Aylin Kontente

Aylin Kontente

Son dakika Aylin Kontente haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aylin Kontente gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aylin Kontente haber sayfamızda...

Aylin Kontente

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 125 aylin kontente haberi bulunmuştur.
Cuma vizyonda
Cuma vizyonda Alper Kul, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Mahir İpek ve Özgün Aydın, ‘Küçük Don Kişot’un Maceraları’ için bir araya geldi.
24.04.2024 Cadde
Macera yeniden...
Macera yeniden... Alper Kul, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Mahir İpek ve Özgün Aydın, ‘Küçük Don Kişot’un Maceraları’ filmi için bir araya geldi.
14.04.2024 Cadde
Alper Kul'un çocukları gözünü morarttı!
Alper Kul'un çocukları gözünü morarttı! Kendisi gibi oyuncu Aylin Kontante ile mutlu bir evlilik sürdüren Alper Kul, önceki gün katıldığı davette muhabirlerin sorularını yanıtladı. İki erkek çocukla baş etmenin zorluklarından bahseden oyuncu, gözündeki morlukla dikkat çekti.
27.12.2023 Cadde
'Bana saç ekleyin, yoksa poz vermem!'
'Bana saç ekleyin, yoksa poz vermem!' Mutlu bir evlilik sürdüren Alper Kul ile Aylin Kontente, geçtiğimiz gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. Oyuncu çift, oğulları Arel'in yeni yaşını AVM'deki eğlence merkezinde kutladı.
9.10.2023 Cadde
Uğur Bilgin, İrem Uslu ile evlendi! Eşine yaptığı serenat gündem oldu
Uğur Bilgin, İrem Uslu ile evlendi! Eşine yaptığı serenat gündem oldu Uzun yıllardır Güldür Güldür Show'da yer alan başarılı oyuncu Uğur Bilgin, nişanlısı İrem Uslu ile dünyaevine girdi. Sade bir törenle evlenen Uslu ve Bilgin'in karşılıklı dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu eğlence sırasında eşine serenat yaptı.
27.08.2023 Cadde
Meltem Yılmazkaya evlendi
Meltem Yılmazkaya evlendi Oyuncuları arasında Alper Kul, Aziz Aslan, Doğa Rutkay, Açelya Toplaoğlu gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür Show'da Mehtap karakterine hayat veren Meltem Yılmazkaya evlendi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Yılmazkaya eşi ile fotoğraflarını peş peşe paylaştı.
15.03.2023 Cadde
'Tek ses' oldular
'Tek ses' oldular Ünlü isimler, 1 Aralık Dünya AIDS günü için hazırlanan ‘Tek Ses’ projesine destek olup, farkındalık yarattı.
1.12.2022 Cadde
Güldür Güldür Show 10. (yeni) sezonu ne zaman ekrana gelecek? Güldür Güldür Show 10. sezon kadroda kimler var?
Güldür Güldür Show 10. (yeni) sezonu ne zaman ekrana gelecek? Güldür Güldür Show 10. sezon kadroda kimler var? Show TV ekranında Ali Sunal'ın modaretörlüğü'nde ekrana gelen Güldür Güldür Show izleyenleri eğlendirmeye ve keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Programın takipçileri Güldür Güldür Show 10. yeni sezon ne zaman ekrana gelecek? Yeni sezonda kadroya hangi isimler katıldı?
27.08.2022 Bilgi Rehberi
Aylin Kontente'den nostaljik paylaşım: Özledim
Aylin Kontente'den nostaljik paylaşım: Özledim Ünlü oyuncu Aylin Kontente, sosyal medya hesabından aile pozunu paylaştı. Kontante'nin 'Özledim' notunu eklediği yıllar önceki fotoğrafa beğeni yağdı.
18.05.2022 Cadde
Meltem Yılmazkaya: Her hikaye aynı başlamaz
Meltem Yılmazkaya: Her hikaye aynı başlamaz Show TV'de yayınlanan 'Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda yer alan Meltem Yılmazkaya, müzisyen sevgilisi Kadir Doğan ile aşk pozunu duygusal bir notla takipçilerinin beğenisine sundu.
5.05.2022 Cadde
Tatlım Tatlım oyuncuları ve konusu! Tatlım Tatlım filmi uyarlama mı, nerede çekildi?
Tatlım Tatlım oyuncuları ve konusu! Tatlım Tatlım filmi uyarlama mı, nerede çekildi? Tatlım Tatlım filmi, 2017 yılında vizyona giren yerli komedi türündeki yapımdır. Filmin başrolleirnde Gupse Özay, Büşra Pekin ve Şebnem Bozoklu yer alıyor. Bir partide tanışan dört çiftin hikayeisnin anlatıldığı Tatlım Tatlım filmi konusu ve oyuncu kadrosu haberimizde.
28.04.2022 Cadde
Aylin Kontente'den 'Kampüsistan' paylaşımı
Aylin Kontente'den 'Kampüsistan' paylaşımı Uzun yıllardır 'Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda yer alan Aylin Kontente, son paylaşımıyla takipçilerini geçmişe götürdü. Güzel oyuncu, 'Kampüsistan' adlı dizideki rol arkadaşları; Elif Akşar, Mine Tugay, İpek Değer, Irmak Ünal, Tuğçe Kazaz, İstemihan Tuna, Ekim Mağden, Burak altay, Engin Hepileri ve Kaan Urgancıoğlu ile çekilen fotoğrafını paylaştı.
13.04.2022 Cadde
Eğlenceli kesitler
Eğlenceli kesitler BKM oyuncuları Alper Kul ve Aylin Kontente Kul’un başrollerinde yer aldığı mini dizi izleyiciyle buluşacak.
1.01.2022 Cadde
Güldür Güldür Show 9. sezon oyuncuları kimler? Güldür Güldür Show oyuncu ve karakterleri...
Güldür Güldür Show 9. sezon oyuncuları kimler? Güldür Güldür Show oyuncu ve karakterleri... Güldür Güldür Show oyuncuları programı izleyen ve takip eden seyirciler tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Her oyuncu farklı bir karaktere hayat verirken oyuncuların hayat verdiği karakterler oyuncular ile bağdaşmaya hatta kendi isimlerinden daha çok hayat verdiği karakterler ile anılmaya başlıyor. İşte Güldür Güldür Show oyuncuları ve hayat verdiği karakterler...
25.12.2021 Cadde
Aylin Kontente, 'Yaprak Dökümü'nde rol almış!
Aylin Kontente, 'Yaprak Dökümü'nde rol almış! 2006-2010 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan 'Yaprak Dökümü' dizisi, tekrar bölümleri ile teve2'de izleyicisiyle buluşuyor. Türk TV tarihinin efsanelerinden olan yapımla ilgili bir ayrıntı dikkat çekti,.
3.11.2021 Cadde
Güldür Güldür yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte, Güldür Güldür Show oyuncuları 2021
Güldür Güldür yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte, Güldür Güldür Show oyuncuları 2021 Ekranların en çok güldüren programlarından Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile sevenleri karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kadrosuna kattığı yeni oyuncularla yeniden güldürmeye gelen Güldür Güldür Show'un sunuculuğunu Ali Sunal üstleniyor. Peki, Güldür Güldür ne zaman başlıyor?
4.10.2021 Cadde
Güldür Güldür Show yeni sezon kadrosu! Güldür Güldür yeni sezon oyuncuları kimler?
Güldür Güldür Show yeni sezon kadrosu! Güldür Güldür yeni sezon oyuncuları kimler? Show TV ekranında yayımlanan sevilen program Güldür Güldür Show yeni sezon oyuncuları belli oldu. Bu akşam yeni sezon ilk bölüm ile ekrana gelen Güldür Güldür Show 9. sezonda kadroya yeni dahil olan isimler yer alıyor. İşte Güldür Güldür Show yeni sezon kadrosu...
2.10.2021 Cadde
Yeni kitap heyecanı
Yeni kitap heyecanı Uzman diyetisyen Nilay Keçeci, CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında yer alan Izaka Terrace’ta ‘Diyet Hakkında Her Şey’ kitabı için tanıtım daveti verdi.
28.09.2021 Cadde
Toygan Avanoğlu, 'Güldür Güldür Show' ekibinde!
Toygan Avanoğlu, 'Güldür Güldür Show' ekibinde! Bu yıl dokuzuncu sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan 'Güldür Güldür Show’un kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Ekibe son olarak geçtiğimiz sezon 'Kuzey Yıldızı: İlk Aşk' dizisinde rol alan Toygan Avanoğlu dahil oldu.
18.08.2021 Cadde
1 Ağustos 2021 Magazin Haberleri Bülteni
1 Ağustos 2021 Magazin Haberleri Bülteni 1 Ağustos 2021 Magazin Haberleri Bülteni
1.08.2021 Magazin
Alper Kul ve Aylin Kontente oğullarını denize soktu
Alper Kul ve Aylin Kontente oğullarını denize soktu 'Güldür Güldür' programının yıldızları Alper Kul ile eşi Aylin Kontente, tatil sezonunu açtı. Oyuncu çift, oğulları ile önceki gün bir beach’te objektiflere takıldı.
1.08.2021 Cadde
'Güldür Güldür Show’da iki ayrılık
'Güldür Güldür Show’da iki ayrılık Show TV ekranlarında yayınlanan 'Güldür Güldür Show', 274'üncü bölümüyle sezon finali yaptı. Yeni sezonda da yayınlanmaya devam edecek olan programda iki flaş ayrılık yaşandı.
6.07.2021 Cadde
Güldür Güldür Mehtap kim? Meltem Yılmazkaya nereli, kaç yaşında, evli mi?
Güldür Güldür Mehtap kim? Meltem Yılmazkaya nereli, kaç yaşında, evli mi? Meltem Yılmazkaya, Güldür Güldür şov programında skeçlerdeki başarısıyla biliniyor. Ekran başındakileri güldüren oyuncu, Güldür Güldür'de Mehtap karakteri ile sevenlerini ağırlıyor. İzleyenler, Meltem Yılmazkaya evli mi, hamile mi sorularını araştırıyor. İşte, detaylar...
1.06.2021 Cadde
'Güldür Güldür Show' oyuncusu Meltem Yılmazkaya babasını kaybetti
'Güldür Güldür Show' oyuncusu Meltem Yılmazkaya babasını kaybetti 'Güldür Güldür Show'da yer alan Meltem Yılmazkaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda babasının vefat ettiğini duyurdu. Babasının bugün defnedileceğini belirten oyuncu, bu süreçte yanında olanlara teşekkür etti.
1.06.2021 Cadde
Reklam yüzü oldu
Reklam yüzü oldu Alo’nun marka elçisi Aylin Kontente, Fairy Etkili Alo Platinum’un yeni reklam yüzü oldu.
25.05.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aylin Kontente ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.