da ünlenen Filistinli çocuk
Ölümünden sonra YouTube’da ünlenen Filistinli çocuk Avni Eldous adındaki Gazzeli çocuk, evinin 7 Ekim'de İsrail saldırılarında bombalanması sonucu hayatını kaybetmişti. Filistinli çocuğun hevesle kurduğu hayal ise, ölümünden sonra gerçek oldu.
26.12.2023 Dünya
Limyra’nın anıt mezarları
Limyra’nın anıt mezarları Antalya’nın Finike ilçesinde yer alan Limyra Antik Kenti, Likya kentleri arasında en fazla kaya mezarına ve en çok Likçe yazıta sahip olmasıyla öne çıkıyor.
19.11.2023 Arkeoloji
'Formulaz' heyecanı! 'Uçmaktan korkmuyoruz'
'Formulaz' heyecanı! 'Uçmaktan korkmuyoruz' Karadeniz Bölgesi'nin gelenekselleşen tahta araba yarışı ‘Formulaz’ bu yıl da nefes kesti.
27.08.2023 Haberler
'Formulaz' heyecanı! 'Uçmaktan korkmuyoruz'
'Formulaz' heyecanı! 'Uçmaktan korkmuyoruz' Karadeniz Bölgesi'nin gelenekselleşen tahta araba yarışı ‘Formulaz’ bu yıl da nefes kesti.
27.08.2023 Gündem
Konsolu bırak direksiyona geç
Konsolu bırak direksiyona geç Gerçek bir yaşam öyküsünden uyarlanan “Gran Turismo”, sıra dışı başarı hikâyesini ortalama şekilde anlatırken araba yarışı tutkunlarına heyecan dolu sahneler sunuyor .
25.08.2023 Kültür Sanat
William Friedkin’e veda
William Friedkin’e veda 87 yaşında vefat eden William Friedkin, aralarında Scorsese, Bogdanovich ve Coppola’nın da bulunduğu dönemdaşlarının düşünce ağırlıklı gerilim filmleri yaratma konusunda en başarılı olanıydı.
13.08.2023 Kültür Sanat
30 yıl sonra pistlerde bir ilk! 'Erkek sporu, yapamazsın, yaşın geçti' diyenlere inat başardı
30 yıl sonra pistlerde bir ilk! 'Erkek sporu, yapamazsın, yaşın geçti' diyenlere inat başardı Seda Kaçan 30 sene sonra Türkiye Pist Şampiyonası'nda yarışan ilk kadın yarış pilotu oldu. Kurumsal kariyerinin yanı sıra motor sporlarına olan tutkusuyla ve başarılarıyla adından söz ettiren başarılı yarış pilotu çevresinden ‘Yaşın geçti', 'Yapamazsın', 'Erkek sporu' gibi tepkiler alsa da hiçbirine kulak asmadan yoluna devam etmekte sonuna kadar kararlı.
8.03.2023 Gündem
Razgatlıoğlu: 2023 için dersimize daha çok çalışacağız
Razgatlıoğlu: 2023 için dersimize daha çok çalışacağız 2021'de Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu olan Razgatlıoğlu, "2021'de dünya şampiyonu olup 2022'de dünya ikincisi olmak tabii ki de kimsenin istediği bir şey değil ama biz dersimize daha çok çalışacağız 2023 için elimizden geleni yapıp, en iyisi için mücadele edeceğiz" dedi.
13.12.2022 Motor Sporları
Gaziantep'te geliştirildi! 170 ülkede milyonlar oynuyor
Gaziantep'te geliştirildi! 170 ülkede milyonlar oynuyor Gaziantep OSB Teknokent'te faaliyet gösteren bir firmanın geliştirdiği oyun, 3D sanal marketlerde 5 milyon kez indirildi. Yapılan açıklamada, Hasan Kalyoncu Üniversitesinin iş birliği ile hayata geçirilen oyunun şu anda Norveç, Danimarka ve Finlandiya'da en çok oynanan oyun olduğu belirtildi.
27.03.2021 Teknoloji
Uzmanlar ilkokul öğrencilerinin tercih ettiği dijital oyunları inceledi
Uzmanlar ilkokul öğrencilerinin tercih ettiği dijital oyunları inceledi Anadolu Üniversitesi (AÜ) Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) uzmanları, gün geçtikçe yaygınlaşan ve genellikle ilkokul çağındaki çocukların tercih ettiği dijital oyunları inceledi.
16.12.2020 Teknoloji
Formula 1 heyecanı Bahreyn'de devam edecek
Formula 1 heyecanı Bahreyn'de devam edecek Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda heyecan, Bahreyn'de yapılacak sezonun 16. etabı Sakhir Grand Prix'siyle sürecek.
4.12.2020 Motor Sporları
Formula 1 şampiyonu İstanbul yarışında belli olacak!
Formula 1 şampiyonu İstanbul yarışında belli olacak! Yaklaşık 9 yıl aranın ardından İstanbul Park'ta Formula 1 yarışları tekrar yapılacak. Yarışlara 1 hafta kala takımların yarışları yöneteceği çadırlar yerlerini aldı. İntercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak yarışla ilgili olarak, "Matematiksel olarak şampiyon bu yarışta belli olacak. Eğer bir kaza olmazsa Hamilton şampiyonluğunu Türkiye'de ilan edecek gibi görünüyor "dedi.
6.11.2020 Motor Sporları
Başlat filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Ready Player One filmi kaç yılında çekildi?
Başlat filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Ready Player One filmi kaç yılında çekildi? Başlat flmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Steven Spielberg'ün yer aldığı orjinal adı Ready Player One olan filmi bu akşam izleyecek olan seyirciler filmin konusu ve oyuncu kadrosunda yer alan isimleri araştırmaya devam ediyor. Peki Başlat filmi kaç yılında çekildi?
5.11.2020 Cadde
"Sanal Oyunlar" ilk defa ve sadece Misli.com'da!
"Sanal Oyunlar" ilk defa ve sadece Misli.com'da! Misli.com'dan bir yenilik daha, "Sanal Oyunlar" ilk defa ve sadece Misli.com'da! Türkiye’de ilk kez, alanında dünyanın lider şirketi Inspired garantili yapay zeka teknolojisi ile hayata geçen "Sanal Oyunlar" hakkında aradığın tüm bilgiler burada...
12.10.2020 Diğer
3 araç yarışıyordu
3 araç yarışıyordu İstanbul Maltepe sahil yolunda 22 Temmuz gecesi Yusuf K.’nın kullandığı aşırı süratli araç, evine gitmek için arkadaşıyla birlikte karşıdan karşıya geçmeye çalışan Burcu Erol’a çarparak ölümüne neden olmuştu.
15.08.2020 Gündem
Yarış tutkunlarının kurbanı oldu
Yarış tutkunlarının kurbanı oldu İstanbul Maltepe’de iddiaya göre aracıyla aşırı süratliyken Burcu Erol’a (34) çarparak ölümüne sebep olan Yusuf K., adli kontrolle serbest bırakıldı. Görgü tanıkları kazanın araba yarışı nedeniyle meydana geldiğini iddia ederken, genç kızın ablası Gonca Erol, şüphelinin cezalandırılmasını istedi.
29.07.2020 Gündem
Forza Horizon 3 sistem gereksinimleri neler? İşte Forza Horizon 3 minimum PC özellikleri
Forza Horizon 3 sistem gereksinimleri neler? İşte Forza Horizon 3 minimum PC özellikleri Araba yarışı tutkunlarının en sevdiği oyunlardan Forza Horizon 3 sistem gereksinimleri hakkında merak edilen tüm detayla haberimizde. İşte PC oyuncuları için de derlediğimiz Forza Horizon 3 Minimum PC özellikleri hakkında bilinmesi gerekenler...
3.07.2020 Oyun
Sergio Aguero'nun yeni oyun mekanı!
Sergio Aguero'nun yeni oyun mekanı! Manchester City oyuncusu Sergio Aguero'ya özel tasarım oyun simülatörü sosyal medyada büyük beğeni topladı.
29.05.2020 Futbol
Çocuklar için evde etkinlik önerileri
Çocuklar için evde etkinlik önerileri Sosyal izolasyon günlerinde evde sıkılan çocuklar için etkinlik ve oyun tasarlamak konusunda ebeveynlere büyük iş düşüyor. İşte şişeden enstrüman yapmaktan yarış parkuru kurmaya evde yapılacak etkinlikler ve oynanabilecek oyunlar…
28.04.2020 Evdekal
Sercan Yıldırım'ın yarış tutkusunu izliyoruz...
Sercan Yıldırım'ın yarış tutkusunu izliyoruz... Bir dönem Bursaspor'da forma giyen Sercan Yıldırım'ın, araba yarışı oyunlarında hünerlerini gösterdiği anlar ortaya çıktı.
21.04.2020 Futbol
Forza Horizon 4 inceleme: Piyasadaki en iyi açık dünya temalı yarış oyunu
Forza Horizon 4 inceleme: Piyasadaki en iyi açık dünya temalı yarış oyunu Forza Horizon 4, büyük açık dünya, onlinerakipler, çok farklı yollar ve off-road yarış stilleri, satın alabileceğiniz yüzlerce araba ve bunları sürmek için dört mevsimi parmaklarınızın ucuna getiriyor. Biz de McLaren Senna'ya atlayıp, onunla kısa bir test sürüşüne çıkıyoruz. Forza Horizon 4 detaylı incelememiz sizlerle.
1.10.2018 Teknoloji
Araba yarışı oyunlarında harita olarak kullanılabilecek Türkiye manzaraları
Araba yarışı oyunlarında harita olarak kullanılabilecek Türkiye manzaraları Need for Speed, Blur, Shift 2, Burnout Paradise gibi araba yarışı oyunlarının tutkunları bu oyunlarda yarışmak ve araba özellikleri haricinde bir detaya daha bayılıyor. O da ilginç ve zorlu haritalar. Aynı durum yük taşıma oyunları olan 18 Wheels of Steel, Euro Truck, Hard Truck ve benzeri oyunlarda da var. İlginç yollar her zaman dikkat çekiyor. Eğer Türkiye'ye özel bir kamyonculuk oyunu yapılsaydı hangi yollar kullanılırdı acaba?
18.05.2018 Doğa
Asphalt 9: Legends mobil kullanıcılar indirilmeye sunuldu
Asphalt 9: Legends mobil kullanıcılar indirilmeye sunuldu Gameloft, hız tutkunları için Asphalt 9: Legends'ı Filipin merkezli App Store üzerinden indirmeye sundu. Oyunda lisans hakları alınmış Ferrari ve Porsche gibi 50 adet otomobil, 60 farklı sezon ve 800 adet kariyer modu bulunuyor.
6.03.2018 Oyun
Araba yarışları bize ne kazandırdı?
Araba yarışları bize ne kazandırdı? 90'larda büyüyen çocuklar şu anda birer birer 30'larına yaklaşıyor. Sokakta oyun oynayan çocuklar belirli bir süreden sonra evlere giren bilgisayarlar sayesinde teknolojiyle tanışmış oldu. Ama elbette ilk önce teknolojiyle tanışmanın en renkli kısmıyla yani bilgisayar oyunlarıyla tanıştılar. Ve bilgisayar oyunları öylesine 'çeşitsiz'di ki haliyle eldekilerle yetinmek zorunda kaldılar.
24.05.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Araba Yarışı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.