Berfin, yüzüne asit atan eski erkek arkadaşıyla evlendi! Babasından ilk açıklama
Berfin, yüzüne asit atan eski erkek arkadaşıyla evlendi! Babasından ilk açıklama Hatay’ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek (21), 2 yıl önce asitli saldırı sonucu yüzünden yaralanmasına neden olan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23) ile evlendi. Berfin Özek'in şikayetinden vazgeçerek Casim Ozan Çeltik'le kıydırdığı nikahın fotoğraflarını paylaştı. Nikahtan haberi olmadığını belirten Berfin'in babası; 'Bundan sonra kızım demeyeceğim kendisine. Berfin diye bir kızım yok" dedi.
14.12.2021 Gündem
Son dakika... Asit saldırısına uğrayan Berfin Özek şikayetinden vazgeçti
Son dakika... Asit saldırısına uğrayan Berfin Özek şikayetinden vazgeçti Son dakika gelen bilgilere göre; Hatay'ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek, (20) yüzüne asit döken ve bu suçtan 13 yıl hapis cezasına çarptırılan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23) hakkındaki şikayetinden vazgeçti. 'Ozan'ı seviyorum onunla evlenmek istiyorum, bu yüzden şikayetimden vazgeçiyorum' diyerek şikayetini geri çeken Berfin Özek'i dava sürecinde büyük destek veren İskenderun Kadın Platformu, yaptığı açıklamada, "Öldüren sevgi istemiyoruz,' şiarımıza ters düştüğünden, bu saatten sonra Berfin Özek ile ilgili hiç bir çalışmada yer almayacağımızı kamuoyuna bildiriyoruz" dedi.
9.04.2020 Gündem
Ameliyata böyle girmişti! Doktordan ilk açıklama geldi
Ameliyata böyle girmişti! Doktordan ilk açıklama geldi Hatay'ın İskenderun ilçesinde, dershaneden evine giderken  uğradığı asitli saldırı sonucu sağ gözünü kaybeden ve yüzünün bir bölümü yanan 19  yaşındaki Berfin Özek, Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaklaşık 12 saat süren ilk  ameliyatından başarıyla çıktı.
18.06.2019 Gündem
Kardeşinin çocuğunun hayatını kararttı
Kardeşinin çocuğunun hayatını kararttı İstanbul Ataşehir’de bir restoranda eşinin yeğeninin yüzüne asit içerikli madde attığı gerekçesiyle 9 yıl 36 ay hapse çarptırılan Cihan Araçman’a yönelik açılan tazminat davasında mahkeme, ek bilirkişi raporu istedi.
11.09.2019 Yaşam
Asit saldırısına uğrayan Ukraynalı kadın aktivist öldü
Asit saldırısına uğrayan Ukraynalı kadın aktivist öldü 31 Temmuz tarihindeki saldırıda vücudunun yüzde 40'ı ve gözleri zarar gören Kateryna Handzyuk'un yaşamını yitirmesi, sosyal medyada öfke kabarmasına yol açtı.
5.11.2018 Dünya
Asit saldırısına uğrayan Ukraynalı kadın aktivist öldü
Asit saldırısına uğrayan Ukraynalı kadın aktivist öldü 31 Temmuz tarihindeki saldırıda vücudunun yüzde 40'ı ve gözleri zarar gören Kateryna Handzyuk'un yaşamını yitirmesi, sosyal medyada öfke kabarmasına yol açtı.
5.11.2018 Dünya
Asit mağduru kadın ünlü markanın yüzü oldu
Asit mağduru kadın ünlü markanın yüzü oldu Laxmi, asit saldırısına maruz kalan binlerce kadından sadece bir tanesi. Genç kadın, bu yıl Hindistan'ın ünlü markasının yüzü olacak.
15.01.2016 Yaşam