Arife

Arife

Son dakika Arife haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Arife gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Arife haber sayfamızda...

Arife

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.112 arife haberi bulunmuştur.
İstanbul, İzmir, Antalya... Meteoroloji'den üst üste hava durumu uyarısı! 13 ile dikkat
İstanbul, İzmir, Antalya... Meteoroloji'den üst üste hava durumu uyarısı! 13 ile dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda İstanbul ve İzmir dahil olmak üzere 13 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. CNN Türk Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, ayın 15'inden sonra ülke genelinde havaların değişeceğini belirtti. İşte detaylar...
9.05.2024 Gündem
75 yaşındaki kadın sır oldu! 5 gündür haber alınamıyor
75 yaşındaki kadın sır oldu! 5 gündür haber alınamıyor Eskişehir'de hayvanlarını otlatmaya çıkarttıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 75 yaşındaki kadının bulunması için başlatılan arama kurtarma çalışmaları 5 gündür sürüyor.
6.05.2024 Gündem
Kastamonu Üniversitesi’nden uluslararası iklim değişikliği projesi! 6 gün sürecek
Kastamonu Üniversitesi’nden uluslararası iklim değişikliği projesi! 6 gün sürecek Kastamonu Üniversitesi, uluslararası alanda hazırladığı proje ile afetlerden etkilenen illerdeki lisans öğrencilerine Kastamonu’da eğitim verecek.
15.04.2024 Eğitim
9 günlükken teşhis kondu! Mihra bebek için 'ikinci bayram'
9 günlükken teşhis kondu! Mihra bebek için 'ikinci bayram' İzmir’de 9 günlükken SMA Tip 1 teşhisi konulan Mihra Helin Yenigün'ün valilik onaylı bağış kampanyası tamamlandı. Gen tedavisi için 1 milyon 819 bin 500 dolar toplandı. Destek veren gönüller Mihra Helin için gökyüzüne 200 adet pembe balon bıraktı.
15.04.2024 Gündem
Yüksekova'da 3 gün süren yağış! Ova göle döndü, evler su altında kaldı
Yüksekova'da 3 gün süren yağış! Ova göle döndü, evler su altında kaldı Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde 3 gün boyunca etkili olan sağanak ve sulu kar nedeniyle Nehil Deresi taştı. Köprücük köyündeki bazı evler ve ilçe çevresindeki ova su altında kaldı.
12.04.2024 Gündem
Piyasalarda bayram havası! Mesajlar etkili oldu
Piyasalarda bayram havası! Mesajlar etkili oldu Borsa arife günü yapılan tek seansta çifte rekor kırdı. 9849 puanla gün içi rekorunu yenileyen BIST 100 Endeksi 9814 puanla da yeni kapanış rekoruna imza attı.
10.04.2024 Ekonomi
Borsa İstanbul rekora uçtu
Borsa İstanbul rekora uçtu Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi dün günü yüzde 1.43 yükselişle 9.756 puandan tamamladı ve en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi. Ayrıca endeks en yüksek seviye rekorunu 9.766 puana taşıdı. Endeks, günün ilk yarısında da 9.735 puanla rekor seviyeyi gördü.
9.04.2024 Ekonomi
Bodrum'a 24 saatte 15 bin araç giriş yaptı
Bodrum'a 24 saatte 15 bin araç giriş yaptı Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da 9 günlük Ramazan Bayramı tatili için kentte araç yoğunluğu yaşanırken, uzun araç kuyrukları oluştu. İlçeye son 24 saatte 15 bin aracın giriş yaptığı belirtildi.
8.04.2024 Ekonomi
Kanal D'de bayram yaşanacak!
Kanal D'de bayram yaşanacak! Müzik, eğlence ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak. Eğlence arife gününden başlayacak.
8.04.2024 Cadde
Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek
Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek 9 günlük bayram tatili başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son hava tahmininde 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
7.04.2024 Haberler
Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek
Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek 9 günlük bayram tatili başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son hava tahmininde 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
7.04.2024 Haberler
Son dakika: Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek
Son dakika: Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek 9 günlük bayram tatili başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son hava tahmininde 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
7.04.2024 Gündem
MEB’den ara tatil önerileri
MEB’den ara tatil önerileri Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), evde aile ile geçirilen zamanın niteliğinin artırılması, çocuklara zenginleştirilmiş bir çevre sunulması amacıyla okul öncesi eğitim, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik “Ara Tatil Etkinlik Kitabı” hazırladı.
7.04.2024 Eğitim
Bayramda bahar havası esecek
Bayramda bahar havası esecek 9 günlük bayram tatilinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceğini yer yer bölgesel yağışlar gözleneceğini belirten Prof. Dr. Orhan Şen “Sıcaklıklar İstanbul’da 18, Antalya’da 21, İzmir’de 22 derece civarında olacak. Bir yaz havası yok, bahar havası var” dedi...
7.04.2024 Gündem
Piyasalar için erken bayram
Piyasalar için erken bayram BIST 100 Endeksi günü 9.618 puandan tamamlayarak yeni rekora imza attı. Günlük kazanç yüzde 5.5’e yaklaştı. Borsada işlemler bayram öncesi pazartesi ve salı da sürecek.
6.04.2024 Ekonomi
İstanbul'da bayram trafiği başladı! Her dakika artıyor
İstanbul'da bayram trafiği başladı! Her dakika artıyor Bugün 9 günlük bayram tatili başlıyor. Binlerce kişi İstanbul’dan memleketine ya da farklı lokasyonlara tatil yapmak için harekete geçmeye başladı. İşte trafikte son durum...
5.04.2024 Gündem
Bayram süresince İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz
Bayram süresince İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
Milyonlarca tatilcinin bayram göçü başladı
Milyonlarca tatilcinin bayram göçü başladı Tatilcilerin bayram hazırlığı tamam... 30 milyondan fazla kişinin seyahat edeceği tahmin ediliyor. Antalya ve Bodrum otelleri ile Sapanca tesisleri için talep yüksek. Yunan adaları da ilgi görüyor.
5.04.2024 Ekonomi
Necla Güngör Kıragası taraftardan destek istedi
Necla Güngör Kıragası taraftardan destek istedi A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Milli Takım
Entübe edilen Kadir İnanır'dan sevindiren haber! Jülide Kural'dan açıklama geldi
Entübe edilen Kadir İnanır'dan sevindiren haber! Jülide Kural'dan açıklama geldi Beykoz'da yaşadığı evde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Türk sinemasının ünlü oyuncusu Kadir İnanır, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alındı. Yoğun bakımda tedavisi süren 74 yaşındaki sanatçının sağlık durumuyla ilgili hayat arkadaşı Jülüde Kural'dan yeni açıklama geldi. "İyi haber vermek isterim" diyen Kural, son dakika gelişmesini duyurdu.
26.03.2024 Cadde
‘Su kaynaklarını korumalıyız!’
‘Su kaynaklarını korumalıyız!’ Manisa’nın su kaynaklarının sürdürülebilirliğinin sağlanması adına Vali Enver Ünlü başkanlığında İl Su Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
16.03.2024 Ege
Bayram tatili 9 gün mü olacak? Turizmcilerden çağrı
Bayram tatili 9 gün mü olacak? Turizmcilerden çağrı Kış aylarının sona ermesi, 30 günlük oruç dönemi ve 31 Mart seçim yorgunluğunun ardından gelecek olan Ramazan Bayramı tatili için tüm oteller, şimdiden hazırlıklarını tamamladı.
11.03.2024 Gündem
BAYRAM NE ZAMAN, Ramazan Bayramı hangi gün başlıyor 2024? Bayram tatili kaç gün, 9 gün mü olacak? Ramazan Bayramı hangi tarihte, arife günü ne zaman?
BAYRAM NE ZAMAN, Ramazan Bayramı hangi gün başlıyor 2024? Bayram tatili kaç gün, 9 gün mü olacak? Ramazan Bayramı hangi tarihte, arife günü ne zaman? Ramazan Bayramı 2024 için geri sayım başladı. 2024 yılı Ramazan ayı 11 Mart 2024 Pazartesi günü tutulacak ilk oruç ile başlayacak. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Ramazan Bayramı tarihi de merak ediliyor. Peki, Ramazan Bayramı ne zaman, ayın kaçında kutlanacak?
9.03.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Arife ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.