Atakan Işıktutan kimdir? Survivor Atakan kaç yaşında?
Atakan Işıktutan kimdir? Survivor Atakan kaç yaşında? Survivor Türkiye Yunanistan'ın iddialı yarışmacılarından biri olan Atakan Işıktutan yaşadığı sakatlık nedeniyle oyunlardan uzun süre geri kalmıştı. Özellikle Yunan takımındaki yarışmacıların dikkatinden kaçmayan Atakan Işıktutan kimdir? Survivor Atakan kaç yaşında?
27.03.2019 Gündem
Survivor Atakan Işıktutan kimdir? Atakan Işıktutan kaç yaşında?
Survivor Atakan Işıktutan kimdir? Atakan Işıktutan kaç yaşında? Survivor, Türkiye takımı için mücadele eden Atakan Işıktutan, yarışmalarda gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Türkiye takımının iddialı isimleri arasında yer alan Atakan Işıktutan Croosfit sporu ile ilgileniyor. Peki Atakan Işıktutan kimdir?
23.02.2019 Gündem
Survivor Atakan Işıktutan kimdir? Atakan Işıktutan kaç yaşında?
Survivor Atakan Işıktutan kimdir? Atakan Işıktutan kaç yaşında? Atakan Işıktutan, Survivor Türkiye takımında mücadele ediyor. CrossFit sporu ile ilgilenen yarışmacı küçük yaşlardan bu yana sporla iç içe yaşıyor. Atakan Işıktutan yüzme, basketbol ve CrossFit ile yakından ilgileniyor. Peki Atakan Işıktutan kimdir?
5.02.2019 Gündem
Atakan Işıktutan kimdir? Survivor Türk takımı 2019
Atakan Işıktutan kimdir? Survivor Türk takımı 2019 Atakan Işıktutan kimdir? Survivor Türkiye - Yunanistan'da birbirinden güçlü yarışmacılar yer alıyor. Türk takımında yer alan başarılı isimlerden birisi de Atakan Işıktutan. Peki, Atakan Işıktutan kaç yaşında?
2.02.2019 Gündem