Atakan

Atakan

Son dakika Atakan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Atakan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Atakan haber sayfamızda...

Atakan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.581 atakan haberi bulunmuştur.
'Yargı' pazar akşamına damga vurdu! Ölüm emriyle nefesler tutuldu
'Yargı' pazar akşamına damga vurdu! Ölüm emriyle nefesler tutuldu Büyük final için heyecanlı bekleyişin devam ettiği ‘Yargı’ dizisi, dün gece 92'nci bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluştu. Bölümün sonunda Ilgaz için verilen ölüm emri önümüzdeki bölüm için heyecanı yükseltti.
6.05.2024 Cadde
Yargı'nın yardım gecesine yoğun ilgi! Tüm biletler 24 saat içinde tükendi
Yargı'nın yardım gecesine yoğun ilgi! Tüm biletler 24 saat içinde tükendi Üç sezondur Kanal D ekranında Pazar gecelerine damga vuran Ay Yapım imzalı dizi ‘Yargı’, final gecesiyle de uzun yıllar unutulmayacak. 26 Mayıs’ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde tüm geliri Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak seyircili gösterim ile final yapmaya hazırlanan Yargı’nın biletleri satışa çıktığı gibi 24 saat dolmadan tükendi. Gösterim biletlerinin yanı sıra geceye katılamayacak olanların da satın alarak destek sağlayabileceği ‘Eğitime Destek Bileti’ne ise yoğun ilgi devam ediyor.
5.05.2024 Cadde
TYF Başkanı Akdurak: Her şey değişti, hedefimiz değişmedi!
TYF Başkanı Akdurak: Her şey değişti, hedefimiz değişmedi! Paris Olimpiyatları’na gidecek Yelken Milli Takımı’nın tanıtıldığı etkinlikte konuşan TYF Başkanı Özlem Akdurak, “Tokyo’dan sonra sınıflar, ekipmanlar her şey değişti. Sporcularımız yeni bir sayfa açtı, yılmadan çalışarak, 6 disiplinde 8 kota aldı. Gerçekten bu başarı için onları kutlamamız gerekiyor” dedi.
5.05.2024 Diğer
'Yargı'dan anlamlı gece! Büyük final gecesi ile çocukların eğitimine destek
'Yargı'dan anlamlı gece! Büyük final gecesi ile çocukların eğitimine destek Üç sezondur ekrana gelen 'Yargı' dizisinin büyük final gecesine ilişkin detaylar belli oldu. 26 Mayıs Pazar günü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan seyircili gösterimin tüm gelirinin Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacağı açıklandı. Biletleri satışa çıkan gecede, katılımcıları birçok sürpriz bekliyor.
4.05.2024 Cadde
Survivor All Star'da sular durulmuyor! 'Düşmanlar dost olmuş'
Survivor All Star'da sular durulmuyor! 'Düşmanlar dost olmuş' Survivor All Star'da yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yunus Emre, Nagihan ve Aleyna'nın atışmaları aynı şiddette devam ediyor. Yunus Emre, Aleyna için, "İnsanları o kadar basamak olarak kullanmaya alışmış ki, basar geçer" diyor. İşte detaylar...
4.05.2024 Cadde
Alanyaspor, Ankaragücü'nü 90+5'te yıktı!
Alanyaspor, Ankaragücü'nü 90+5'te yıktı! Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Ankaragücü ile Alanyaspor yenişemedi.
3.05.2024 Ankaragücü
Survivor All Star'da ipler koptu! Yunus Emre takım değiştirdi: Nagihan'dan çarpıcı iddia
Survivor All Star'da ipler koptu! Yunus Emre takım değiştirdi: Nagihan'dan çarpıcı iddia Survivor All Star'da son adaya veda eden yarışmacı Yasin Obuz olmuştu. Mavi takımda erkek yarışmacı sayısının düşüklüğüne dikkat çeken Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde Nagihan, Nefise ve Aleyna'nın da şikayet etmesiyle Yunus Emre'nin takımını değiştirme kararı aldıklarını açıkladı. Ilıcalı'nın açıklamaları sonrası söz alan Nagihan ile Yunus Emre arasında tansiyon yükseldi. Nagihan, Yunus Emre'nin "Benim eşim Aleyna ile asla yakın olmamı istemiyor" dediğini iddia etti.
3.05.2024 Cadde
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Olay yaratan ifşa ve 'Evlilik' itirafı!
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Olay yaratan ifşa ve 'Evlilik' itirafı! Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
2.05.2024 Cadde
Yargı dizisinin Canberk’i Çağrı Atakan: Survivor’da gönlüm onlardan yana
Yargı dizisinin Canberk’i Çağrı Atakan: Survivor’da gönlüm onlardan yana İlk olarak Çukur dizisinde izledik onu… Sonrasında 2021 yılında Survivor yarışmasında ünlüler takımında yarıştı. Ancak yarışmadan sakatlığı nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. 
1.05.2024 Gündem
Survivor All Star'da muhteşem geri dönüş! Üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor All Star'da muhteşem geri dönüş! Üçüncü eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya olmuştu. Dokunulmazlık oyununda destansı geri dönüş yaşandı. Üçüncü eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
30.04.2024 Cadde
Beşiktaş'ta Al Musrati, PFDK'ya sevk edildi
Beşiktaş'ta Al Musrati, PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde kırmızı kart gören Al Musrati kural dışı hareketi nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.
29.04.2024 Futbol
Red Bull Four 2 Score’da kazanan Futbolun Çavuşları
Red Bull Four 2 Score’da kazanan Futbolun Çavuşları Red Bull’un global futbol etkinliği Red Bull Four 2 Score’da Türkiye Finali Samsun’da gerçekleşti. Batıpark Erkinlik Alanı’nda düzenlenen finalde, kıyasıya geçen karşılaşmaların ardından Futbolun Çavuşları rakibi Fıkıntı‘yı 3-1 yenerek etkinliğin kazananı oldu ve Almanya’da gerçekleşecek olan Dünya Finali’ne katılma hakkı kazandı.
29.04.2024 Diğer
Ankaragücü, Rizespor deplasmanında 1 puanı 90+9'da aldı!
Ankaragücü, Rizespor deplasmanında 1 puanı 90+9'da aldı! Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Ankaragücü ile puanları paylaştı.
28.04.2024 Rizespor
'Yargı'dan final sürprizi! Unutulmaz bir güne hazır olun
'Yargı'dan final sürprizi! Unutulmaz bir güne hazır olun Kanal D’nin; üç sezondur ekranda olan Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı'nın 26 Mayıs’taki final bölümü büyük bir organizasyonla dizi ekibi ve seyircisiyle birlikte izlenecek.
27.04.2024 Televizyon
'Yargı'dan final sürprizi! Unutulmaz bir güne hazır olun
'Yargı'dan final sürprizi! Unutulmaz bir güne hazır olun Kanal D’nin; üç sezondur ekranda olan Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı'nın 26 Mayıs’taki final bölümü büyük bir organizasyonla dizi ekibi ve seyircisiyle birlikte izlenecek.
27.04.2024 Cadde
Yargı 91. Bölüm 2. Fragmanı
Yargı 91. Bölüm 2. Fragmanı Pazar akşamları izleyiciyi Kanal D ekranlarına kilitleyen ‘Yargı’ dizisinde büyük final için geri sayım başladı. Son 5 bölümü kalan dizinin 28 Nisan Pazar gecesi yayınlanacak 91'nci bölümünden yeni tanıtım paylaşıldı.
27.04.2024 Televizyon
'Yargı'da büyük finale geri sayım! Yeni tanıtım yayınlandı
'Yargı'da büyük finale geri sayım! Yeni tanıtım yayınlandı Pazar akşamları izleyiciyi Kanal D ekranlarına kilitleyen ‘Yargı’ dizisinde büyük final için geri sayım başladı. Son 5 bölümü kalan dizinin 28 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak 91'nci bölümünden yeni tanıtım paylaşıldı.
27.04.2024 Cadde
Bu hikâye ağlatacak!
Bu hikâye ağlatacak! Kanal D’nin yakında seyirciyle buluşacak ‘Yalan’ dizisinin ilk tanıtımındaki dramatik sahneler, ekrana damga vurdu.
27.04.2024 Cadde
Fenerbahçe Yelken Takımı'ndan 2 sporcu daha olimpiyat vizesi aldı
Fenerbahçe Yelken Takımı'ndan 2 sporcu daha olimpiyat vizesi aldı Fransa’da düzenlenen Last Chance Regatta yarışlarında 470 sınıfında Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi'nin sporcuları Lara Nalbantoğlu ile Deniz Çınar ikilisi 2024 Paris Olimpiyatları'na kota kazandı.
26.04.2024 Diğer
Anne-kız hikayesi ağlatacak! 'Yalan'ın ilk tanıtımı yayınlandı
Anne-kız hikayesi ağlatacak! 'Yalan'ın ilk tanıtımı yayınlandı 'İnci Taneleri' ve 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi 'Yalan'ın ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.
26.04.2024 Televizyon
Anne-kız hikayesi ağlatacak! 'Yalan'ın ilk tanıtımı yayınlandı
Anne-kız hikayesi ağlatacak! 'Yalan'ın ilk tanıtımı yayınlandı 'İnci Taneleri' ve 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi 'Yalan'ın ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.
27.04.2024 Cadde
Survivor'da takımlar değişiyor mu, Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Survivor Acil Durum Konseyi!
Survivor'da takımlar değişiyor mu, Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Survivor Acil Durum Konseyi! Survivor All Star'da haftanın elemesi gerçekleşti. Mavi takımdan Berna adaya veda eden son isim oldu. Survivor'un yeni bölüm başında Acil Durum Konseyi'nin toplandı. Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurmasının üzerine "Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma hangi yarışmacı geçecek?" sorusu gündeme geldi.
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Derin Atakan'a tebrik mesajı
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Derin Atakan'a tebrik mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Paris Olimpiyat Oyunları için vize alan milli yelkenci için tebrik mesajı yayımladı.
25.04.2024 Diğer
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Çocuk
İletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Gözyaşlarına boğuldular
İletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Gözyaşlarına boğuldular Survivor All Star'da yine kıran kıran geçen bir mücadele yaşandı. Bu akşamki ödül oyunu iletişim. Kazanan takım ailesinden gelen sesli mesajları dinleyebilecek. İşte Survivor'da merak edilenler...
24.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Atakan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.