Azra

Azra

Son dakika Azra haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Azra gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Azra haber sayfamızda...

Azra

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.040 azra haberi bulunmuştur.
Tuba Ünsal 'Bir şey itiraf edeyim' dedi, yıllar sonra gerçeği açıkladı!
Tuba Ünsal 'Bir şey itiraf edeyim' dedi, yıllar sonra gerçeği açıkladı! Daha sonra 'Dünya Güzeli' ünvanını elde eden Azra Akın'ın birinci, Seçkin Piriler'in ikinci seçildiği 1998 Elite Model Look'a katılan isimlerden biri de Tuba Ünsal olmuştu. Şimdilerde ünlü bir oyuncu olan Ünsal, adından ilk kez söz ettirmeyi başardığı yarışmaya dair çarpıcı bir açıklamada bulundu.
18.04.2024 Cadde
Azra Akın ikinci kez anne oldu! 'Demir'e bir kız kardeş geldi'
Azra Akın ikinci kez anne oldu! 'Demir'e bir kız kardeş geldi' Ünlü manken Azra Akın sosyal medya hesabından Arya bebeklerinin dünyaya geldiğini duyurdu. Akın, "14 Nisan Pazar günü Demir'e bir kız kardeş geldi. Bize de çok süpriz oldu. İsmi Arya" dedi.
17.04.2024 Cadde
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Ahlatlıburun köyü sapağında iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.
14.04.2024 Gündem
U19 Kadın Milli Takımı, Ermenistan'ı 7 golle yıktı!
U19 Kadın Milli Takımı, Ermenistan'ı 7 golle yıktı! U19 Kadın Milli Takımı, UEFA U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası 2. Tur maçında Ermenistan'ı 7-0 mağlup etti.
9.04.2024 Futbol
Kadınlar ‘inziva’ya çekildi
Kadınlar ‘inziva’ya çekildi Şirince’de düzenlenen özel kampta buluşan kadınlar, hayat hikayeleri ve deneyimleriyle birbirlerine güç kattı. Toplumsal cinsiyet eşitliğine vurgu yapan etkinliği 3lü İnziva grubu adına Yasemin Fazlılar kaleme aldı
31.03.2024 Advertorial
Kadınlar ‘inziva’ya çekildi
Kadınlar ‘inziva’ya çekildi Şirince’de düzenlenen özel kampta buluşan kadınlar, hayat hikayeleri ve deneyimleriyle birbirlerine güç kattı. Toplumsal cinsiyet eşitliğine vurgu yapan etkinliği 3lü İnziva grubu adına Yasemin Fazlılar kaleme aldı.
30.03.2024 Ege
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada onaylanan cezalar ve indirimler belli oldu. Kararda dikkat çeken ise Caner Erkin'in cezası oldu.
22.03.2024 1.Lig
5 kişinin öldüğü 'makas' faciasında istenen ceza belli oldu!
5 kişinin öldüğü 'makas' faciasında istenen ceza belli oldu! İzmir'in Menderes ilçesinde, hafif ticari aracıyla makas atan Yusuf İslam Koçak’ın (19) neden olduğu, 4'ü aynı aileden 5 kişinin öldüğü, 20 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin iddianame hazırlandı. İddianamede, Koçak için 'bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan toplam 22,5 yıla kadar hapis istendi.
19.03.2024 Gündem
En acı yük! Dededen yürek yakan sözler: Çok üzgünüm
En acı yük! Dededen yürek yakan sözler: Çok üzgünüm Samsun'da kazada kaybettiği 3 aylık torununun cansız bedenini kucağında taşıyan dedenin sözleri yürekleri yaktı.
26.02.2024 Haberler
En acı yük! Dededen yürek yakan sözler: Çok üzgünüm
En acı yük! Dededen yürek yakan sözler: Çok üzgünüm Samsun'da kazada kaybettiği 3 aylık torununun cansız bedenini kucağında taşıyan dedenin sözleri yürekleri yaktı.
26.02.2024 Gündem
Alacak-verecek kavgasında kan aktı! 1 kişi hayatını kaybetti
Alacak-verecek kavgasında kan aktı! 1 kişi hayatını kaybetti İzmir'in Konak ilçesinde, alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı ileri sürülen tartışmada tabancayla göğsünden vurulan şahıs hastanede yaşamını yitirdi.
22.02.2024 Gündem
Azra'yı hayattan koparan katilin avukatı 'dolandırıcı' çıktı
Azra'yı hayattan koparan katilin avukatı 'dolandırıcı' çıktı Antalya'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu (21) öldürüp, cesedini 13 parçaya ayıran ve gönderildiği cezaevinde ölen Mustafa Murat Ayhan'ın avukatı Mehmet Ali Başaslan, 'dolandırıcılık' suçlamasıyla tutuklandı. Avukat Başaslan’ın, dosyaya bakan hakim ve savcılarla görüşüp, erken tahliyesini sağlayabileceği yönünde tutuklu yakınından 495 bin TL aldığı ileri sürüldü.
21.02.2024 Gündem
Ünlülerden taziye mesajları! Erkan Özerman'ın vasiyeti ortaya çıktı
Ünlülerden taziye mesajları! Erkan Özerman'ın vasiyeti ortaya çıktı Yıllardır Best Model yarışmasını düzenleyen ünlü prodüktör Erkan Özerman, dün kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri başsağlığı mesajları yayınlarken; Özerman'ın vasiyeti de ortaya çıktı.
14.02.2024 Cadde
Best Model Türkiye kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti!
Best Model Türkiye kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti! Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman, 86 yaşında hayata veda etti. Ünlü organizatör, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.
13.02.2024 Cadde
Azra Akın doğuma gün sayıyor!
Azra Akın doğuma gün sayıyor! 2017'de Atakan Koru ile evlenen, 6 yaşında Demir adında bir oğlu olan Azra Akın ikinci kez anne olmak için gün sayıyor. Ünlü isim, karnı burnunda görüntüsünü; "Sevgili Yasemin’in objektifinden, toplantı öncesi…" notuyla paylaştı.
11.02.2024 Cadde
Oyuncu Ali Burak Ceylan ailesini köşke yerleştirmişti! Depremzede öğretmen gözyaşları içinde anlattı
Oyuncu Ali Burak Ceylan ailesini köşke yerleştirmişti! Depremzede öğretmen gözyaşları içinde anlattı Muhammed Irmak isimli bir öğretmen, 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden önce İstanbul'da oyuncu Ali Burak Ceylan'ın cüzdanını bulmuştu. Ceylan'ın, cüzdanını teslim eden Irmak ve ailesine yardım ettiği ortaya çıkmıştı. Depremzede öğretmen katıldığı canlı yayında olayı anlattı. Muhammet Irmak'ın açıklamalarının ardından Ali Burak Ceylan da sessizliğini sosyal medya hesabında bozdu.
6.02.2024 Magazin
KIZILCIK ŞERBETİ AZRA KİMDİR, GERÇEK ADI NEDİR? Kızılcık Şerbeti'nin Azra'sı Sema Öztürk kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
KIZILCIK ŞERBETİ AZRA KİMDİR, GERÇEK ADI NEDİR? Kızılcık Şerbeti'nin Azra'sı Sema Öztürk kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti dizisi her hafta cuma akşamları izleyicilerle buluşuyor. Diziye yeni bir isim daha katılıyor. Sema Öztürk, Kızılcık Şerbeti dizisinde Azra karakterine hayat veriyor. Peki Kızılcık Şerbeti'nin Azra'sı Sema Öztürk kimdir, kaç yaşında?
2.02.2024 Bilgi Rehberi
2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi
2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF), Antalya’da düzenlediği “2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası” sona erdi. Şampiyonada, Türkiye’nin 81 ilinden ve KKTC’den 2 bin 500’ü sporcu olmak üzere, antrenörler, veliler ve satrançseverlerden oluşan yaklaşık 10 bin kişi bir araya geldi.
28.01.2024 Diğer
Geleceğin Yıldız Kızları kampa girdi
Geleceğin Yıldız Kızları kampa girdi U15 Kız Milli Takım futbolcu havuzunu geliştirmek, kız çocuklarına ‘fırsat eşitliği’ sunmak, yeteneklerini keşfetmek ve hayallerini desteklemek için tasarlanan projeye başvuran 809 futbolcu adayı arasından seçilen 33 yıldız adayı TFF Riva Tesisleri’ndeki kampa girdi.
SMA’lı Fatma Betül’ün Valilik izninin bitmesine son 7 gün
SMA’lı Fatma Betül’ün Valilik izninin bitmesine son 7 gün 2 kez Covid-19’a yakalanıp tedavi olduktan sonra 6 Şubat’taki iki depremi de atlatan Fatma Betül’ün Valilik onayıyla başlatılan ikinci yardım kampanyasının bitmesine 7 gün kaldı.
19.01.2024 Gündem
Yaya geçidinde otomobil çarptı! Küçük kıza büyük şok
Yaya geçidinde otomobil çarptı! Küçük kıza büyük şok Adana’da yaya geçidinde küçük kıza otomobil çarptı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, küçük kızın polis raporunda kusurlu olduğunun belirtilmesi üzerine sürücü serbest bırakıldı.
19.01.2024 Gündem
'Hayatımıza hoş geldin minik kızım!'
'Hayatımıza hoş geldin minik kızım!' 2021 yılında hayatlarını birleştiren oyuncu İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal, 2 Ocak'ta kucaklarına aldıkları kızları Azra ile duygu yüklü bir paylaşıma imza attılar.
15.01.2024 Cadde
Eski milli futbolcu, formasını SMA hastası Havva için sattı
Eski milli futbolcu, formasını SMA hastası Havva için sattı SMA Tip-1 teşhisi koyulan Havva Karataş'a (1) yardım için, eski milli futbolcu Celil Sağır, Samsunspor ve milli takım formalarını canlı yayında sattı
10.01.2024 Gündem
TFF'den U15 Milli Takımı için çalışma! Adaylar belli oldu
TFF'den U15 Milli Takımı için çalışma! Adaylar belli oldu TFF, U15 Kız Milli Takım futbolcu havuzunu geliştirmek, kız çocuklarına 'fırsat eşitliği' sunmak, yeteneklerini keşfetmek ve onların hayallerini sonuna kadar desteklemek için kamp gerçekleştirecek.
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek

Benzer Haber Etiketleri

Azra ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.